Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeniden dönmek?


eolos

Öne çıkan mesajlar

ilk cıktıgı zamanlar bayagi eglenerek oynamıstım taaki son lv e gelene kadar ondanda bi süre kadar pvp setlerini tamamlamıstım guildimde gayet aktifti hatta onlarla egleniyordum diyebilirim sadece. hala o eski fps dusmeleri falan yasanıyormu arena bolgesinde (ismini unuttum karlı bir bölgeydi), birde aylık ödeme yapmadıgımız zaman cokmu kısıtlanıyoruz yani bu saatten sonra para vermek cok sacma geliyor en azından vakit gecirtsin diye oynamayı dusunuyorum pandarian olmaktansa en azından ışın kılıcı sallarım daha iyi gibi düsündüm bilgilendirebilcek kimse varmı? HUN guildindeydim bu arada ordan devam eden kimse kaldımı onuda ogrenirsem cok sevinirim iyi oyunlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tomb of Freedon Nadd Republic tarafında Baesu var. Empireda da Eriya. In game mailden mesajlarsan kesin yardım eder sana. Bilgi de verir. Çok kral adamdır kendisi.

Oyun bence oynamaya değer =) Hoşuna gitmezse herzaman bırakabilirsin. Eksikler var mı var fakat biraz daha rayına oturmuş oyun. Space combat pvp de geliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

para sömürmeye yönelik duruyor şu an. piyasadaki çoğu kınayt onlinedan daha iyi f2p ama her şey için para lazım. title mı istiosun, legacy ismin mi gözüksün, kaskını görünmez mi yapmak istiosun, haftada 3ten fazla flashpoint yapıp item mı almak istiosun? para vir o zaman diyen bir oyun olmuş.bir kaç arkadaş girip gel kotor'un co-op'unu oynayak diyerek girebilirsin. ben öyle yaptım. hiç bi şeye para vermezsen ve kafana takmazsan rahat edersin.onun dışında kıskançlık yapacaksan ayrı tabi. ha yakın zamanda ücretsiz olarak uzay savaşına pvp gelio.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende başladım tekrar. Sub fiyatları eğer prepaid satın alırsanız baya ucuz. Hani f2p oynamaya değmez. 60 gün prepaid alıp başladım. Güzel gidiyor şimdilik. Eski fps sorunları, skill dengesizlikleri kalmamış en azından. Legacy sistemini geliştirmişler. Group finder filan eklenmiş. Gerçi Pve yapmayı planlamıyorum end gamede. Pvp baya hoş bir hal almış. Warzonelar çeşitlenmiş ve rated warzoneları eklemişler filan. Ya açıkçası bunlar önemli değil benim için pek. Şu space battle olayı ilgimi çekti baya o yüzden döndüm şahsen. Baya büyük bir expansion geliyor kasımda. Tamamen pvp üzerine kurulu ve uzay savaşlarını ekleyecekler. Kendi geminizle pvp yapacaksınız uzayda. Hoşuma gitti.

Low levelda sadece karakter kasarken pek önemli değil sub ancak end game oynamayı düşünüyorsanız f2p oynamak imkansız haberiniz olsun. Warzone, flashpoint filan girmek bile sınırlı f2p oyuncular için. Expansionlarda paralı f2p oyunculara. End game gelene kadar sizi rahat bırakan bir endless trial gibi düşünebilirsiniz.

http://www.swtor.com/info/news/blog/20131018
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

knox said:

valla endgame suan ne alemde fikrim yok ama imp agent story'i tekrar oynamak istemiyorum degil hani.

biri daha bahsetmis, oyuna mmo degilde online co-op olarak bakarsaniz gayet net aslinda. JK story resmen kotor 3 heh


Aynen, biz kardeşimle vakit oldukça o şekilde takılıyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Ben de f2p nasılsa diye tekrar bi göz atayım dedim de f2p haliyle çok baymışlar valla craft skilleri bile tam açtırmıyor vs vs..

Yine de bir süre oynamak istiyorum, hatta asıl beni meraklandıran şey uzay savaşları oldu onu beklerken karakteri end level yapmış olurum diye oynamak istiyorum. Zamanında X-wing ve Tie-fighter oyunlarını yıllarca sömürmüş biri olarak sırf o günlerin hatrına uzay savaşı oynamak istiyorum çok bir beklentim olmasa da. Şu anda da gemiyle çıkıp questler yapmak mümkün belki ama gelecek olan expansion işi biraz daha ileri götürüyor gibi görünüyor şimdilik.

Bu arada oynadığım yerde (red eclipse) kimse kalmamış :p
Invulon said:
-Deno- said:
falan oynuyodur diye tahmin ediyorum bi yerlerde, ses verin gelelim tek kelime etmeden oynamak sıkıyor ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aylık ödeme yaparak oynadığınız bir çok oyundan daha iyi durumda olduğunu söyleyebilirim (F2P şeklinden bahsetmiyorum). Sürekli yeni eklemeler, yeni haftalık eventlar vs. var.

Tabi bizim millet karakterlerini 3 haftada max yapıp 1 ayda baydıkları için oyun patladı oldu. Şu an yaptığı strateji ve oyunu geliştirme şekilleri gayet güzel.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...