Laorx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 İşe yarar mı? http://www.biramakinesi.com/index.html http://www.youtube.com/watch?v=vU3Xme3UXFU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 bu ara evde bira yapmak cok populer, herkesin evinde bi brewing kit var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 beer mix ne ya hazır çorba gibi bira mı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 ne koyuyoruz içine toz gibi bişeymi dedim evet dedi. bulabiliyomuyuz bu tozu türkiyede dedim evet ama biz satmıyoruz dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 bende ona takıldım bir süre sonra toz için sağda solda gezmekle uğraşılmaz tadı nasıl acaba merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 şarap makinası yapsalar daha kolay. at üzümü ezsin. mayasını koy timer çalışsın. alet gerekli sıcaklıkta tutsun mayalanırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 abi karışım zaten sanayi tipi bişiyse birayı sen yapmış olmuyosun ki, nescafe 3ü bir arada gibi bişi yani :D hoş gece 10 sonrası aşerenler için ilk yardım çantası niyetine kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 aquila said: bu ara evde bira yapmak cok populer, herkesin evinde bi brewing kit var. dün 2 50lik tuborg aldım 8 tl verdim eve gidene kadar sövdüm sonra aklımdan ilk bu geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 abi oyle bisey degil ya bira makinesi adi ama oyle tozu koy bira aksin degil arastirin azcik anlarsiniz bu sadece fici, ozellikleri de filtrasyonu, muslugu falan evde bira yapmak icin kolaylastirilmis ozellikleri var ek olarak baska bi ozelligi yok yani malzemesini koyduktan sonra yaptiginiz islemleri kolaylastiran bi kit sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Evde yapanlar var. Şerbetçi otu, bira mayası, arpa maltı vs gibi gerekli malzemeleri var. Şertbetçi otunun bile 3-4 çeşidi var. Gerekli teçhizatlara gelirsek 15 litrelik metal tencere, 30 litrelik kova, hava valfi vs vs çok zahmetli bir iş kısacası. Ayrıca tadı ve rengi de marketlerde satılan biralara benzemiyor (eğer gelişigüzel yapılırsa). Mesela bilmem kaçıncı işlemde ya da şişelemede plastik kap kullanılırsa tadı bozuluyor. Kaldı ki bu alet de sanırım cam değil ve onca işlemi tek bir haznede, hazır bir karışımla hazırlamak da ne kadar mantıklı soru işareti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 bu kadar uraşmaya gerek yok 20 litre bira almak için max 2 saat mutfakta keyifli bir uğras 2 haftada fermantasyon beklersiniz olur biter hep keyfinize göre bira yaparsınız ale lager malt ne istiyorsanız artık hemde ucuza makinayı alıcan tozunu alamıcan toz biticek bulamıcan bozulucak bilmem bişiy olucak sorun vs tozdan bira mı olur bide ya mayayı fermante olurken görmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 samaella said: hoş gece 10 sonrası aşerenler için ilk yardım çantası niyetine kullanılabilir. Aleti başlatıp 10 gün bekliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 toz moz ne anlamadım, evde bildiğin bir yapıyorsun bu aletlerle. Fermantasyon olmadan bira olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Bir gün herkes garajında bira yapıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Bir gün herkesin garajı olacak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 evde bira yapmak için klavuz var mı? evde oturup ufak ölçekte deneyebilirim.. naneli bira mesela hep merak ettim nasıl olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 naneli olur naneli bira klavuz yok internet henuz o kadar gelismedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Var birsürü video bile var türkçe doküman bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Babacum dene, eğer çalışırsa ben de giricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 aynen. likör yaptım ama bira daha şukela olur edit; bira tutosu nerede_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Burda yapan vardı ya hatta tuto bile hazırlamıştı edit iyi insan lafın ustune gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Tuto varsa link, yoksa tuto istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 ya ben bira yapmayıda geçtim böyle içilebilir %95 alkol falan satılan birşey varmı meyva suyuyla karıştırıp içelim önemli olan kafası :P (absent demeyin yani ucuz olacak :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Edriel said: ya ben bira yapmayıda geçtim böyle içilebilir %95 alkol falan satılan birşey varmı meyva suyuyla karıştırıp içelim önemli olan kafası :P (absent demeyin yani ucuz olacak :P) etil alkol. 950 mililitre alkole 50 mililitre su koy olsun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar