NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Deathblade said: An Ex Por Kal Vas Flam us jux in por ylem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 OOoOoOo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 CoD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 ko nun heyecanı başkaydı. ölünce np gidiyordu, o yoksa exp gidiyordu ve üzerindeki paranın yarısı öldürene geçiyordu. pve ölünce de direk exp gidiyordu. ne kadar yerin dibine soksak da gayet hardcore oyuncu kitlesine hitab eden şeyler vardı. o haftada 2 gün mü ne olan savaşta aldığım zevki çok az oyunda almıştım ben. ama bence de en birinci daoc kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 kendini öldür bence nasıl böyle arkadaşlar edindim diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 parayı bankaya atıyodun bi bok gitmiyodu o da çok garip yani. resmen unutan enayileri emişliyodun orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 swg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 lan böyle başlıklar açmayın,tekrar uo ya başlatacaksınız. in vas por u özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 ko dedinizde bakın ne buldum pc de asdasd bırakmadan önce çekmiştim hey gidi AKSODKASODK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 ko nın pvpsini anlatıyorum z r 1 w r 2 w r 3 w r 4 böyle miydi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Somon said: Arkadaş Knight Online dedi, diğeride net wow abi uoda pvp mi olur wow'un pvpsi gibisi yok çok zor vs dedi. Şurada atardım kafayı ben olsam, iyiliğini düşündüğüm için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 uo tabiki pvp sirasinda o bandaji bastiginda cantada bandajin tek parcaya dusmesi yani 1 tane kalmasi falan geri bu bisey degil ama elinde +15 le pesinde bi ordu varken aradan hala adam almaya calismak falan o adrenali baska biseyde yasamadim hatirlayaniniz vardir nebulada kimseye eyvallahi olmayan Magistr B :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 tuzak kurup golemlere kestirmeler atlara teptirmelerde cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 koda minor combo yapmanın tadı ne uoda ne de başka birşeyde var diyor minor combonun zorlugunda uo bebek işi kalır diyolar pedal fln kullanıyormuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Herhalde dalga geçiyordur abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 yok abi bildiğin bg mg patlatıyomuşsun pvp yapıyomuşsun karusta adam basıyoduk cz atıyoduk diyor pazarda item satmak vardı abi oyunda fln diyor anlatıyor 2500 liraya char fln satmış uoda ne kadar bi char diye sordu paha biçilemez dedim dskf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 http://d1210.hizliresim.com/12/3/dmg5f.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 abi ko da item upgrade de bile patlıyordu hepsine ek. ciddi ciddi şimdi hiç bir oyun o kadar hardcore bi şey yapmaya yetemez, millet oynamaz bırakır diye. ama yine de daoc > uo > anarchy online (canıms) > wow falan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 KO diyenin nefes almaya bile hakkı yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 imamizer said: abi ko da item upgrade de bile patlıyordu hepsine ek. ciddi ciddi şimdi hiç bir oyun o kadar hardcore bi şey yapmaya yetemez, millet oynamaz bırakır diye. ama yine de daoc > uo > anarchy online (canıms) > wow falan işte Age of Shadows ve sonrasında uo'da da itemın elinde patlaması durumu vardı upgrade sırasında. Hardcore diyip lütfen uo'dan yukarıda bir şey belirtmeyin ya valla bak akşam akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 KO diyen arkadaşına haklısın diyip dürüm ayran ısmarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 uo - daoc - shadowbane sirayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Xaenin said: imamizer said: abi ko da item upgrade de bile patlıyordu hepsine ek. ciddi ciddi şimdi hiç bir oyun o kadar hardcore bi şey yapmaya yetemez, millet oynamaz bırakır diye. ama yine de daoc > uo > anarchy online (canıms) > wow falan işte Age of Shadows ve sonrasında uo'da da itemın elinde patlaması durumu vardı upgrade sırasında. Hardcore diyip lütfen uo'dan yukarıda bir şey belirtmeyin ya valla bak akşam akşam. uonun pvp si spherede güzeldi insurance falan yoktu çünkü ama melee karakterler fena bayıktı. ko ya laf atıyoruzda sphere uoda warrior oyna abi. attack verip sağ tuş basılı koşuyordun sadece. 2 mage karşılaşsan uus jux uus jux uus jux dünyanın en anlamsız pvp sini yapıoduk resmen. pvp mekaniği olarak age of shadows çok ileri taşıdı oyunu ama bu sefer de loot moot aynı tadı kalmadı işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 kusura bakmada sen pvp yapmasını bilememişsin imam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar