Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 PC'de offline özelliğini kullanmıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 şu deezer'in mobile'a gelen flow özelliği web'de yok galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Var, sol tarafta asagi dogru ismine tiklayinca profiline giriyorsun ya, ordan flow ozelligi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 teşekkürler, niye saklamışlar onu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Profil sayfanin ortasinda duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Bilmem ki abi dfg Apaci Arda'yi editor yapmislar zaten ordan beri ayar oluyorum. Masaustu uygulamalari yok demi bunlarin? Illa chrome acip dinleyecem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 blockla onu ben yeni buldum blocklamıyı meğersem boşuna acı cekiyormuşum. İşin üzücü tarafi bu tip adamlar fistik gibi işten para kazanıyor ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 flow galiba dinleme history'ne bakıp bi radyo kanalı yapıyor. Güzel bi şey GERGE said: Profil sayfanin ortasinda duruyor. ne bileyim, yeri orası mı olur onun abi :) bi app gibi koy sol sütuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Flow cok iyi icat cidden. En kisa zamanda benzerini Spotify'da da goruruz bence. Mac App var bir de ama pek begenmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 "Bu albüm Türkiye'de bölgesinde kullanılamıyor." hatasını deezer da veriyor mu? bu ne ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 1 seneyi geçti deezer kullanmaya başlayalı, hala karşılaşmadım öyle bir hatayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Var oyle birsey yasal haklarla alakali bir zamanzingo galiba. Turkiye yaziyomu hatirlamiyorum ama bulundugunuz bolgeden dinliyemiyosunuz tarzi bisey yaziyodu sanki deadwoll ayarlardan gizliyebiliyosun yani atiyorum tr'den dinlenemeyen sarkilari sakla diyorsun. Sende oyledir muhtemelen ve karsilasmamissindir. Cok yasanan bir olay degil birde sarkici olarak degil album album blocklar var orasi ilginc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 çok kafam karışık premium alıcaz hangisini alsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 2 tip yok mu spotify'da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 abi şimdi anathema-fragile dreams'i mesela spotify ile dinleyemeyecek miyim ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 ikisinde de eksik var baya soru : hangisi daha az eksik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 spo daha az eksiq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 rammstein yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Ture gore degisiyor eksikler. Progressive alaninda mesela Deezer daha iyiydi 6-7 ay once. Bir de Deezer'in app o kadar da kotu degilmis, kullandikca alismaya basladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Deezer'in masaustu uygulamasi yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 OS X'de var, yeni geldi beta olarak. Windows icin de cikar er gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Spotify'ı daha klas bulup tercih ediyorum da, Türkçe arşivi aşırı kıt ya. Ve Spotify'da Beatles albümleri yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 http://www.deezer.com/offers/premiumplus?utm_source=facebook&utm_medium=ppla&utm_term=socialmoov&utm_campaign=tr_021714_web_qleu_wca&ref=tr_021014_web_qleu_wca %50 indirim gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Hep vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 spotify android uygulamasi ui update yedi. daha bi temiz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar