applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 3.sezon 3. bölümdeyim bir kimyager olarak sevdim. o kadar hype yapıp 5 para etmeyen dizilere göre her türlü şeyi içinde barındıran güzel bir dizi. aşk,aile,suç,macera arada komedi bla bla. overrated olup olmadığına bitirince bişey diyebilirim ama izlediğim yere kadar gayet iyi kurgulanmış sürükleyici bir dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bunlar evde oturup kendini parmaklayan, kimseyle geçinemiyorum ben özelim == herkes beğendiyse dizi dandiktir ben onlardan iyiyim diyen sendromlu insanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 reampage said: Ha birde sizin gözünüze çarptı mı bilmem ama, 5.sezon sanırım jesse nfs için kilo almış ve 2 ay herifi perişan halde tutuyorsun, arada todd dondurma felan getirdi sdlfjsd bakın beslioruz besili cookumuz yanlış anlaşılmasın diye eheh. O benim gözüme çok çarptı bariz bir görünüş farklılığı vardı, benim de dikkatimi çekmişti. ama o bölümleri izlerken NFS filmini bilmiyordum. hipster vingthor (sdfsdfSD) twin peaks'e laf etmedim bak kredibilitemi düşüremezsin ehueh. çok çabuk bitti, maç tatil oldu hükmen yenildi diyorum. yoksa dört dörtlük dizi. hele biraz lynch seviyorsanız of of. hatta şunu şuraya koyayım: http://www.youtube.com/watch?v=khMlcTE7lw8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 goldbären said: bunlar evde oturup kendini parmaklayan, kimseyle geçinemiyorum ben özelim == herkes beğendiyse dizi dandiktir ben onlardan iyiyim diyen sendromlu insanlar... üstat gene yargılamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bu da beni yemliyor ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 goldbären said: bu da beni yemliyor ha http://i.imgur.com/5CH7z9b.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 kedi çok şekermiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 goldbären said: bunlar evde oturup kendini parmaklayan, kimseyle geçinemiyorum ben özelim == herkes beğendiyse dizi dandiktir ben onlardan iyiyim diyen sendromlu insanlar... kötü bir dizi breaking bad deseydim şunu hakederdim ama işte dünyanın en iyi dizisi değil bence abartıldığı kadar iyi değil dediğim için üzerime alınmıyorum. göbek pamuğunu yediririm sana çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ben seagle tier ırkçıyım ve sen haksızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Breaking bad konusunda breaking bad'i niye eleştiriyorsunuz ki? Boardwalk Empire, Mad Men, Wire hele hele Six Feet Under.. Bunların hepsi boktan Donald Draper karakteri rezalet, Jon Hamm de berbat bir oyuncu zaten.. En iyisi Breaking Bad.. http://www.youtube.com/watch?v=zIom3LSbB0I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 son bölümde cesi arabayla kaçarken bi behlülleşti ama, sevindi mi üzündü mü tam çözemedim. sevindi diye yorumladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 dizi bittiği için üzüldü oda bizim gibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 1 aydan fazla oldu.hala bitirmedim 4.sezonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 said: AMC announced this week that the "Breaking Bad" spinoff, "Better Call Saul," will premiere in November 2014, but no specific date has been released. The series will follow sleazy attorney Saul Goodman, played by Bob Odenkirk, as he defends drug lords, criminals and those allegedly injured in minor traffic accidents. Kasımda başlıyormuş Better Call Saul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 AW YISS niye kimse sevinmemiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 ahaha wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 ney NEY ahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 gelsin izleriz. Walter H. White: What are you offering me? Saul Goodman: What did Tom Hagen do for Vito Corleone? Walter H. White: I'm no Vito Corleone. Saul Goodman: No Shit! Right now you're Fredo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 bitmesin diye izlemiyordum dayanamadım geçenlerde kaldığım yerden 1 bölüm izledim. bitti üstüste izledim :( resmen en iyi dizilerden ya gelmiş geçmiş. üzüldüm bittiğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Golden Globe'u da kazandı, en iyi dram oyuncusu ve en iyi dram dizisi deyu. Harbiden we're done dese de bıraksa, her yerden ödül alıyor yoksa Hal'ımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 basladim, ve bitirdim ben de. tum basrol karakterlerinin oyunculugunun bu kadar iyi oldugu baska bir dizi hatirlamiyorum. gercekten cok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 aferim. derneğe hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 dernek sezon 3'de veya sonrasında başlayanlar. bu saatten sonra title anca konken partisi olur. mesela ben kendimi ilk topiki açan birey olarak heisenberg kristal ocakları başkanı gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 http://metro.co.uk/2014/01/28/breaking-bads-jonathan-banks-to-reprise-role-as-mike-ehrmantraut-for-prequel-better-call-saul-4280116/ Mike Başkan Better Call Saul kadrosun katılmış (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar