-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Bir gece ansızın kapını tıklarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Tarihin en çok izlenen ve sevilen dizilerinden biri olması yeterli kriter değil mi? Cami mi yaptırsın efsane olmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 vince dandik iş yapmaz artık isteyerek. anca üzerinde çok çalışılmış bir fiyasko olur. ekmek yedi diyenler BCS'nin daha iyi bir dizi olmadığını düşünen marvelciler sanırım. çok yovoş obü yoo hüç sovoş yok möth potlodu bü oroyo kodor uyumuşum obü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 sozu gecen paralara bakarsak bayila bayila dandik is yapilabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 bunu yeni gördüm lan, qözel olar isterem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 (düzenlendi) Temmuz 2, 2019 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 ne ola ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 (düzenlendi) filminin çekildiği rivayetleri var. gerçi rivayet olmaktan çıkmış bayağı aaron paul falan başrolünde filmin. vince çekiyor. babacan ben hala ölüyüm o yüzden beni beklemeyin demiş gerçi dsfhd Temmuz 3, 2019 mascio tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 On 02.07.2019 at 19:21, Scalanova dedi ki: Bryan Cranston and Aaron Paul Just Teamed Up to Make a Mezcal Called 'Dos Hombres' Imis , beraber icki uretimi işine girmişler Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 On 07.11.2018 at 10:42, Llama dedi ki: başıma iş gelmicekse bu dizinin nesi efsane senin için efsane dizi hangisi onu düşün. Sonra sebeplerini bu bağla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 neredeyse 1 sene olmuş başına bir iş geldi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2019 bugün öğlen falan çıkmış olur herhalde, fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2019 çıkmış film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2019 Ben pek begenmedim filmi. Luzumsuz uzun. Cok da bise olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2019 BB sever olarak 6/10 olmuş film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ekim 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2019 dizinin sonunu unuttum ya walter'a ne oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2019 güzel film gayet, ne bekliyorsunuz iki saatte ne olacaktı. film olarak 8, bb bölümü olarak 10luk gayet. dizinin evrenine çok uygun ve mutevazı. fazla bile macera var hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2019 Breaking Bad seven biri olarak zevkle izledim ama ondan bağımsız bir film olarak çok iyi bir yere koymam. Tam spinoff tadında olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2019 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2019 ben beğendim, tod fena kilo almış abi fdssdf balon gibi olmuş herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2019 abi bağımsız film olarak niye düşünüyorsunuz sdf. yapımcılar dedi diziyi izlemeden pek anlamazsınız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2019 (düzenlendi) Dün Robert Forster ölmüş... Ekim 12, 2019 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2019 Film degil , guzel 2-3 bolumluk dizi bolumu olmus. Bazi yerler abarti uzundu o ev sahnesi mesela. Neye gore uzun filme gore. Dizi ritminden hic bir sey bozmamislar gibi. Herkes kurtulusunu ve ondan sonra ne yapicagini fln merak ediyordu. Bu sadece kurtulusu olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar