Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 bck said: bunda yeri kazma var mı yani yerden maden çıkarma falan. sadece dagları mı kazabılıyoruz. drilling filan var research menüsünün sonlarına doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Ben iş sınavlar falan derken yeni update i oynayamadım. Haritadan çıkıp başka yere gitme olaylarını güzel yapmışlar mı? Bir yeri işgal edip oradaki madenleri falan kazmak mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Dün zibilyon tane mod indirmiş olmama rağmen en az 1 saat mod sayfasında gezindim. 1 haftadır falan da oynamıyorum he sadece mod bakması bile zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 küreke mod var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Redeagle said: Ben iş sınavlar falan derken yeni update i oynayamadım. Haritadan çıkıp başka yere gitme olaylarını güzel yapmışlar mı? Bir yeri işgal edip oradaki madenleri falan kazmak mümkün mü? evet madenleri kazabiliyorsun. haritayi isgal ettikten sonra sana talan icin 24 saat veriyor o sure zarfinda her boku yagmalayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 rimworld gibi bir alternatif gerek ya, tükettim arayış içindeyim adsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 abi yok, o işin sonu x3 terran conflict'e kadar gidiyor. O da çok sakıncalı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 bingildak said: rimworld gibi bir alternatif gerek ya, tükettim arayış içindeyim adsasd http://store.steampowered.com/app/439340 Şunu bekliyorum ben deli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 oha tavern tycoon tam istediğim gibi bişeye benziyor Available: January 2017 NNNGHNHNH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Aynen Pizza Connection 2 gibi. Her gün bakıyorum çıktı mı diye asşkdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 zipzip said: bingildak said: rimworld gibi bir alternatif gerek ya, tükettim arayış içindeyim adsasd http://store.steampowered.com/app/439340 Şunu bekliyorum ben deli gibi. oha theme hospital'ın hanlı kılıçlısı <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 bi de onun gibi şu var, ağzım sulanmıştı bikaç ay önce mailde görünce https://www.tavernkeeper.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 orchish inn diye birsey var ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Saeros said: bi de onun gibi şu var, ağzım sulanmıştı bikaç ay önce mailde görünce https://www.tavernkeeper.com/ lan bu ne tatlı oyun. game dev tycoon'u yapan adamlarmış. Direkt kayıt oluyorum newslettera Can I get my hands on the game? I’d like to test/review/buy it! Sorry but the game is not available yet. ÜZdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 ya 2018 diyor beta için malesef, baya hevesim kursağımda kalmıştı benim de. şu diğer tavern oyunu da güzel ama, followladım steamden bekliyorum güzel haberleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 NE OVDUNUZ YA ALDIM BEN DE. CAPS ICIN OZUR DILERIM SRY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Bu arada daha önce yazdım mı bilmiyorum da modlardan birine değineyim; Phi; https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=732930564 2 server var sanırım, onlara girip diğer oyuncularla konuşabilirsiniz, birbirinize isteidğinizi gönderebilirsiniz, hatta kolonist bile gönderebilirsiniz(beta) ama bu kadar. Aynı haritada birlikte oynayalım gibi bi şey yok. https://ludeon.com/forums/index.php?topic=22114.0 Şurada kendi serverını açma var ama anlamam diye hiç bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 hala oynuyorum ya yakamı kurtaramadım 200 saat yemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 eğlenceli oyun ama fazla ilerleyemedim bir türlü. 2 sefer herşey güzel giderken birden bire elemanlar exhausted oldu yığıldılar yere. yatakları falan vardı hatta kendi yatak odaları bile vardı. neyi atlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Gün içinde ne zaman çalışıp ne zaman dinleneceklerini ayarlayabildiğin bir tab var. Orada belki hiç boş zaman veya dinlenme vakti ayarlamamışsındır. Boş zamanında uyumayanlar için zorunlu dinlenme saati ayırmak da faydalı olabilir. Belki uyudukları vakit raid oldu uyandırdın veya craft yaptırmak için uyku saatlerinde ayakta tutmuş olabilirsin. Uyku saatlerinde yataklarında olmaları önemli. Veya öyle bir hastalık var mı bilmiyorum ama bazı hastalık cinsleri (drug withdraw falan da dahil) çeşitli debufflar veriyor. Belki koloninde herkese yorgunluk veren bir hastalık salgını olabilir. Adamlar sağlıklı mı diye kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 health ve needs e bak oradan analiz edebilirsin kişi özelinde. eğer köle gibi çalıştırmıyorsan yorgunluğu arttıran hastalıklar var. bana oyunun başında geldi mesela x200% tiredness ve çok uzun süre gitmiyor cure da yok. direkt oyun çöp oldu das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Rainforest pisliği olabilir o. Ne illet varsa tropical rainforesttan. Pislik yuvası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 boreal oynuyorum ben ya. boreal oynamadıysanız tavsiye ederim. 20-30 gün growth hem kışı var hem yazı var. ben hep all year growth oynuyordum. yaz-kış düzeni oyuna çok farklı bir akış getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Boreal çok zevkli benim favorim de Tundra, Low temp, mountains. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 tam bir mühendis deliği ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar