knox Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 http://i.imgur.com/8ixVR8Y.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 oh içim açıldı :) dur bi 10 saat darkest dungeon oynıyım da iyice neşem yerine gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 of dramaya gel sdfds ben de yeni başladım ama daha basit ayarlarda oynuyorum şimdilik öğrenirken hatta baştan başladım bugün, şöyle güzel güzel yayılayım diye çarpık kentleşme yerine :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 beyler imdat https://i.gyazo.com/08bfa6e13237932e32be4ae0c6d96e1d.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 direk new game abi geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 oyunun en güzel yanı new game :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Aynen ya. Kurulduktan sonra çok zevkli gelmiyor bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 baştan başlamanın heyecanı bambaşka cidden şimdilik 2. kasabamla devam ediyorum ama bugün nerdeyse husky kurdum yanarak can veriyodu, valla ölseydi direk altf4leyip sonra da baştan başlardım viyak viyak yandı dakikalar boyunca kıyamam :c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 bende basladım hafta sonu deli gibi oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 bir tek oyunumda baya diretmiştim, oda boone adlı bir adamım vardı carefulshooter perki hem de range atağı 18 vs yapmıştım ve öğrenme isteği 2 olduğu için benim için çok değerliydi, adam öldükçe load yaptım, fakat oyunda bir garip algorithma var her seferinde başka bir disaster veya bir problem çıkarıyor oyun sana ve birşekilde içerde chaos oluşuyor, sonrasın ehh diyip new game açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 bir o bir de clockwork empires.. 2. sinde ozellikle bayiltacagim boylece ne guzel anlatilacak hikayeleriniz olacak seklinde yaklasiyor..ne yaparsan yap sandboxu yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Zaten some challenge modu mesela inanılmaz saçma. Dakika başı hastalık, raid, manhunter pack çıkıyor. Rough oynayınca da aşırı bayık. Arası yok. Randy Random yüzünden başım yanmış da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Random olmasını istemiyorsan random'u seçmenin hiçbir manası yok. O zorluğu gittikçe arttıran bacıyla oynayın. Random cidden random. Bazen de aylarca kötü bir şey olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 zamanlamalar zorluk ayari degil story teller ile alakali. randy tipinden belli olacagi gibi cilgin atmak icin, zor olan. cassandra default mod. phoebe de kolay mod. zorluklarda some challenge ortanin bir alti. yani oyunun normali rough + cassandra. bunlar oyun esnasinda ayarlardan degistirilebiliyor. tabii bu oyunun normali demek zor demek. yeni baslayan veya hala ogrenecekleri olan oyuncu icin ideal degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 5. playthrough da falan istediğim sinerjiyi yakaladım. doğrusu 4. de yakalamıştım hatta ship techleri açmaya başlamıştım ama psychic drone geldi, extreme -50 veriyor daimi olarak. 1 ay bekledim gitmedi. mental break downlar yönetilemez hale geldi ehh dedim kapattım. rough, random randy, tribe from zero to hero :) techlerin yarısından çoğu bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 benim şehir hayvanat bahçesine döndü ya nedense ilk başladığımda bi tane husky'm vardı sonra bi kurt tameledim sonra ayı tameledim sonra bi anda iki husky geldi katıldı sonra 3 tane domuz katıldı sonra 2 tane alpaca katıldı noluyo lan nuh'un gemisi mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 sat abi traderlara, deli para veriyorlar hayvanlara, ben birine sırf onun için daimi tame yaptırıyorum artı katılanlar. meatwall olmayan her şeyi satıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 abi bende boyle full maden ıcerısınde bı colony kurmak ıstıyorum ama bulamadım uygun seed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 high hills ve mountains olan her mapte yapabilirsin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 eyw, su ıyımıs gıbı redditte buldum sanırsam bunu kullanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Baya zevksiz bir map ya o. Hile gibi olmuş biraz. A dan be giderken alternatif rota yok hiç. Ayrıca dağ olmayan terrain çok az hem ekemezsin hem de yeterince hayvan olmaz. Doğrusu new tribe oynamadığım sürece bir şekilde idare edersin tech sorun olmadığı için ama yine de. Zordan kolaya tavsiyem: Donmuşlar Kuraklar Bataklıklar Ormanlar Map generate edip sana seçtirirken terrain e basarsan sol alttan ısı ve maden bilgilerini görüyorsun. Eğer yaz ve kış çok soğuk veya sıcaksa biri yokluk diğeri hastalık olarak zorluk veriyor. Grow time en önemlisi çünkü ekin yetişmiyor ve hayvan yoksa (kurak, donmuş) kapalı alanda üretime geçene kadar tribe açlıktan kafayı yer. Kapalı alanda ekimde baya high end hem resource olarak hem tech olarak. Bir solar flareda (emp gibi) tribe birbirini yiyebilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Evet year-round growing harita secmek de epey kolaylastiriyor. Bazi ekinleri (corn, devilstrand) hydroponicsde yapamiyorsunuz. Hayvancilik icin hayvan sayisina orantili miktarda acik alan lazim. Zamanla otlari tuketmeye basliyorlar. Alaniniz yeterince buyuk degilse cimen kalmayabiliyor. Cimen noktadan noktaya yayiliyor minecraft'daki gibi. Baglanti yoksa cimen cikmiyor. Buyuk kolonilerde genel olarak uygulanan sey hayvanlari ufak, kapali bir alana tikip colonistlerin beslemesi. Bu arada onceki sayfadaki SS'de mortar wind turbine onunde. Bloklamiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 o mortarı lootladım ya siege sırasında daha tech bile açık değil öyle kalmış asdads bloklamıyor, sanırım sadece ağaçlar blokluyor bu arada insan ticaretine başladım asdasd. en son raidde 6 capture yaptım, özellikle caplemeye oynuyorum. 1k a yakın a gidiyor bir köle. uğraşırsan organları söküp de satabiliyorsun. kidney, lung fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 wind turbine'leri solar panel'ler de bloklamıyor mesela, hem boylece agac cıkmasını filan da engellemis oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 aynen, ben o sekil insa ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar