sabonis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 arcane said: steam awards eventindeki zorunlu kontenjani doldurmak icin o kivamda bir satirlik review yazmistim. sabo'ya yeterince elestirsel gelmemis :P olm nesi iyi nesi kötü falan ufacık bişi yazsaydın bari. aha dedim yazmış okiim bari. bi baktım fıssss :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 sardalya said: su oyun muthis ama ilk kelimesi yuzunden hep insanin akli karisiyor.. oh be demek tek dirtyminded ben değilmişim. selam kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Rim in ne seyi var ki Kasnak vs demek degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 google rimjob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 sdaeueah lan benimde aklima geldiydi sdfsdg hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 rimmingciler dökülüyor yavaş yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Boktan bisi Literally Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Grego said: google rimjob https://galeri14.uludagsozluk.com/798/rim-job_1226643_m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 https://i.hizliresim.com/POdjD7.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 EA'dan aldigim enden oyunlardan, betayi beklemek icin cok oynamadim ama. SImdi gireyim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 craft skill vermeyen crafting isleri, craft bunyesinde fazla isin toplanmasi kabak tadi vermeye basladi. her yamada daha kotu hale geliyor. daha fazla isin smithing, tailoring gibi ayrilmasi lazim. stonecutting mesela zaruri is. tribal baslamazsan craft spot kullanimi azaldigi icin daha da kotu oluyor. pawn geliyor ismi Doc, tam isin adami, medicine yapabilmesi icin gidip bin tane wooden shiv craft ediyorsun. eeeh.. priorityler icin mod var ama skill sisteminin kotu tasarimini degistiremiyor tabii. QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 ef yanlış okumuşum edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 ne malzeme varsa onunla yapiyorum abi. colde oynadim ilk kez. tas da odun da sorun. ama tadi orada. deve kervanim, tailoring gift shoplu karavansarayim var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 inat ettim almıyorum indirime girmeden ama çok canım çekiyor be.. yılbaşı indiriminde indirime girse de girmese de alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Ben 1 yildir bekliom indirime gircek diye Daha hic girmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 türü seviyorsanız basın parayı geçin abi, 200+ saat gömersiniz rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 totemic said: inat ettim almıyorum indirime girmeden ama çok canım çekiyor be.. yılbaşı indiriminde indirime girse de girmese de alıyorum. Aldım 1 saat takıldım bu ne ak diyip refund ettim şurdakilerin hypeına gelmeyin dandik sdffss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 şikayet ettim, you are already banned. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 scorch said: totemic said: inat ettim almıyorum indirime girmeden ama çok canım çekiyor be.. yılbaşı indiriminde indirime girse de girmese de alıyorum. Aldım 1 saat takıldım bu ne ak diyip refund ettim şurdakilerin hypeına gelmeyin dandik sdffss Ne dandiği ya allah çarpar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 saf hype'tan, bakmadan almıştır türü sevmemiştir. ya da banhammer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 benim de böyle bi arkadaş var, satın almış girmiş bakmış çıkmış direk daha oyunu öğrenmeden. şunu denedin mi bunu yaptın mı diye soruyorum cevap yok sdf. ha bi süre sonra ben de sıkılıyorum gerçi, ama bi sardım mı bir hafta götürüyo rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Her şey otomatiğe oturursa sıkıyor. Challenge lazım, kan lazım, ölüm lazım. Yoksa ekmek elden su gölden sıkıyor bi süre sonra. edit: bi de modlayın tabii, efsane modları var oyunun zevki katlayan ıımmmppsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 hangi modlar guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Quantum storage (tu), oynayamiom resmen bu olmadan. Anlayamazsan nasil kullanildigini youtube'da bitane videosu var modun. Onun disinda birsuru ivir zivir sey var, ama hani sikko görunuyosa yukleme. Bidahaki update'te modu da update etmezlerse patliyo direk save :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 lan niye indirim yok : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar