Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 US key veriyorum bende fiyat 50ye düştü patiye özel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Bana bile key geldiğine göre artık satılmaz keyler ya :D İlk arenada 2w/1l gidiyorum bakalım ow ye hiçbir fikrim yok deck ile alakalı haahasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 zaten ebay de satsan satamıcan patiye özel takıl tabii kjskldj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 verdim 3 tane hesap, daha da keysiz kalan olmamıştır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Ben halen keysiz ve harap durumdayım. Lütfen yardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 benim yok keyim üğüüüüü keyimde keyim keyimde keyim üüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 En sonunda dün banada key geldi. Oyun inanılmaz iyi olmuş, çok beğendim. Mage oynadım 19/20 start deck'e kadar, çok zevkli ama deck yapması oldukça zor. Özellikle neutral'dan neler almam gerektiği konusunda zorlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 eve gidip oynamak için sabırsızlanıyrm. çok iyi olmuş, akşama bütün heroları açıp hepsini lvl 10 yapmaya kasıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mage deck in son hali, bir kritik daha alabilir miyim? El birliğiyle adam edicez bu deck i sdf :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Bence, kobold, engineer ın birer tanesini salla. Yerlerine apprentice+arcane exp ya da apprentice+ice lance(hatta 1 senjin çıkıp +cone of cold) ya da apprentie+cone of cold koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ilk arenada 5 win aldım ama 2 oyunda çok dumur ,kendime frostbolt falan attım asjkfgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 keyler yine havada uçmuş, yetişememişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 arcane int'in teki sallanıp bi flamestrike da konabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 inventor yerine bi ogre magi daha koyabilirsin, ya da varsa mirror image cok guzel kart oyun basi icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 bi key daha kazandım monoscope a verdim dfg, kısmetim açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Araldan bir arkadaş key dagıtmış grupta 19:00 ile 20:00 saatleri arasında yeniden böyle bir şey yapacak sanırım hala keyi olmayan patidaşlar gruba bir uğrarlarsa belki şans onlarada gülebilir :D Hearthstone - Turkey Ayrıca ilk Turnuvamızı 3 Kasım 2013 Tarihinde akşam 20:00da yapacağız tabi ilk olduğu için ödül filan olmayacak ama ilerde ufak tefek ödüller koymayı düşünüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 hstr den 2 key grabladım ben keyi olmayan 7 de açsın grup sayfasını kesin alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 çekiliş yapacak ya. bana çıkmaz. böyle şans işlerinden daha hiçbir bok kazanmadım şu hayatta. wowda bile %50 olsa istediğim loot diğeri düşerdi filan. o dereceyim. denemicem bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 cekilisten cikmaz cidden, katilcam ama bakalim cikarsa gaboo'nun bana verdigi hesabi iade edicem, boylece baska biri de oynayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ikinci bir account açtım battlenetten sırf key için çırpınan arkadaşlara hayrı olsun diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 mail tanitimlar sekmesine bir bakayim neler gelmis diye megersem key yatiyormus orda lol. gmail kullananlar bakin oralara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Oyun tahtasi interaktifmis. Yeni farkettim. Camlar kiriliyor, mancinik kullaniliyor, ates harlaniyor vs. daha da ilerlese de bekleyip oynayanlardan sikilmasak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 quixef said: Mage deck in son hali, bir kritik daha alabilir miyim? El birliğiyle adam edicez bu deck i sdf :P Gnomish inventor board üstünlüğü sende iken boarda elindeki kart sayısını azaltmadan 2/4lük minion inmeni sağlayan bir minion. Ancak 4 mana minionların 2 ve 3 mana minionlarla nerdeyse kesin bir şekilde 1e 2 trade yapabiliyo olması nedeniyle 4 mana minionlarını daha oturaklı seçmeni öneririm. (Yeti, Tazdingo gibi) Ogre Magi'yi direk yolla. Çünkü cone of coldun yok. Arcane Missiles'ı sırf malygos var diye tutuyon dimi :D Ne diyim sen de haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 AHAHAHAHAHAHAHAHAHA 2 unleash the hounds, deckin son 2 kartı iken Priest'in birini yendim. DELİRMİŞTİR DELİRMİŞ!!!!!!! çektim ve bödörs diye vurdum 22'yi, zıbardı :D daha önce unleash gelecek diye buzzard'larımı harcamıştım, zor oldu, ama orgazmik oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar