Nessaftw Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Adaletin bu mu dünya ?! Tatlılar tatlısı kedimiz Nessy sabaha karşı bizi uyandırdı nefes alamıyordu neredeyse, hemen veterineri arayıp dediklerini harfiyen uyguladık ama ne çare. Kalp krizi geçirip hayatını kaybetti. Duvarları parçalayasım geliyor. Daha dün bizimle oturup pırr pırr pırr diye durmaksızın pırlayıp usluca ve pür dikkat dizi izleyen kedi bugün yok. Nelerimi vermezdim onu şimdi canlı bir şekilde görebilmek için. Offffff offffff. http://i.imgur.com/BVhu3EL.jpg http://i.imgur.com/iusjefh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 hayvan falan alma sen ya bu yaştan sonra elmira gibisin eline geçen 1 ay yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 :( başınız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 kalp krizi geçiren kediyi ilk defa duyuyorum. kim bilir ne heyecanlar yaşattın kediye. geçmiş olsun. sevilenin gitmesi koyar adama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 nasıl ya?abi ne çektin şu hayvanlardan.nasıl bir bahtsızlık seninki.başın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 bende bir kedimi aynı şekilde kaybettim abi, sabaha ölüsünü buldum. yatağımın yanına kadar gelmiş oracıkta bitmiş. nasıl bir acı olduğunu biliyorum, çok geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 kaç yaşındaydı, hiç anestezi aldı mı? solunum sorunu var mıydı? benim kalk krizi geçiren kedim hem yaşlı hemde kısırlaştırma sonrası operasyonda aldığı anesteziden çok kötü etkilenmişti. zaten iran kedisiydi onların yapısal olarak solunum yetmezliği oluyor. herhalde hepsi üst üste geldi. off çok kötü bir şey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 hiç bi kedimin ölüsünü görmedim ben nedense, hasta olan gitti hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Off ya çok kötü cidden çok üzüldüm. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 çok üzüldüm ya, çok kötü bişey bi de fotoğraflarını koymuşsun. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 çok üzüldüm, başın sağolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Başın sağolsun :( Bence sen Nessy ismini hiç bir varlık üzerinde kullanma pek iyi olmuyor sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 başınız sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 başın sağolsun, üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Tşk ederim baş sağlığı dilekleriniz için. Ben bu konuda sanırım aşırı şanssız biriyim. Gözümden sakınıp ne denli elimden gelenin en iyisini yaptığımı çevremdekiler hep bilir. Nessa parvo virüsünden dolayı ölmüştü Nessy'yi ilk aldığımızda kristal kum yiyip zehirlenmiş 1 haftayı veterinere git gel yapa yapa geçirmiştik ve kurtulmuştu. Bugün epey bir vaktimizi veterinerde geçirdik, Nessy'nin ölüm sebebi Tromboemboli. Kalp krizi ise bunun sonucu olarak yaşanan bir durum. Pıhtı önce bacaklarda güçsüzlüğe, akabinde işlevini yitirip kısmi felç geçirmesine sebep veriyor. Arka bacaklar fonksiyonelliğini yitirdikten sonraysa pıhtı beyne ya da kalbe ulaşıncaya kadar çok vakit geçmiyor. Sonrası ise kalp krizi. İlk yaptığım kalp mesajı ve suni teneffüs ile hayata döndüğünü sanmıştık ama olmadı, sıradan bir kalp krizi olmadığı için ve pıhtı söz konusu olduğundan veterinerler bile çoğu zaman çaresiz kalıyorlarmış. O çaresizlik ve yaşamın gözlerinizin önünde bedenden çekildiğini görmek çok acı bir şey. Ölüm karşısında öylesi aciz ve çaresiz kalıyoruz ki, bir şey yapamama duygusu insanı yiyip bitiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 başın sağolsun :( Acını çok iyi anlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Pıhtının bir sebebi var mı? Yani olağan birşey mi yoksa tetiklenme sonucu falan mı oluşmuş pıhtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 başın sağolsun. başka bir kediyle ilgilenmeyi düşünüyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Octavarium said: başın sağolsun. başka bir kediyle ilgilenmeyi düşünüyor musun ? öeh. yavaş yav. daha olmaz o iş. temiz 6 ay falan vardır yeni hayvan almasına heralde. televizyon bozuldu yenisini ister misin gibi diil bu. aile üyesi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar