Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Nereden aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Undisclosed said: logitech g9 aldığımdan 1 sene sonra sol click tuşu bastığım zaman kafasına göre algılayıp algılamamaya başlamıştı. çok alıştığım için gittim g9x aldım. o da 1.5 sene sonra aynı sorundan dolayı mefta oldu. bilmiyorum kronik bir sorunmu g9 larda bu. bütün logitech fareler böyle, kalitesizlik abidesi. sol tuşu bozuldu, değiştirdiler, o da bozuldu. fırlattım attım, daha da logitech almadım. net'te araştırdım zaten herkes aynı sorunu yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Sanalmarketim'den aldım sonuncuydu zaten, web siteleri üzerinden bir hesap yaratıp iletişim sekmesinden mesaj atarsan stoklara ne zaman gireceğini söylerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ne dertli adamlarsınız lan, 3 senedir aynı x7'i kullanıyorum zerre sorun çıkmadı. Sadece yeni yeni soyulmaya başladı ufak ufak o da göze bile batmıyor. Bu Spider modeli, ondan önce 2 kere de X7'nin kenardan turuncu tuşlu olanını kullanmıştım. O seri dandik olsa gerek ki bir tanesinin scroll bir tanesininde turuncu tuşu bozulunca atmıştım. Lakin kurgu yaparken hızımı 2 katına çıkartıyordu şerefsiz mouse asdfsd Bu X7'den de aşırı memnunum, DERDİNİZ NE OĞLUM SİZİN ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 7 senelik mx518im kutur kutur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Jim_E_Rustler said: Ouroboros alıcam, sorun çıkarırsa refundlar Mamba alırım. Netten baktım biraz, sorunları aynıymış zaten. Wired/wireless geçişi yaparken donması falan. Hep miniskül şeyleri deve yapmış internet. Ben de donmuyor o geçişi yaparken. Pil bitince kabloyu takıyorum maça devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 aquila said: 7 senelik mx518im kutur kutur. erkekler bir bir ortaya çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 duran adamı arkasından vuramıodu bu sukru ama hadi neyse ekle onu da listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 DarKRideR said: X7 aytek ekmeği leeeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 arkadan adam vurmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 emekliye ayirdim mx518i ama, razer deathadderla yilan gibi akiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ben de emekli ettim hoşgeldin g400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 deathadder alamayan fakirler için g400 her zaman güzel bir alternatif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Ouroboros'ta karar kıldım. >Deathadder >High class Pick none. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 3 razer mouse pert ettim, en son geçici olarak g400 aldım, inanılmaz rahatım valla, tık demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 g400 de tık demez çift tık der bi süre sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 hunharca kullanmama rağmen demedi bakalım ne zaman diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 içine atıyodur patlar yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 kusura bakmayında mouseu hunharca kullanıyorsanız nedeni bellidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ashdusad nedir abi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 hunharca dayak yiosunuzdur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 G500'üme her gün bozul lan diye fısıldıyorum ama alalı 5 seneye yaklaştı hala tık demedi alet. Yeni yeni başparmağımı koyduğum yer soyulmaya başladı hatta; eskidiği bile belli olmuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 abi illa bozulmadanda alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 israf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar