Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Undisclosed said: logitech g9 aldığımdan 1 sene sonra sol click tuşu bastığım zaman kafasına göre algılayıp algılamamaya başlamıştı. çok alıştığım için gittim g9x aldım. o da 1.5 sene sonra aynı sorundan dolayı mefta oldu. bilmiyorum kronik bir sorunmu g9 larda bu. bütün logitech fareler böyle, kalitesizlik abidesi. sol tuşu bozuldu, değiştirdiler, o da bozuldu. fırlattım attım, daha da logitech almadım. net'te araştırdım zaten herkes aynı sorunu yazmış.
Nessaftw Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Sanalmarketim'den aldım sonuncuydu zaten, web siteleri üzerinden bir hesap yaratıp iletişim sekmesinden mesaj atarsan stoklara ne zaman gireceğini söylerler.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ne dertli adamlarsınız lan, 3 senedir aynı x7'i kullanıyorum zerre sorun çıkmadı. Sadece yeni yeni soyulmaya başladı ufak ufak o da göze bile batmıyor. Bu Spider modeli, ondan önce 2 kere de X7'nin kenardan turuncu tuşlu olanını kullanmıştım. O seri dandik olsa gerek ki bir tanesinin scroll bir tanesininde turuncu tuşu bozulunca atmıştım. Lakin kurgu yaparken hızımı 2 katına çıkartıyordu şerefsiz mouse asdfsd Bu X7'den de aşırı memnunum, DERDİNİZ NE OĞLUM SİZİN ?
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Jim_E_Rustler said: Ouroboros alıcam, sorun çıkarırsa refundlar Mamba alırım. Netten baktım biraz, sorunları aynıymış zaten. Wired/wireless geçişi yaparken donması falan. Hep miniskül şeyleri deve yapmış internet. Ben de donmuyor o geçişi yaparken. Pil bitince kabloyu takıyorum maça devam...
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 aquila said: 7 senelik mx518im kutur kutur. erkekler bir bir ortaya çıkıyor.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 duran adamı arkasından vuramıodu bu sukru ama hadi neyse ekle onu da listeye
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 DarKRideR said: X7 aytek ekmeği leeeel
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 emekliye ayirdim mx518i ama, razer deathadderla yilan gibi akiyorum.
reampage Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 deathadder alamayan fakirler için g400 her zaman güzel bir alternatif
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Ouroboros'ta karar kıldım. >Deathadder >High class Pick none.
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 3 razer mouse pert ettim, en son geçici olarak g400 aldım, inanılmaz rahatım valla, tık demiyor.
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 g400 de tık demez çift tık der bi süre sonra
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 hunharca kullanmama rağmen demedi bakalım ne zaman diyecek
reampage Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 kusura bakmayında mouseu hunharca kullanıyorsanız nedeni bellidir.
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 G500'üme her gün bozul lan diye fısıldıyorum ama alalı 5 seneye yaklaştı hala tık demedi alet. Yeni yeni başparmağımı koyduğum yer soyulmaya başladı hatta; eskidiği bile belli olmuyordu.
Öne çıkan mesajlar