Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Razer Ouroboros

Jim_E_Rustler

Öne çıkan mesajlar

Undisclosed said:

logitech g9 aldığımdan 1 sene sonra sol click tuşu bastığım zaman kafasına göre algılayıp algılamamaya başlamıştı. çok alıştığım için gittim g9x aldım. o da 1.5 sene sonra aynı sorundan dolayı mefta oldu. bilmiyorum kronik bir sorunmu g9 larda bu.

bütün logitech fareler böyle, kalitesizlik abidesi. sol tuşu bozuldu, değiştirdiler, o da bozuldu. fırlattım attım, daha da logitech almadım. net'te araştırdım zaten herkes aynı sorunu yazmış.
Sosyal ağlarda paylaş

ne dertli adamlarsınız lan, 3 senedir aynı x7'i kullanıyorum zerre sorun çıkmadı. Sadece yeni yeni soyulmaya başladı ufak ufak o da göze bile batmıyor.

Bu Spider modeli, ondan önce 2 kere de X7'nin kenardan turuncu tuşlu olanını kullanmıştım. O seri dandik olsa gerek ki bir tanesinin scroll bir tanesininde turuncu tuşu bozulunca atmıştım. Lakin kurgu yaparken hızımı 2 katına çıkartıyordu şerefsiz mouse asdfsd

Bu X7'den de aşırı memnunum, DERDİNİZ NE OĞLUM SİZİN ?
Sosyal ağlarda paylaş

Jim_E_Rustler said:

Ouroboros alıcam, sorun çıkarırsa refundlar Mamba alırım. Netten baktım biraz, sorunları aynıymış zaten. Wired/wireless geçişi yaparken donması falan.

Hep miniskül şeyleri deve yapmış internet.

Ben de donmuyor o geçişi yaparken. Pil bitince kabloyu takıyorum maça devam...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...