Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

an itibariyle bütün sosyal medyadan sildim kendimi.

diaboliq

Öne çıkan mesajlar

diaboliq said:

45 yaşındaki kadın " hasta oluyorum galiba" yazıyor lan , bi salak yine 40-45 yaş arasındaki bugün bi ileti paylaşmış "dün şarap keyfindeydi" diye. dün lan dün ameke. bugün niye paylaşıyon. dün yazmış ya. allahım delircem.

bende o salaklar gibi olucam mı lan acaba diye karamsarlığa düştüğüm anda pata küte sildim. zaten 1 haftadır vardı kafamda. iyi kıvılcım oldu bu mallar.

abi o salaklar gibi olmamak için facebook kapatmaktan ziyade o salaklar gibi olmayacaksın işte o kadar. ultima'da oyunu bırakmadan önce gm'ye küfredip SİLİN BENİ AKONTUMU SİLİN diye drama yapan velet tribi olmuş bu afedersin. oyunu bırakacaksan sktir git ne drama yapıyon, facebookta da aptal saptal ileti paylaşma iletişim aracı olarak kullan bitti gitti işte.
Sosyal ağlarda paylaş

En son Haziran ortasında bir şey demişim, onun dışında biri bir şey yazıyor, bir şey istiyor, danışıyor vs sadece iletişim amaçlı oldu artık. Bazı arkadaşların yazdıklarına bakıyorum, o kadar.

Arada twitter'a ağlıyorum.

Böyle olunca kapatsan, kapatmasan bir fark olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

2012 başında kapadım bende alayını, hayatına gereksiz bilgi akışı notch azalır* artık. arkadaşlarına olan saygın da artar. insanların ne kadar gerizekalı olduğuna ne kadar az* şahitlik edersen casual arkadaş kalmak o kadar kolay oluyor.

karı kız peşinde olmayan ve belli bir sosyal ortama sahip insanlar için sadece shitstorm.
Sosyal ağlarda paylaş

diaboliq said:

Saeros said:

"facebookunu neden kapattın" diye ilgi göstericek kimse yok galiba gelip burda ilgi arayışına girmişsin

kişisel alanın yetkilisi olan birine yakışır bir post olmuş bu. hakkını veriyosun buraların. devam et koç billuru

Off yalnız saenin lafı nasıl acı koymuş diaboliqe. Bildiğin üstünden geçmiş, sonra da elinin tersiyle otel odasının kapısını göstermiş. Boş otobüslerden bile kaçar olmuş...
Sosyal ağlarda paylaş

Özürlülük değil abi adam bi tercih yapıp kapatmış hesaplarını, gelip burada paylaşmış.

Facebook falan çok yavan kalıyor artık ya, hatta tüm sosyal platformlar öyle biraz. Yok benim de hesabım bu yüzden. bingildak'ın yazdıkları doğru bu konuda; ne kadar az salaklığa tanık olursan o kadar az nefret ediyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

neutrino said:

Özürlülük değil abi adam bi tercih yapıp kapatmış hesaplarını, gelip burada paylaşmış.

Facebook falan çok yavan kalıyor artık ya, hatta tüm sosyal platformlar öyle biraz. Yok benim de hesabım bu yüzden. bingildak'ın yazdıkları doğru bu konuda; ne kadar az salaklığa tanık olursan o kadar az nefret ediyorsun.

facebook şuan diğer şeylerini atın, sırf iletişim için bile en iyi aygıt.

bunu kullanamayıp bu iletişim aygıtından mahrum kalmak özürlülüktür benim gözümde. kimse paylaşım yapman, layklaman onu da geçtim girip haber kaynağını okuman için falan için zorlamıyor seni.
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar saçma sapan konuşuyorsunuz ya. facebook çıkmadan önce istediğimiz insanlarla iletişim kuramıyor muyduk yani? hayatında aktif olaran görüştüğün 1* (haha pati edit çektim buraya) ila 20 kişi var zaten sosyallik seviyene göre. o adamlarla aktif olarak telefonda, sms'le, whatsapp da vb. platformlarda konuşuyorduk. bu platformun facebook olması hiçbir şey değiştirmiyor. ha sms yazmışsın ha facebook'da mesaj atmışsın. nasıl bir iletişimde kalite artışı bu anlamadım.

ben yakın olduğum ve gerçekten "arkadaşım" dediğim insanların hiçbiriyle facebook üzerinden konuşma gereği duymadım çünkü zaten sürekli telefonda konuşuyorum, görüşüyorum ediyorum.

facebook'un getirdiği tek artı 5-10 tane gerçek arkadaşının üzerine 450 tane daha gereksiz adam/kadın ekliyor. o adamlar gerekli olsaydı zaten normal gündelik sosyal çevrene dahil olurdu, gerek duymamışsın ki dahil olmamış. ÖMÖ SÖMDÖ HÖRKÖSÖ MÖSÖJ ÖTÖBÖLÖYÖRÖM'a hiç gerek yok zaten atmadığın için facebook'a ihtiyaç duyuyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle ki iletişim sadece "sevdiğim, görüşmek istediğim" insanla kısıtlı değil. bir gün bişey olur, birine ulaşman gerekir ne telefonu vardır ne bişeyi ne de seviyorsun ne de görüşmek istiyorsundur ama ulaşman gerekir, facebooktan ulaşabilirsin. belki twitterdan.

demem şu ki bu kadar tribe girmek çok üzücü geliyor bana.

facebookun dursun bi köşede açma bakma ama 2013 yılında çok kullanışlı bir iletişim aygıtı ve bu kadar anlam yükleyip silmek falan çok zavallıca benim gözümde.

benim derdim niye feysbuk kullanmıonuz değil, bu kadar tribe girmek. aç dursun işte lazım olur ne biliyim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi o zaman bütün tool ve gadgetları kur bir kenarda dursun belli mi olur bir gün belki ihtiyacın olur? açar bakarsın?

ayrıca tribe girenler asıl kullanıp da başka insanlar kullanmıyor diye tepki gösterenler.

adam sevmiyorsa kullanmaz arkadaş sanane yani. tepki gösterilcek bir şey değil ki. adam bu konuda hipsterlık yapıyorsa geç hayanı tabii ki de ama normal olarak adam seçim yapmış ve kullanmıyor, efelenmek niye yani "özürlü" falan demek.
Sosyal ağlarda paylaş

facebook hesabın açık durduğu sürece elinde olmadan gereksizliklere maruz kalıyorsun. mesela her sabah girip ben uykudayken insanlar ne saçmalamış diye bakıyordum ki bende alkollüyken falan çoğu kez saçmaladım facebook sayfamda.

bazı arkadaşların dediği gibi , ben zaten yakın cevremle watsapptan mesajlaşıyorum , telefonla arayıp konuşuyorum. twitter denen nane direniş zamanı hakikaten harika bir bilgi kaynağı oldu. çok fazla şey öğrendim , çok fazla şeyden haberdar oldum ama o kadar. çoğu kişinin sevdiği , bayıldığı okan bayülgen isimli göltün "siktir tuncel kurtiz ölmüş şimdi haberim oldu" diye tweet attığı bi platform bu. tek bi olaya indirgemiyorum ama yani bi örnek teşkil etmesi açısından söyledim.

hem abi hakikaten burdan ilgi falan beklemeden açtım ben bu başlığı. "kişisel" bölümünde başka ne paylaşılabilir ki onu anlamadım ben. "günlük" başlığı olan bir bölüm burası sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...