Gallant Mesaj tarihi: Ekim 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2023 2 kere Bricksmax in isiklandirma kitini aldim. Isiklandirma arabalarda cok iyi duruyor ama her kitte iyi durmuyor. Almadan once resimlere ve yorumlara bakmak lazim. Bazi kitlerde led kablolama cok sikinti cikariyor, parcalar yerine oturmuyor. Iyice gizlemek istersen, bazi noktalari delmek yada cok hafif eyelemek durumdan kalabilirsin. Isiklandirmanin genel problemi batarya. Batarya yerine usb ile powerbank e baglayinca, led ler cok daha iyi goruntu veriyor. Onun icin model rafina custom kablolama yapip bataryayi enerji kaynagi olarak devredisi birakmak lazim. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2023 hımfs konkord bitmiş yapmaya vakit yok vs. diyen varsa çökeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2023 42145 helikopteri aldık amazon sepet, axess chip para vs derken 3700 e geldi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2024 Technic serisi için standart parça satılıyor mu özel setler dışında. Mağazadaki kova dolumu mantığı ile fln. Youtube brick kanallarında çok güzel şeyler yapıyorlar ama o kadar parçayı özel setlerden toplamak işkence olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2024 bakıver abi lego shopa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2024 Bi ara bi builder app'i vardı legonun. Yapmak istediğini bilgisayarda yapıyodun, sonra istersen o parçaları sipariş edebiliyodun, sana fiyat çıkartıyodu. O zamanlar US içindi galiba. Hala duruyo mu app, duruyosa sipariş edilebiliyo mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 1, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2024 pattisliborek, 19.12.2023 05:14 tarihinde dedi ki: 42145 helikopteri aldık amazon sepet, axess chip para vs derken 3700 e geldi. Guzel set. Ama batarya fazla agirlastiriyor, Lego kalem pil sevdasindan vazgecmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2024 42145'ten bu da iyiymiş: https://rebrickable.com/mocs/MOC-149313/Dyens Creations/lego-42145-starfighter-alternate-model/#details Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 Normal mağazasında klasik parçalar kova ile satılıyor ama teknikler satılmıyormuş. Forum istanbuldaki legoland e gidip bir de oraya bakacağım. ama normal mağazada bol parçalı ve 6 motorlu devasa set vardı onu aldım. Liebherr paletli vinç. Yanına orta seviye 2 3 set daha ekleyince bol bol parça olmuş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2024 (düzenlendi) Viking köyünü alacaktım da websitesi 3500 altına taksit yapmıyormuş, param cebimde kalmış oldu edit: ve tabi şimdi bakınca zam da gelmiş Ocak 6, 2024 Aket-Atum tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2024 WH40K'cıları şöyle buraya alalım 2 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2024 Doğum günü hediyesi olarak eşim 75334 vader vs obi-wan almış, umarım komple düşmeyiz bu lego batağına fdjsklf ama çok özlemişim elime alınca bi garip oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2024 şahane bir teknik setini daha emekli etmişler elveda cat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2024 DRaGoN_SLaYeR, 11.01.2024 06:55 tarihinde dedi ki: Doğum günü hediyesi olarak eşim 75334 vader vs obi-wan almış, umarım komple düşmeyiz bu lego batağına fdjsklf ama çok özlemişim elime alınca bi garip oldum "Virus planted" Gecmis olsun simdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2024 ben de technic lere sardım bi haftadır. youtube üzerinde çok güzel custom şeyler yapıyolar oradan gaza geldim. 2-3 tane büyük set yapıyorum önce. sonra hepsini söküp deneysel işlere gireceğim. classic lego bu kadar bağlamamıştı valla. tam virüs oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2024 Selamlar, yeğenlerden biri şu alttaki videoda olan karakteri istiyor, ancak gördüğüm kadarıyla bu özel yapım birşey, bu karakterin parçaları tr de nerden nasıl bulunur. Fikir verebilirseniz sevinirim. https://youtu.be/oM4R6joLark?si=KVZsQqNoYMza6hdI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2024 verilen linkte resim silinmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2024 https://x.com/LEGO_Group/status/1759623921005982013?s=20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2024 hey gidi, cidden nereden nereye lego. legoyla yetişen neslin legoya bağlılığı taşıdı gerçekten nintendo gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2024 Bazi temalarda giris seviyesi fiyatlamasina gore hic set cikmiyor. Or. Castle temasini tamamen kaldirdilar, Ideas tan cikan setler 120-150usd den basliyor. Daha cok temada daha ufak setlerin gelmesi lazim. Sinematik olarak cok tutmayan franchiselarin urunleri de cok satmiyor. Or. Marvels Eternals setleri surekli indirimde. Keza yeni Star Wars filmi setleri de ayni durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar