goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 13 saat önce, serjuhan dedi ki: Teşekkürler yönlendirmen için. Ya aslında tam da bu dediğin sette gözüm vardı abi de daha düşer mi fiyat diye bekliyordum biraz. Yeşil zemini de herkes diyor da 200 lira da ayıp be birader yeşil zeminin fiyatı bence diğer setler ile orantılı, içindeki ABS plastik miktarı, onu dökecek dev kalıp vs dersen diğer setlerin 700 800 olduğu yerde 200 gayet normal, büyütme kafanda 50x50cm falan olması lazım ebatının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 8 saat önce, Liebe dedi ki: Bizim oğlan 3e yakın, 1 senedir severek oynuyor duplo ile küçük parçalar kesinlikle çok erken daha deli gibi döküyor çünkü. bunları bile toplamak dert zaten. İlk sayı trenim ile başladık bayılıyor ona hala arada oynuyor. Sonra Duplo kepçe-kamyon seti ve hayvan figürlü bir set aldık çok seviyor onları da . Buhar tren seti aldık en son yani oynamak istiyor alıp getiriyor ama çabuk sıkılıyor ben daha çok oynuyorum çok güzel bence dhshaha Bizde de şu an sayı treni var, bir de hayvan treni var 10863 herhalde. Bunlarla iyi kötü oynuyoruz ama hep araba modunda olduğu için biraz daha hayal gücüne yönelik bir şey lazım. Ondan yukarıda söylenen kasaba ve bir yeşil zemin siparişi verdim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 On 19.06.2022 at 14:44, Aket-Atum dedi ki: Paralar gidecek https://www.lego.com/en-gb/product/lion-knights-castle-10305 Paralar gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 öttürdün mü 7k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 ufff lego castle. o kadar franchiselara rağmen bence castle legolar hala çok daha ikonik ve güzel duruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 Barbie evi falan da alıyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 Legodansa dildo bile alir bu legucular, triggerlanma seviyesini boostlayayim lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 Olm legodan dildoya nasil geldiniz ya, icinizde nasil firtinalar kopuyor oyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2022 aldım castle i yolo diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2022 Bu hastalık bende de var da tedavisi çok pahalı ilaçlar da genelde yurtdışından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 https://brickit.app/ dağınık duran legolardan neler yapılabilir aplikasyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 prime da bugün indirim var 3in1 castle 1200tl. onu da alıp kule yapmak nefis olurdu esaslısının yanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 Haberim olsa alırdım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 21335 fener gelmiş bastım hemen. yapılıyken yanlışlıkla üstüne oturmalık tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2022 Güzelmiş deniz feneri ama $300 yav, sonucta aldigin ürün plastik, baska sey yapamiyorsun bi de, elim gitmiyor sdf (Üstüne yanlislikla düşmek için belki…) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2022 Fener de cidden güzel gözüküyor da evde yer kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Lego invesment işi ile uğraşan var mı? Yurt dışında baya bi görüyorum. Retire olmaya yakın setleri stoklayıp retire olduktan sonra 2 katına felan satıyorlar. Uğraşılır mı değer mi bilemedim. Disney Castle yakın zamanda retire olacak diyorlar mesela şimdi 6000 e alsam seneye kaça satarım bi deneyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Vakit, yerin ve paran varsa yapilabilir. Tabii birazda bilgi sahibi olman lazim, hangi set degerlenir, hangisi degerlenmez. Bizim sirkette kendi bahcesine depo yapip stoklayan bir eleman var. Ne kadar kar ediyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Sen danimarka'da degilmiydin zaten? Orda maas odemelerini lego ile yapiyorlardir muhtemelen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 (düzenlendi) bir de buradaki kârın tadını lego aldı kendisi önüne geçmeye çalışıyor bu işin. aynı temaların daha yeni daha büyük daha iyi iterasyonları çıkıyor bir süredir, nereye kadar sürdürebilirler bilmiyorum ama eskisi gibi koleksiyonda 20x yapan setlerin oranı azaldı. eskiden beş tane modüler bina varken 5. bende eksik deyip abanıyordu insanlar, şimdi 20 tane olmuş hangi birine abansın, beğendiklerini alıp geçmeye razı oluyor. camper van çıkıyor çok güzel efsane oluyor, retire olması iki sene yerine altı sene sürüyor sonra da camper T2 van çıkıyor ilkinden daha büyük ve detaylı. çok takıntılı koleksiyonlerler dışında tüketici yenisine yönelebiliyor böylece. SW setlerinde aynı araçlar kaç kere altimıt kolektörs çıktı bilmiyorum bile 3-4 milenyum falkon 2-3 destroyer falan var. Kasım 18, 2022 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 aynen tam MF diyecektim 500 kere çıkardılar galiba. her film sonrası bi MF çıkıyor revisited diye gjhgh. merso truck cöktük amazondan kuponla falan 3,400 e geldi bu arada. bidahaki ay deniz fenerindeyiz inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 9 dakika önce, senko dedi ki: Sen danimarka'da degilmiydin zaten? Orda maas odemelerini lego ile yapiyorlardir muhtemelen sdf Lego'nun merkezi burada ama fiyatlar Almanya'da daha ucuz. Amazon.de den siparis veriyorum lego alacagim varsa. Calisanlarina bayagi iyi indirimleri var (Bedava random set, her sene belli miktarda siparis icin %50 indirim, vs.). Cok sayida softwareci ariyorlardi, ilgilenen basvursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 2 saat önce, pattisliborek dedi ki: bidahaki ay deniz fenerindeyiz inş. ben aldım sana kalmaz inşallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 olm 30-40 yaşında adamlar lego mu oynuyonuz 5-10 yaşında çocuklar gibi? çoh ilginçmiş lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2022 legularımızı savaştırıyoruz da toplanıp annelerimizin kısır günlerinde. ne sandın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar