akirafes Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 hangi chr God mode oynayabiliyor pvp pve farketmez oylamanızı ona göre yapın Hangi . Sevdiğiniz hoşlandığınız gücüne inandığınız sınıfı işaretleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Wow hayatım bu çıkmazlarla geçti. Hiç kimse net bir cevap veremeyecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 hayatımda wow oynamadım ama pirest yazdığın için ona verdim oyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 pirest açık ara alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 slda en ii chr yktr az vdk vrdr .s.s uff nys sn nobsn glba .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 pires yapan her zaman alır knkA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 WOW pirest bu kadar güçlümü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 death night > pirest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 yıl 2013.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 rouge > death night > pirest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 applev0dka said: yıl 2013.... Çok geç geldi bu sefer ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 roj piresti alamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 pirest ccc yiyosa 1v1 gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Niye huntard dememiş kimse, peti gönder keyfine bak. MOP çıktığında ortada bir yığın rare mob vardı, hepsinde değişik mekanikler felan yırtınıyordunuz öldürebilmek için, hunter pet ini yollayıp afk oluyordu =p Muhtemelen warlock da öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 solo mid mi? solo top mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Gangren said: death night > pirest death knigget > all http://thewolfweb.com/photos/00335984.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Günaydın Herkese, 5.4'ü bilmem ama "old content"i solo yapmak için zamanında ne iyi idi diye baktığımda (zaman derken 5.1 yada 5.2 yaması) internette aşağıdaki yazıyı bulmuştum. Best Class for soloing old content The impale in BT is not the real problem - The real problem ist RoS. I guess is hunter > blood dk for the start of pandaria. May later the Dk's get better because they get more mastery. Soloing in Mop (what should be easy/not possible) Easy: Whole Karazhan Easy: Magtherion Easy: Gruul Easy: Hyjal Note for the First Boss: You have to be a bit lucky - His DnD + Iceblock = you'll lose about 80-100% of your hp Archimond: Dont forget to use your slowfall item Medium: SSC (Leo,Karathress & Lady Vash wont be that easy with some specs) (Leo: you need some burst or some healing) (Karathress: You need burst) (Lady Vash: You'll need a bit training for p2) Medium: The Eye (kael thas raid) Kael thas: You have to be a bit lucky in p3 if you want wear staves & may in p5 too - since sometimes i lose 90% of my hp cuz falling damage Hard: Black Temple Najentus: Very hard to solo (only certain classes/races can)(very easy with 2people) RoS: Ultra hard to solo (only unholy dk & hunters can, but still takes 20min or more in p2)(very easy with 3people) Council: They still do some dmg, but they should easy soloable in mop Hard: Swp (as not petclass) Kalecgos: ignore him Bruttalus: you have to reset somehow the stacks of his meteorstrike, otherwise very very hard Felmyst: Burst him & or the normal tactic (like you did on lv70) - easy Twins: Shouldnt be that hard Mumu: just burst him Kiljaeden: very easy My guess for MoP (from best till worst) Hunter Dk Warlock Monk Pala Warrior Druid Rogue Shaman Priest Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 said: Hard: Black Temple Najentus: Very hard to solo (only certain classes/races can)(very easy with 2people) RoS: Ultra hard to solo (only unholy dk & hunters can, but still takes 20min or more in p2)(very easy with 3people) Council: They still do some dmg, but they should easy soloable in mop Çok ilginç bir yazı olmuş, çoğu kısmına bir anlam veremedim ben mi yanlış hatırlıyorum diye BT'ye gittim uzun aradan sonra. Mage olarak kapıdan girmem ile illidan kesmem arası 25 dakika sürdü, ki baya uzuuuuun bir koşu yapıyorsun bütün BT boyunca. -Najentus'ta üstümdeki ice barrier bile kırılmadı "Very hard to solo" kısmından birşey anlamadım yani -RoS'ta bossun kendi içinde yaptığı eventlere rağmen 1.5 dakika falan sürdü, p2 10sn sürmedi zaten hangi 20 dakikadan bahsediyor anlamadım. "Ultra hard to solo" ilginç bir yaklaşım olmuş. Sanki level 80'de falan yazılmış bir yazı gibi geldi bana ama heryerinde mop yazıp duruyor. Yazan arkadaş birşeyleri yanlış yapıyor ama nereyi yanlış yapıyor çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 solo kontent olarak blood dk low mid high her türlü god'du en son, son peçi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 abı bole gorıorm garıp oluorm ya kac sene oldu hala wow vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Suark said: abı bole gorıorm garıp oluorm ya kac sene oldu hala wow vay be bi_bitmediniz.avi Hala sene olmuş 2013 muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 o yazıyı yazan baya bilmeyen bir adammış sanırım. RoS biraz zordu evet onda da peti veya bir minionu falan olanlar rahat kesiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AmRoE63oMua-dG5FUUZ1ejhDUHpEWk5fR0FlZ3A3RXc#gid=0 http://www.mmo-champion.com/threads/1253745-The-DK-Solo-Thread-3-0 Fazlasına gerek yok :P Çoğu class için mmo forumlarında var solo dungeon listesi ve anlatım falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Yazı eski sonradan patchle mekanik gereği solo zorlayan bosslar değişti. Ros falan sıkıntıydı tek kişi şimdi yapılıyor rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar