kozalak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bir atasözü der ki içinde patlayacağına götünde patlasın. gazan mübarek olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Bu arada topici okudum çok güzel öneriler verilmiş. Bence bu iş olsa bile birlikte ol geç uzun vadeli düşünme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 git ve ona patronun kim olduğunu göster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ama parmakla gösterme.. ayıp.. kafanı kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 reampage said: friendzoneların alayı ilerde milf olarak geri dönüceği için kafam rahat.. Tecrübeyle sabit. Onu geçtim 30 yaş üstü evlenemeyen kadınlar direkman hedef :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Loxias said: bu konu uçar. var mı ben tipsizim diyen aramızda? hepimiz yakışıklı değil miyiz? lol ben tipsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Soris said: Bir kadınla erkek arkadaş olamaz. Onun için yatmak istediğiniz kadınların peşinde dolaşmayın. Sizi çekici bulursa zaten işler ilerler öyle arkadaş filan da olamazsınız. Çevrenizde arkadaş olarak kız da bulundurmayın. O da mutlaka sizinle yatmak istiyordur duygularıyla oynamayın. Sadece seks amaçlı ilişkiler için ne kadar az tanıyorsanız o kadar iyi. Bir erkeğin düşebileceği en zavallı durum bir kızla yakınlaşmak umuduna çevresinde pervane olmasıdır. Kızda bunu anlar her işini ona yaptırır. Vardır böyleleri. Bu duruma düşeceğinize dişinize göre düzgün bir kız bulun. Bir kadınla ilk yakınlaşmanız da bir şeyler olmuyorsa boşuna uğraşmayın. Bir şeyler oluyor ve kadın kendini naza çekiyorsa işinize gücünüze bakın. Kadın çok istiyorsa zaten sinyal vermeye başlayacaktır. O zaman doğru adımı atarsınız. Sinyal vermiyorsa siz de çok hoşlandıysanız kadından muhtemelen sizinle ilgilenmiyordur. İlgilenip de ilgisini çeşitli sebeplerden dolayı gizlemek isteyen kadınlar da olabilir. Çok hoşunuza gidiyorsa yakınlaşmayı arttırın. Kadını ısıtın. Çözülmeye başlıyorsa ilgisini gizlemeye çalışıyordur. Aptal aptal oyunlar oynamayın hayır onu ilk ben aramayayım şu kadar saat sonra arayım vs vs. Bu kadınsı düşünme şeklidir. İçinizden nasıl geliyorsa o şekilde hareket edin. Basit düşünün. Kadınlara kesinlikle hiç bir konuda taviz vermeyin. Sürekli her istediğini yapmayın. Günde 100 kere arayıp tanıştığınızın ilk haftası her gün çiçek yollamayın. Bunun yerine tutkulu olun tutkulu sevişin. Cidden hayatla ilgili çok sıkıntısı olursa o açıkca yardım istemedikten sonra yardım etmeyin. Gereksiz güç gösterisi yapmayın. Yapış yapış sevgi gösterileri yapmayın. Bu ilişkiyi kadının yönettiğinin göstergesidir. Sticky yapın ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 paticik manifestosu olarak site girişine koyulmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 cidden ben bunun bi çıktısını alim yeni nesillere dağıtmak lazım baya OP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Red said: zonede'den sonrasını okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Soris said: Bir kadınla erkek arkadaş olamaz. Ben buraya şerh koyuyorum, arada çekim yoksa gayet arkadaş olunuyor. İki tarafın da sevgilisi varsa, ne biliyim ev arkadaşının sevgilisiyse falan kafada arkadaş konumlandırmasıyla başlıyorsun ve öyle devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 abi arkadaş olabileceğin tek kız, sana seviştiğin hatunu ayarlayan hatun olabilir. o da gönül borcundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Soris said: Bir kadınla erkek arkadaş olamaz. Onun için yatmak istediğiniz kadınların peşinde dolaşmayın. Sizi çekici bulursa zaten işler ilerler öyle arkadaş filan da olamazsınız. Çevrenizde arkadaş olarak kız da bulundurmayın. O da mutlaka sizinle yatmak istiyordur duygularıyla oynamayın. Sadece seks amaçlı ilişkiler için ne kadar az tanıyorsanız o kadar iyi. Bir erkeğin düşebileceği en zavallı durum bir kızla yakınlaşmak umuduna çevresinde pervane olmasıdır. Kızda bunu anlar her işini ona yaptırır. Vardır böyleleri. Bu duruma düşeceğinize dişinize göre düzgün bir kız bulun. Bir kadınla ilk yakınlaşmanız da bir şeyler olmuyorsa boşuna uğraşmayın. Bir şeyler oluyor ve kadın kendini naza çekiyorsa işinize gücünüze bakın. Kadın çok istiyorsa zaten sinyal vermeye başlayacaktır. O zaman doğru adımı atarsınız. Sinyal vermiyorsa siz de çok hoşlandıysanız kadından muhtemelen sizinle ilgilenmiyordur. İlgilenip de ilgisini çeşitli sebeplerden dolayı gizlemek isteyen kadınlar da olabilir. Çok hoşunuza gidiyorsa yakınlaşmayı arttırın. Kadını ısıtın. Çözülmeye başlıyorsa ilgisini gizlemeye çalışıyordur. Aptal aptal oyunlar oynamayın hayır onu ilk ben aramayayım şu kadar saat sonra arayım vs vs. Bu kadınsı düşünme şeklidir. İçinizden nasıl geliyorsa o şekilde hareket edin. Basit düşünün. Kadınlara kesinlikle hiç bir konuda taviz vermeyin. Sürekli her istediğini yapmayın. Günde 100 kere arayıp tanıştığınızın ilk haftası her gün çiçek yollamayın. Bunun yerine tutkulu olun tutkulu sevişin. Cidden hayatla ilgili çok sıkıntısı olursa o açıkca yardım istemedikten sonra yardım etmeyin. Gereksiz güç gösterisi yapmayın. Yapış yapış sevgi gösterileri yapmayın. Bu ilişkiyi kadının yönettiğinin göstergesidir. sabahları andımızla birlikte bunun da okutulması lazım okullarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Bu arada panpa hala hayatta olduğun için seni tebrik ediyorum (tu) bingildak said: abi ben lisede platonik aşık olduğum kızdan ilk sevişmesini dinledim ertesi günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 hahahaha lan o çok kötüymüş ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Aslinda hic yaklasmayacaktin kendini uzak tutacaktin o zaman durum degisir. Kizlar bu konuda aptal degiller (yani aptallar da aptal degiller, $ari$in degiller en azindan :)) Zaten ho$landigini biliyordur. Buna ragmen sana sinyal yollamiyorsa bundan zevk aliyordur. Maden i$ bu noktaya varmi$ bari kendinden baya emin ol dunyanin en buyuk aleti sendeymi$cesine gir ortama. laubali olma kizla, mesafeli ve saygili ol. Daha muhim i$lerin var senin onunde. Bu zaman zarfinda ya yaninda olur yada olmaz. Birde uni.de gercekten daha farkli ortamlara girince bugunu hatirlayip guleceksin. Gerci bu platonik a$klarda olmasa bombo$ gecer lisa hayatin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Shean said: Evet, friendzonedeyim. Friendzone'dayım*. Kill yourself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 friendzonedeyim dogru yazılışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Soris said: Bir kadınla erkek arkadaş olamaz. Onun için yatmak istediğiniz kadınların peşinde dolaşmayın. Sizi çekici bulursa zaten işler ilerler öyle arkadaş filan da olamazsınız. Çevrenizde arkadaş olarak kız da bulundurmayın. O da mutlaka sizinle yatmak istiyordur duygularıyla oynamayın. Sadece seks amaçlı ilişkiler için ne kadar az tanıyorsanız o kadar iyi. Bir erkeğin düşebileceği en zavallı durum bir kızla yakınlaşmak umuduna çevresinde pervane olmasıdır. Kızda bunu anlar her işini ona yaptırır. Vardır böyleleri. Bu duruma düşeceğinize dişinize göre düzgün bir kız bulun. Bir kadınla ilk yakınlaşmanız da bir şeyler olmuyorsa boşuna uğraşmayın. Bir şeyler oluyor ve kadın kendini naza çekiyorsa işinize gücünüze bakın. Kadın çok istiyorsa zaten sinyal vermeye başlayacaktır. O zaman doğru adımı atarsınız. Sinyal vermiyorsa siz de çok hoşlandıysanız kadından muhtemelen sizinle ilgilenmiyordur. İlgilenip de ilgisini çeşitli sebeplerden dolayı gizlemek isteyen kadınlar da olabilir. Çok hoşunuza gidiyorsa yakınlaşmayı arttırın. Kadını ısıtın. Çözülmeye başlıyorsa ilgisini gizlemeye çalışıyordur. Aptal aptal oyunlar oynamayın hayır onu ilk ben aramayayım şu kadar saat sonra arayım vs vs. Bu kadınsı düşünme şeklidir. İçinizden nasıl geliyorsa o şekilde hareket edin. Basit düşünün. Kadınlara kesinlikle hiç bir konuda taviz vermeyin. Sürekli her istediğini yapmayın. Günde 100 kere arayıp tanıştığınızın ilk haftası her gün çiçek yollamayın. Bunun yerine tutkulu olun tutkulu sevişin. Cidden hayatla ilgili çok sıkıntısı olursa o açıkca yardım istemedikten sonra yardım etmeyin. Gereksiz güç gösterisi yapmayın. Yapış yapış sevgi gösterileri yapmayın. Bu ilişkiyi kadının yönettiğinin göstergesidir. THIS ! !!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Ne desem boş geliyor. Kaç defa yazdım sildim. Bu durumdan kurtulman için umarım işin olmaz. Olursa da elinde oyuncak olursun. Ama sen bu kafayla da oyuncak olmak daha iyi dersin. Pipiniz var olm. Breed them all mode açın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Soris ermiş çıktı, adam ululardan uluymuş yemin ediyorum. Title verin herife "the wise" diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 10 sayfayı okumayı bırak op neymiş bile bakmaya bile üşendim de siz eğer arkadaşlığı beceremiyorsanız sorunu kendinizde arayın müdür. öyle ahkam kesmekle olmuyor yani. yıl olmuş 2013, biz hala bir kadın ve bir erkek arkadaş olabilir miyin derdindeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 çok güzel yazılar ve anılar var topicte, güzel topic olmuş =) özellikle soris bravo çok güzel yazmışsın ama işte insan o yaşlardayken anlamıyor. hele tecrübe 0 ise sıçıyorsun direk. benim üniversiteye kadar düzgün aşk hayatım olmadı. hep hoşlandığım kızların arkadaşı oldum ahaha. hep kötü bir şey başlarına geldiğinde ben arandım bana koştular hep. ben de sıçtığım yerlerde sıvayarak iyice zoneun dibine vurdum. ne hikmetse üniversitede biraz açıldım baya kız arkadaşım falan oldu ama arada çok hoşlandığım kızlara ilk yaklaşımlarımda hep yanlışlar yaptığım için friend zonelandığım da oldu çok sayıda. şunu anladım ki bir kızla arkadaşça konuşarak ederek 1-2 ay takıldıktan sonra işler boka sarıyor hacı. ilk başta niyetini belli edip kenara çekilceksin biraz sonrası geliyor illaki. şimdi ki kız arkadaşımla daha tanıştıktan 1 saat sonra ben senden hoşlandım arkadaş aramıyorm ona göre aklında olsn vakit harcamayalım dedim. şimdi 2 yıllık çok şükür çok güzel bir ilişkimiz var yüzük falan taktık zart zurt =) arkadaşı da küçümsemek için demiyorum ama 18 yaşında bazı şeyleri anlamak çok zor, bizim lisede çok piç tipler vardı her boku yapan eden ama benim gibi o piçlerden tekmeyi yedikten sonra ağlanmaya gelen erkek oranı %95 civarındaydı. bunlar zamanla geçiyor o yüzden yapacak bir şey yok üzülme bugün sakın tekmeyi yiyine =) ha bu arada, eski sevgililerimle arkadaş kalmak gibi bir huyum vardı saçma sapan. en son sevgilimle yolda yürürken selam verdiğim eski sevgilim (sürekli konuşurduk auehauehu) suratını öteye çevirince facebooka girip hepsini sildim hiç biriyle de muhattap olmucam artık uaheuau çok kötüydü anlatamam o durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Liebe said: çok güzel yazılar ve anılar var topicte, güzel topic olmuş =) özellikle soris bravo çok güzel yazmışsın ama işte insan o yaşlardayken anlamıyor. hele tecrübe 0 ise sıçıyorsun direk. benim üniversiteye kadar düzgün aşk hayatım olmadı. hep hoşlandığım kızların arkadaşı oldum ahaha. hep kötü bir şey başlarına geldiğinde ben arandım bana koştular hep. ben de sıçtığım yerlerde sıvayarak iyice zoneun dibine vurdum. ne hikmetse üniversitede biraz açıldım baya kız arkadaşım falan oldu ama arada çok hoşlandığım kızlara ilk yaklaşımlarımda hep yanlışlar yaptığım için friend zonelandığım da oldu çok sayıda. şunu anladım ki bir kızla arkadaşça konuşarak ederek 1-2 ay takıldıktan sonra işler boka sarıyor hacı. ilk başta niyetini belli edip kenara çekilceksin biraz sonrası geliyor illaki. şimdi ki kız arkadaşımla daha tanıştıktan 1 saat sonra ben senden hoşlandım arkadaş aramıyorm ona göre aklında olsn vakit harcamayalım dedim. şimdi 2 yıllık çok şükür çok güzel bir ilişkimiz var yüzük falan taktık zart zurt =) arkadaşı da küçümsemek için demiyorum ama 18 yaşında bazı şeyleri anlamak çok zor, bizim lisede çok piç tipler vardı her boku yapan eden ama benim gibi o piçlerden tekmeyi yedikten sonra ağlanmaya gelen erkek oranı %95 civarındaydı. bunlar zamanla geçiyor o yüzden yapacak bir şey yok üzülme bugün sakın tekmeyi yiyine =) ha bu arada, eski sevgililerimle arkadaş kalmak gibi bir huyum vardı saçma sapan. en son sevgilimle yolda yürürken selam verdiğim eski sevgilim (sürekli konuşurduk auehauehu) suratını öteye çevirince facebooka girip hepsini sildim hiç biriyle de muhattap olmucam artık uaheuau çok kötüydü anlatamam o durumu. az romantik ol lan ayı lafını yersin bariz. ben bildigin normalde kibar bir insanım zaten. ben bile okuz lafı yedim geçen. hani kadın oldugundan degil, genelde insan gibiyimdir sdfs. gene de yedik okuz lafını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Liebe said: şimdi ki kız arkadaşımla daha tanıştıktan 1 saat sonra ben senden hoşlandım arkadaş aramıyorm ona göre aklında olsn vakit harcamayalım dedim. şimdi 2 yıllık çok şükür çok güzel bir ilişkimiz var yüzük falan taktık zart zurt =) alpha as fuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar