Phyx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 steam hesabim hacklendi 3 gun once de, aninda ticket yollamistim ama iste 3 gundur bi geri donmediler. daha once basina gelen vardir. ne kadar suruyor bu steam'in geri donmesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 3. gün oldıysa, artık dönmezler unut sen o hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 trusted pc olayı var? nasıl hacklendi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Ben kendi pc'mde steam arayüzü yerine aynı pc'de browserdan login olmaya çalışsam güvenlik uyarısı verip mail checki soruyor. Aynı pc'de farklı yerden keyfi giremiyorum bile. Bayağı şanssız bir durum olmuş seninki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 sen yapacağını yapmışsın abi dönerse ne ala, dönmezse hiç senin olmamıştır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 bu başlığı ben açmış olsam ve bu cevaplar bana gelseydi uykunuzda öldürürdüm sizi :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 telekineziklestiremediklerimizdenmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 ya evet bende de soruyo ya soyle bi olay oldu friend listten bi eleman htt p://steam cornmunity.org/id/grey223/ sitesinin linkini verip su arkadasi ekler misin trade yapmak istiyomus dedi. bosluguma geldi benim de girdim siteye add friend'e bastim, ordan account login kismina atiyor, bilgileri girince orda da ayni steam guard zimbirtisi sordu, rutin sekilde bana gelen mailden girdim falan. sonra hop mail geldi akont detaylariniz degisti diye. adamlarlar bi sekilde asmis iste steamguardi. simdi dusununce anlamamisim ben de pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 cornmunity afasdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Sparkcaster said: bu başlığı ben açmış olsam ve bu cevaplar bana gelseydi uykunuzda öldürürdüm sizi :< ki benim zevklerim falan da iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Insan adrese bir bakar abi. Cok beklersin bu arada, benim eposta erisimim gidince Steam Guard'i asamamistim, support'a yazdim, 3-4 gunde bir niye cevap yok diye guncelledim, uc hafta sonra filan ancak cevap geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 baya kasmışsın abi hacklenicem diye, supportun telefonu varsa telefonla ara maille zor o işler, steam bir de çok yavaş yanıt veriyor diyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 steam support baya yavaş ya, en ufak soruya bile 2 haftada falan cevap geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Phyx said: Sparkcaster said: bu başlığı ben açmış olsam ve bu cevaplar bana gelseydi uykunuzda öldürürdüm sizi :< ki benim zevklerim falan da iyidir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 steam inanılmaz yavaş cevap veriyor ya. gaben, varyemez amca gibi para içinde yüzebilsin, para havuzu devamlı büyüsün diye support tutmuyor zaten. ulan 20 tane support tutsan 1800 dolardan, yılda 400bin dolar gider. ayıptır lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Xenocide said: sen yapacağını yapmışsın abi dönerse ne ala, dönmezse hiç senin olmamıştır zaten. sdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 ayrıca steamguardı aşmalarına imkan yok ama sen kendi ellerinle loginini ve steamguard kodunu vermişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 ne güzel hacklemişler cormuninty linkiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Phyx said: ya evet bende de soruyo ya soyle bi olay oldu friend listten bi eleman htt p://steam cornmunity.org/id/grey223/ sitesinin linkini verip su arkadasi ekler misin trade yapmak istiyomus dedi. bosluguma geldi benim de girdim siteye add friend'e bastim, ordan account login kismina atiyor, bilgileri girince orda da ayni steam guard zimbirtisi sordu, rutin sekilde bana gelen mailden girdim falan. sonra hop mail geldi akont detaylariniz degisti diye. adamlarlar bi sekilde asmis iste steamguardi. simdi dusununce anlamamisim ben de pek offf abi okurken içim yandı. büyük geçmiş olsun. LoL lere de dikkat. free riot muhabbetine ablamın acc. gitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 http://steamcornmunity.org/id/grey223/ Adam tezgahi kurmus ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 AHAHA CORNMUNİTY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 site rusya kayıtlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 hahahahaha cornmunity baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 tamam la adam yasta siz gülüonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar