progamer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 http://img.gawkerassets.com/img/190fwg3zbkc3bjpg/ku-bigpic.jpg Sezonun ilk yeni dizisi. Bugün çıkmış ilk bölüm. said: “She’s a skeptical but driven law enforcement officer with a secret past, he’s a superstitious dude from another era who makes sarcastic jokes about things these days, and together they try to solve occult crimes that are genuinely creepy except for the laugh-out-loud cheesy parts!” şeklinde özetlenebilecek bir konusu var. http://www.youtube.com/watch?v=1hFg9qS_u3w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 mac arasinda bakiyim 10 dakka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 ben beğendim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 cok hostu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 çok iyi başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 valla baya güzeldi ilk bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiri Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Kafam çok karışık.. Dün uzun süredir hayran olduğum çok güzel bir kızın aslında çok süper ve özel biri olduğunu farkettim. Yeni epik sevgilim olmak üzereydi ki böyle bir birimizi tanımak için gece yürüyüşlerine çıkma kararı aldık. Bullbird said: abi harikalar ya. debra gene aynı yerden vuruldu :p George Washington aramadı tabii ki çağırttı 1700lerde ne araması zihnim bulanmış kusura bakmayın Sevmediğim şeyler: -Şerif çok erken gitti, sağlam karakterli birine benziyordu -Pederin kahramanımızla iki laf etmeden gitmesi olmadı be Sevdiğim şey ise şeytan sahnesinde Silent hill efektleri ve görseliydi George Washington aramadı tabii ki çağırttı 1700lerde ne araması zihnim bulanmış kusura bakmayın Neden kötüydü? Çünkü sizde hiçbir sekilde soru işareti uyandırmıyordu. Dedektif o kadar kekoydu ki tüm film boyunca, adamın baş kötü olması "meh" dedirtti sadece. Hiçbir zeka pırıltısı içermiyordu. Hele ki, yapılan planlar, "ilüzyonlar", tamamiyle "yaptık oldu" kafasındaydı. Özellikle köprü sahnesi nerdeyse filmi kapattırdı bana. şu rachael'ın bardakları düzgün yere koy evde plox sahnesinde mike'ın o gereksiz tepkiyi vereceği o kadar belliydi ki sırf mike annesinin evini gösterebilsin... fazla fazla ucuzdu o sahne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 noluyo olum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 şimdi seyrettim ben de. İyiydi ilk bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Büyü/gizem dizilerine meraklı olanlar izlesin, gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Herşey güzeldi de o pompalı ve makineli tüfek olmamış bence. Terminatöre benzemiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Orası biraz lüzumsuzdu bence de, ama onun dışında çok beğendim ben, sürprüz oldu. Keyifli baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 bu ne lan herkes zevke gelmiş... akşam bi izleyeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 beğendim bende terminatör kısmı hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Adam çağın şartlarına ayak uydurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 foxun supernatural vagonuna atlama projesi, fena degildi ilk bolum, yalniz sonda yanlis sarki caldi. http://www.youtube.com/watch?v=k9IfHDi-2EA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 iyimiş. bende sevdim. bu sene bunu izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 hamsilipilav said: beğendim bende terminatör kısmı hariç asdfsd cidden terminatöre bağlamasa iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Şimdi izledim güzelmiş. Sıkıntıya birebir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 John Noble katılmış kadroya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 2 kat merakla izleyeceğiz o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 ben pek beğenmedim tbh, böyle kısa bir dizi olabilirde sezon sezonluk bir potansiyel görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 yarin cikiyo <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 hatunda iyi ama zenci hobit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 abi şu zenci hatunu görünce direk aklıma person of interest teki garı geldi kapadım.bu kadar bodozlama özentilik olur hani. ırkçıyım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar