BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 flam, sigar kullamının nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 hayattaki hedefim kanserden ölmek. İçerim yani çokça, evin içinden çok balkonda olurum bazı zamanlarda bu yüzden... mutfakta yemek yaparken de içerim bir de. o da teyzemin bulaştırdığı bir huy. Çayımı sigaramı alır otururum balkona, kışın da ufak bir tabure atıyorum sırtıma alıyorum montumu sıcacık çayım sigaram ohhhh. İçerim yani. Alkol olarak da akşamları bazen bir tek rakı içerim yatmadan. Alaeddin yavaşça zamanlarım geldiğinde ufaktan kederle içerim. Katılırsa ev arkadaşım buyur ederim ama. Dert değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 siz bir çay için bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Yemek yaparken sigara içecek, esnaf lokantasına aşçı aranıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Eyvah son postta türkücü kıvamına geldi bir anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Ne tür müzik dinlersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Flam said: En fazla cumartesi falan evde yakalayınca "evi bok götürüyor olum kalk da temizleyek hadi mınaki" derim. Beraber açarız şöyle judas, iron maiden falan eşliğinde temizleriz Pileyşeyşır gibi 3. sınıf untermensch alışkanlıkları olmasa çiçek gibi ev arkadaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 sigara bütün işi bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 sigara icenleri dıslamayın lan 3. insan muamelesi gormekten bıktım, bırakmak en iyisi aslında da.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Ankara'da işi gücü bırakıp yanına taşınasım geldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 en sevdiğin renk hangisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Flam seninle bir konuşalım biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Bırakamıyorum yav. N'apayım. Bu arada ne bekliyorsun? Rakı ile beraber children of the grave mi dinleyeyim. Onun yeri ayrı bunun yeri ayrı. Bir de Alaeddin Yavaşça için türkücü dediğinizi duymazlıktan geliyorum... Hiç mi babanızla, dedenizle oturup içmediniz. Türk Sanat Müziğinin en başat sanatçılarından biridir. Hamamizade Dede Efendi kadar, Zeki Müren kadar ayrı yeri vardır. Rica ediyorum kuzum kapatalım bu bahsi. Troll soruları lütfen biraz bekletelim sonra hepinizin eline domates tutuşturup geçip oturacam sahneye söz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 vaperon said: Flam seninle bir konuşalım biz. ÖM bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Dan Brown gibi klavyen var be Flam, kendi evimde yangın çıkartıp senin yanına taşınıyordum az daha... Hatta sigara içişini öyle bir anlatmışsın ki birazdan tekele gidip 3 tane malbuş alıp sigaraya başlıycam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 manchesterda mi ariyosun, flatmate ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 aman yav ben çıkayım yine gel sen evde yangın falan çıkarma deli misin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Çocuk düzgün duruyor, 2. hatunu eve almasam seni alırmışım, lakin daha yeni yerleştik. Umarım tez vakit bulursun kafa bi ev arkadaşı. Bu taraflarda olursan bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 en yakın arkadaşlarımın eve çıkma tekliflerine bile 5 saniye düşünmeden yok ya evim evim güzel evim ayrı eve çıkmanın çilesiyle mi uğraşcam diyen biri olarak aklımı çelmiyor değilsin şanslı flatmate kim olacak merakla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 yemek yaparken sigara içme alışkanlığı bile tek başına ev arkadaşı olmama sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Diğer arkadaşa numaramı verdim ama ses seda yok. Zaten pek olur gibi de değil, kendimi misafir gibi hissedeceğim. Ben tutacağım arkadaşla evi beraber düzeriz kafamız rahat olur diye düşünüyorum. Bakalım patiler ya, illa biri çıkar yani. Dersten yeni geldim zaten kafam çok dağınık. İşten çık derse git ordan eve gel falan. Life bağzen çoh sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 aquila said: manchesterda mi ariyosun, flatmate ne lan. flayt mayt, oi!, noice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Red said: yemek yaparken sigara içme alışkanlığı bile tek başına ev arkadaşı olmama sebebi. haklısın. umarım arkadaş filan bulamaz göltoğlanı. böylece anlar sigara içmenin ne kadar kötü birşey olduğunu ve hemen bırakır. orhan pamuk akıllı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Upper City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Holy said: Salonda bilgisayar olunca karşılıklı mı 31 çekilecek? ahaha ayı ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar