Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BASUR VE BINGILDAK

yildirimokur

Öne çıkan mesajlar

samaella said:

pekii soru; anal sex basur yapar mı ?

Temel anlamda zaten oradaki kasların sıkılığını yitirmesiyle ortaya çıkıyor. Anal seksin de kasların sıkılığını yok ettiği düşünülürse, yol açması lazım.

Gerçi Sasha Grey'de yoktu. Sasha'da yoksa "anal seks basura yol açar" teorisi direkt discard edilmiş oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen abi acı yemek basur yapmıyo benim bildiğim, basur olan insanı mahvediyor. zaten acıyo normal şartlarda sıçarken, bir de acıyı yiyosun yakıyo geçiyo yangına veriyor urukhailer gibi geçtiği yeri usehua

bende çıkış şekli şuydu, bundan 6 sene önce sanırsam üni 2. deydim eve ilk çıktığım sene. bütün gün anüs çevresi ( :( ) inanılmaz bir kaşıntı oldu ama ölüyorum durduğum yerde utanmasam komşu falan çağırıcam gelsin kaşısın diye aueauhu akşam saatlerine doğru acıya dönüştü ve devamında herhalde ölüyorum dedim inanılmaz ötesi bir acı oluştu duramıyorum yerimde falan. ulan dedim gece ilaç falan içirip bafilledi galiba ev arkadaşım gitti dedim kestane auehauhu devamında sakinleşti biraz acı ve şişlik oluştu. ilk zamanlar çok kötüydü utanıyodum da kimseye söyleyemiyodum sonra anneme söyledim dayanamayıp onda da varmış halbuki önceden.

klasik işte proctol fitil merhem falan derken biraz düzeldi ama ilk seneler hep fırtlayıp durdu, özellikle saçma sapan beslenme düzenim sağolsun onun etkisi çoktu. ama herkesin en çok üstünde durduğu şey tuvalette çok oturma durumu... ben bazen laptopı falan alıp sigara eşliğinde bir saat oturduğumu biliyorum tuvalette eskiden auehauehua aslında arada hala yapıyorum kitap okumaya dalınca hemen kendimi dürtüyorum çıkıyorum tuvaletten.

herkes saymış 3 5 dikkat edilmesi gerekilenleri ama bir de ben söyliim belki unutulanlar vardır.

1- KATI YİYECEKLER. ekmek, kek pasta börek çörek böyle kuru yemeklerden uzak duracaksın, midenin öğütmesi kolay bağırsakları zorlamayan sulu yemekler yiceksin.
2- çok oturmuyacaksın. bağırsakları zorluyorsun sürekli arada kalk yürü ayakta dur bişiler yap çok oturma, oturuyorsan da rahat bir yerde otur tahta sandalyelerde falan fazla vakit geçirme.
3- herkes değinmiş zaten, tuvalette ıkınma sıçıcam diye uaheua
bol bol su iç kayısı ye tuvalete rahat çıkmanı sağlıyacak şeyler kullan. kahve tavsiyemdir özellike sade filtre kahve ve türk kahvesi.

bunun dışındakiler genelde standart şeyler işte, acıdan uzak durmak falan. ben tedavi olmadım açıkçası ve yılda bir kaç gün ufak tefek hissettiriyor kendini 2-3 gece yatarken fitil :( atıyorum ve merhem sürüyorum böyle parmak kadar ucu var sokuyosun makata :( rahatlatıyor mu rahatlatıyor arkadaş yapçak bişi yok icabında sokacan onu oraya uahuehau

son kelam; BASURLUNUN HALİNDEN BASURLU OLMAYAN ANLAMAZ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...