samaella Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 pekii soru; anal sex basur yapar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 edebi münaşereme uymaz edit İlk basur resmi kim koyacak merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 samaella said: pekii soru; anal sex basur yapar mı ? Temel anlamda zaten oradaki kasların sıkılığını yitirmesiyle ortaya çıkıyor. Anal seksin de kasların sıkılığını yok ettiği düşünülürse, yol açması lazım. Gerçi Sasha Grey'de yoktu. Sasha'da yoksa "anal seks basura yol açar" teorisi direkt discard edilmiş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 samaella said: pekii soru; anal sex basur yapar mı ? Bende şimdiye kadar yapmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 hamilelikte çok ıkınmaktan oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 çif köfte peşine su içilse ishal yapar mı?bu kadar midesiz bir başlıkta sorulabilir ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 cifli köfte sıkıntı yapabilir ya evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 haha şu yazım hatasından çektiğimi hiç bişiden çekmedim arkadaş ya.şükrü namazını bile icat etmiştim dasfafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 barbu said: lan herkeste mi basur var? bu kadar yaygın mı? bende de olmasın lan. nasıl anlıyoruz? tırstım şimdi ya. bi gün aşağı baktığında kan revan görürsen ortalığı, bil ki o seni bulmuştur. aksi takdirde endişelencek bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 arkadaslar, basur hepinizin gotunde var, bazilarinda problem meme yapiyo olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Ulan amerika konusunda cevap geldi sandim. Biri gel sana süper is var dedi sandim bir an. Özel mesaja bir girdim, Buyuk harf ile BASUR çıktı karşıma. Hay emily ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 seninkinde yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 axedice said: samaella said: pekii soru; anal sex basur yapar mı ? Bende şimdiye kadar yapmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 lan aci basur filan yapmaz amk olani oper atar gidin doktora olm beklemeyin gotunuz patlamasin aman diyim ben operasyon gecirdim vaktinde istedigimi yiyip icip mis gibi siciyorum bildigin o zamandan beri bi kereden bi sey olmaz asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 aynen abi acı yemek basur yapmıyo benim bildiğim, basur olan insanı mahvediyor. zaten acıyo normal şartlarda sıçarken, bir de acıyı yiyosun yakıyo geçiyo yangına veriyor urukhailer gibi geçtiği yeri usehua bende çıkış şekli şuydu, bundan 6 sene önce sanırsam üni 2. deydim eve ilk çıktığım sene. bütün gün anüs çevresi ( :( ) inanılmaz bir kaşıntı oldu ama ölüyorum durduğum yerde utanmasam komşu falan çağırıcam gelsin kaşısın diye aueauhu akşam saatlerine doğru acıya dönüştü ve devamında herhalde ölüyorum dedim inanılmaz ötesi bir acı oluştu duramıyorum yerimde falan. ulan dedim gece ilaç falan içirip bafilledi galiba ev arkadaşım gitti dedim kestane auehauhu devamında sakinleşti biraz acı ve şişlik oluştu. ilk zamanlar çok kötüydü utanıyodum da kimseye söyleyemiyodum sonra anneme söyledim dayanamayıp onda da varmış halbuki önceden. klasik işte proctol fitil merhem falan derken biraz düzeldi ama ilk seneler hep fırtlayıp durdu, özellikle saçma sapan beslenme düzenim sağolsun onun etkisi çoktu. ama herkesin en çok üstünde durduğu şey tuvalette çok oturma durumu... ben bazen laptopı falan alıp sigara eşliğinde bir saat oturduğumu biliyorum tuvalette eskiden auehauehua aslında arada hala yapıyorum kitap okumaya dalınca hemen kendimi dürtüyorum çıkıyorum tuvaletten. herkes saymış 3 5 dikkat edilmesi gerekilenleri ama bir de ben söyliim belki unutulanlar vardır. 1- KATI YİYECEKLER. ekmek, kek pasta börek çörek böyle kuru yemeklerden uzak duracaksın, midenin öğütmesi kolay bağırsakları zorlamayan sulu yemekler yiceksin. 2- çok oturmuyacaksın. bağırsakları zorluyorsun sürekli arada kalk yürü ayakta dur bişiler yap çok oturma, oturuyorsan da rahat bir yerde otur tahta sandalyelerde falan fazla vakit geçirme. 3- herkes değinmiş zaten, tuvalette ıkınma sıçıcam diye uaheua bol bol su iç kayısı ye tuvalete rahat çıkmanı sağlıyacak şeyler kullan. kahve tavsiyemdir özellike sade filtre kahve ve türk kahvesi. bunun dışındakiler genelde standart şeyler işte, acıdan uzak durmak falan. ben tedavi olmadım açıkçası ve yılda bir kaç gün ufak tefek hissettiriyor kendini 2-3 gece yatarken fitil :( atıyorum ve merhem sürüyorum böyle parmak kadar ucu var sokuyosun makata :( rahatlatıyor mu rahatlatıyor arkadaş yapçak bişi yok icabında sokacan onu oraya uahuehau son kelam; BASURLUNUN HALİNDEN BASURLU OLMAYAN ANLAMAZ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 oha wot döşemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 LAPTOPLA tuvalette ne yapıyorsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 fm oynuyodum çok bekar evindeyken. bazen osbir bazen dizi falan da izliyodum. denemediyseniz deneyin valla bi yandan da sigarayı patlatıyon offf. tekrar sigaraya mı başlasam ak özledim lan o günleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 katı yiyecekler diye itmeyin. bol lifliyse yiyin sulu yemekten daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Okurken kanser yaptın kardeş. Allah kolaylık versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 bende bi kaşınma başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 PrudenT said: katı yiyecekler diye itmeyin. bol lifliyse yiyin sulu yemekten daha iyi olur. katı yiyecekler dediğim işte saçma sapan fast food yiyecekler ki yanında açıkladım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Basuru olan arkitolar, Bira içmeyin turşu yemeyin. Acı yine bir derece de, bira+turşu kombininden sonra yanıyorsunuz resmen. Bu arada zor bir operasyon değil, yaptırın rahatlayın göt önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Bira içmeyip, turşu da yemeyeceksem niye yaşıyorum lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Hadi turşu neyse de, bira içmeden nasıl yaşar bir insan evladı benim aklım almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar