Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Sorieno said: imamizer said: bezlenen bebek pozisyonunu almıştır belki. yapıyorlarya filmlerde. Bu isim aklıma gelmemişti. Ben "beceriksiz beden öğrencisi pozisyonu" olarak adlandırıyorum. En sevdiğim pozisyon "affedilen tövbekar" pozisyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Xaenin said: Sorieno said: imamizer said: bezlenen bebek pozisyonunu almıştır belki. yapıyorlarya filmlerde. Bu isim aklıma gelmemişti. Ben "beceriksiz beden öğrencisi pozisyonu" olarak adlandırıyorum. En sevdiğim pozisyon "affedilen tövbekar" pozisyonu. Kaan bilgi lütfen. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ahahahahhahhahahhaa abi o ne ya? ahahhahahhah ölüm lan resmen. öl daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 müsadenizle kitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 imamizer said: Sorieno said: (Feyz için lütfen bakınız) tıklayanı silksinler Tıklamak için delirdiğini hepimiz biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bende atar yaptım tıklamam etmem diye pc başında sonra paşa paşa tıkladım. bir tek gözlüyle karşılaşmadığımı gönül rahatlığı ile söyleyebilirim, bir https://www.google.com/search?site=&tbm=isch&source=hp&biw=1920&bih=955&q=basur&oq=basur&gs_l=img.3..0l5j0i10j0l4.725.1341.0.1503.5.5.0.0.0.0.120.506.3j2.5.0....0...1ac.1.27.img..0.5.506.W99SxDxOltM değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 onu da tıklamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Sorieno said: Xaenin said: Sorieno said: imamizer said: bezlenen bebek pozisyonunu almıştır belki. yapıyorlarya filmlerde. Bu isim aklıma gelmemişti. Ben "beceriksiz beden öğrencisi pozisyonu" olarak adlandırıyorum. En sevdiğim pozisyon "affedilen tövbekar" pozisyonu. Kaan bilgi lütfen. Teşekkürler. Secde eden günahkar bir kimsedir ki, secde ettiğinde tövbekar olur. Tehlikelerden kurtulur ve istediklerine nail olur. Günahları affedilir, günahları affedilen kimsenin hayatı ve ömrü uzun olur. Bacağı kafanın arkasına atmak suretiyle öne arkaya öne arkaya yarebbülalemin diyerek partner ile birleşme haline geçilir, bu birleşme esnasında eğer çiftlerden bir tanesi, birleşmeden önceki 6 gün içinde sevdiğine bir hata yaptıysa boynuna ufak öpücükler kondurarak özür diler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 http://i.imgur.com/XCKha.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Xaenin said: Secde eden günahkar bir kimsedir ki, secde ettiğinde tövbekar olur. Tehlikelerden kurtulur ve istediklerine nail olur. Günahları affedilir, günahları affedilen kimsenin hayatı ve ömrü uzun olur. Bacağı kafanın arkasına atmak suretiyle öne arkaya öne arkaya yarebbülalemin diyerek partner ile birleşme haline geçilir, bu birleşme esnasında eğer çiftlerden bir tanesi, birleşmeden önceki 6 gün içinde sevdiğine bir hata yaptıysa boynuna ufak öpücükler kondurarak özür diler. benim görsel algım daha yüksek, paint-grade görsel anlatırsak sevinirim. teşekkürler. iyi forumlar. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Xaenin said: Sorieno said: Xaenin said: Sorieno said: imamizer said: bezlenen bebek pozisyonunu almıştır belki. yapıyorlarya filmlerde. Bu isim aklıma gelmemişti. Ben "beceriksiz beden öğrencisi pozisyonu" olarak adlandırıyorum. En sevdiğim pozisyon "affedilen tövbekar" pozisyonu. Kaan bilgi lütfen. Teşekkürler. Secde eden günahkar bir kimsedir ki, secde ettiğinde tövbekar olur. Tehlikelerden kurtulur ve istediklerine nail olur. Günahları affedilir, günahları affedilen kimsenin hayatı ve ömrü uzun olur. Bacağı kafanın arkasına atmak suretiyle öne arkaya öne arkaya yarebbülalemin diyerek partner ile birleşme haline geçilir, bu birleşme esnasında eğer çiftlerden bir tanesi, birleşmeden önceki 6 gün içinde sevdiğine bir hata yaptıysa boynuna ufak öpücükler kondurarak özür diler. Ha abi sen bacakları kafanın arkasına atılarak kullanılan BLACK DAHLIA POZİSYONU'nu diyorsun. Onu ben de başarılı buluyorum ama bazılarının kıa bir Yoga101'den geçmesi gerekiyor onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 offfffffffffffffffff google'a "BLACK DAHLIA" yazdım meraktan. offfff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 belki de internet çağında bilgiye erişim bu kadar kolay olmamalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Aboo karıya neler yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Abi şu threadi okurken ofiste gülmemek için o kadar kastım ki, basur olma ihtimalim arttı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Arkadaşlar SAFE SEARCH'ü sizler için yaptık. Kullanın. Image Search'ün reverse search'ünü LAN BU KARI KİMMİŞ dolaylı yolundan zevk suyu aşkına öğrendiniz. Safe Search'ü de "safe search'ü kapatırsam meme var, açarsam meme de yok gore da yok" mantığından öğrenebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Olm unsolved murder bir de. Kadını kesen adam birinin dedesi olabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 BLACK DAHLIA'nın güvenli bir şekilde betimlenebileceğini düşünmüyorum ya, hayat bazen bizi soğuk tavda dövüyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Sorieno said: .............. Anca o zaman gönül rahatlığıyla kara incisine dil attırabiliyor insan. ya allah canını almaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Abi şu tövbekar pozisyonunu çizerek anlatır mısın lütfen? Ben de karşılığında TOPAL COWGIRL pozisyonunu anlatacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 topal cowgirl baya basit ya, hemen canlanıverdi gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Abi çizemem sizin hayalgücünüze bırakıyorum o kadarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bingildak said: topal cowgirl baya basit ya, hemen canlanıverdi gözümde. Şekil itibariyle basit ama bazı prerequiseteleri ve tips and tricks'i var. Hemen research edemiyorsun o teknolojiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Topal cowgirl çok self-explanatory abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Ampütasyonla başlıyor diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar