moriarty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 bıktım her patiye girdiğimde her konuda saçtığınız nefretten ak. hiç bi keyfi kalmadı buranın artık. hadi eyvallah.
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 moriarty said: kes lan mal. xtir lan y.rram
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 yuh :) sen de banlan o zaman. her sequolu mevzulu topicte böyle ortalığı velveleye veriyorsun. ben sequo ile tartışırken aradan çük gibi çıkıp biri black-ice 'a para versin sussun falan diyorsun. bak şimdi ne alaka? ne kazancın var? ne oluyor bana laf edince aradan? ben az olmayan bir kesimin rahatsız olduğu tavırlara sahip bir adama karşı tavır koyunca gelip beni darlaman sana ne kazandırıyor en çok bunu merak ediyorum.
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 git herifin götünü yalamaya devam et mal bebe seni
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 moriarty said: bıktım her patiye girdiğimde her konuda saçtığınız nefretten amına koyim. hiç bi keyfi kalmadı buranın artık. hadi eyvallah. umarım bu paticiği bırakma postun falandır. hakkaten senin kadar işsiz bir adam görmedim şu paticikte. mahallede kavga eden 2 tipten temiz yüzlü ve haklı olanın dikkatini dağıtan sataşan önden yollanan böyle küçük veletler olur ya sokakta. sen tam olarak buydun paticikte. inşallah hiçbir zaman geri gelmezsin.
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 ne cirkin cocuklar oldunuz. edeb yâ hû.
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 herif iki kademede ironiyi tek postta yakalamayı başarmış, tebrik ediyorum. adam olunda yazdığınızın arkasında durun, 2 sn sonra editlemeyin.
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Redeagle said: Dworgian said: aylık 26k kira verebilecek adam niye ev alıp tek yere tıkılsın. sıkılınca gider başka yere verir 26k Sıkılınca başka yerden ev alır? alır?
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 abi savunduğunuz adam bana pipisi gözüküo gibi foto yollayıp al bu sana gelsin diye alıntı yaptığı için banlandı. böyle bir adamı hakkaten savunabiliyorsunuz ya. neymiş nefret görmek istemiomuş paticikte. "al bu penis de black-ice'a gelsin" diye post görmekten çok zevk alıyorsan özelden birbirinize yollayıp durun eğlenin. yemin ederim dünyada yancıdan daha kötü bişey yok. özellikle de yancılığı bir amaç uğruna değil de işsizlikten yapıyorsa.
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Adam belki artık uslanmıştır. Ama siz de hiç ikinci bir şans vermiyorsunuz ki...
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Laorx said: blackice sende nasıl bir arch enemy oluyormuşun arkadaş, parasını dolandırıcılara kaptırmış hacı gibi saldırıyon. benim sana bir yanlışım olmaz artık, saygılar. AKJSDALŞSDLŞİASD
tambjk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 İşsiz ve işsizliği ile gurur duyup övünen, oto boka saran, laf çakıp ego tatmin etmek isteyen, fenomen olmak adına çıkıntılık yapmaya çalışan çok nede olsa.
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 sequo çapsız bi adam olabilir lakin patide her mesajı trolleyen herkese laf sokayım cabasında olup ta bu konu altında birleşen adamların da ondan bir farkı yok yani.
liberal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 hala bu konu ya. sonra hater diyince de reröre yancı.
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Black-ice said: abi savunduğunuz adam bana pipisi gözüküo gibi foto yollayıp al bu sana gelsin diye alıntı yaptığı için banlandı. böyle bir adamı hakkaten savunabiliyorsunuz ya. neymiş nefret görmek istemiomuş paticikte. "al bu penis de black-ice'a gelsin" diye post görmekten çok zevk alıyorsan özelden birbirinize yollayıp durun eğlenin. yemin ederim dünyada yancıdan daha kötü bişey yok. özellikle de yancılığı bir amaç uğruna değil de işsizlikten yapıyorsa. yahu burda sequo'yu tanıyan 2-3 adam var birebirde. onlarda gelip yancı denmesin diye savunmuyor zaten. bizim sequo ile ne alakamız çıkarımız olacak lan yancılık yapalım. yiğidi öldürüp hakkını vereceksin. adam buraya ilk geldiğinde sayfa sayfa tipine mipine herşeyine sövüldü. kürt dendi bilmemne dendi sdfs. penis resmi koyup bu sana demiş aşamasına bir anda gelinmedi. bu nedenle uzatmadan kendine haline bırakın lan. adamın her mesajının altına ''aha yine geldi tipini '' demenin manası yok.
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 orda yönetim eksikliği devreye giriyor işte. banlanmak sadece nick değiştirmek oldu. senin gelmesin demenin bir faydası olmuyor. gereksiz tartışmadan fazlası değil.
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 işte ben gerekli görüyorum. gereksiz görenler, haddimi aştığımı düşünenler gerekli yerlere başvurabilir. ya da objektif bir tavırla açısıyla beni eleştirebilir sequo'nun ekmeğine yağ sürerek bunu yapmak yerine. hani sequo'nun kedi boku yedirme çabasını eğlenceli buldu forumun admini, şimdi kimi kime şikayet edersiniz onu da bilmiyorum.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Adami savunmuyoruz, sizin aptalliginiza tepkiliyiz. Adam hiyarsa, siz efendi olun.
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 her topik farklı heyecan. aylavpaticik
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 BlaCk said: moriarty said: kes lan mal. xtir lan y.rram BlaCk said: git herifin götünü yalamaya devam et mal bebe seni sen napıyon ya ?
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 gerekeni. mori editlemeden önce mesajında gayet açık küfür etmişti, kaçırdığın için normal.
Öne çıkan mesajlar