BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 malumunuz.. bitiyor ama farkettim ki ben de bitiyorum. süreç zor. alkollüyüm belki de pauylaşmama gekiyordu ve çok fazla içime attım biriyle yada birilreriyle paylaşmam lazım çok sıkıcı bir surum her ne kadar ayakta kalmaya çalışsam d zor bir durum hele ki bu akşam.. çok zor lan.. prşembe veriyoruz dilekçeyi ve hafta içinde evi boşalyorum umarım kimsenin başa gelmez, umarıum k kimse bu acıyı yaşamaz. ben yaşıyorum ve yaşayacağım kimse sevdiğince ayrlmasın sizin için (eksiksiz hepiniz için) tek dileğim bu sevgiler /troll e açıktır bu saatten sonra açıkcası çıok sa sikimde değil yani olan olmuış şemsiye açılmış, gerçekten kimsenin başına glmesin.. abi çok yalnızımö lan.. öyl4e hissediyorum ama hayat bnu elbet aşacağım mecbur yaıyoruz en nihayetinde ama çok zor... gerçekten zor k,mse yaşamasın şlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Olm sen yeni evlenmedin mi la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 neyi yaşamasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Simdi yat uyu yarin sakin kafayla tekrar dusunursun. Su an alkolun etkisiyle asiri duygusalsin hepsi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 düşünecek bir şey yok haftaya perşembe avukattayız ve sözleşme imzalayıp akabinde açıyoruz davayı.. sözleşmenin feshi gerçekleşecek mutsuz bir durum ama hayat devam ediyor tek gerçek bu.. alışacaüım özüömseyeceğim ve yaşayacağım, içimdeki temel dürtü bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 seni tanımıyorum ama i feel your pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 çok geçmiş olsun tatsız bir durummuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 geçmiş olsun, zamanla aşacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Bunun bir tesellisi yok, keşke olsa da yazabilsem buraya. Çektiğin acıyı ancak sen bilirsin. Tek dileğim bir süre sonra acının azalması ve canını yakmayacak kadar hissizleşmen olabilir. Şerefine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Tanımasam da üzüldüm... Topici okuyunca ilk mesajlarına bakayım dedim. Karne almışsın. Bütün sene uyuduğum için okul teşekkür etti falan demişsin. Hayat nerden nereye keşke büyümesek diyo insan çoğu zaman. Umarım vazgeçersiniz veya acıyı hızlıca atlatırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 BabacumMostors said: Ayn süreci yaşıyorum bende. Benimde canımı sıkan hiçbi şey hissetmemem. Öylesine evlenmişim resmen. karşımdakini fazlasıyla üzüyorum ne yazıkki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Geçmiş olsun abi :/.Okurken üzüldüm valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 aldırma @babacum reyz. neler var hayatta. emin ol daha guzel bir seye aracı olacakdır bu durum. yeter ki kendini kaybetme. zor olucak ama insan bu her zorlugun ustesınden geliyor. sen sadece kendini bırakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 arkadaşa dul title'ı verelim. bu arada işlemler tam olarak bitmeden tam moda girme. kız kısmısı bir anda vaz cayabiliyor işler ciddiye binince... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Birçok evlilik düzenli aralıklarla şu noktaya geliyor. Gerçi dilekçe vermek ciddi bir durum ama ondan bile dönüş var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Keske bir sekilde düzelse ya. Bir zamanlar ailen olan insanın yabancı olması cok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=bWWpHVoV66c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 alkole fazla abanma hiç bişeyi düzeltmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Vidar said: http://www.youtube.com/watch?v=bWWpHVoV66c şu ne kadar başarılı bi şarkı ya. kim olursan ol nası bi hayat yaşarsan yaşa elbet şu şarkıya uygun bi iç acın var arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1240492_498038216950027_1328490344_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 BabacumMostors said: koy götüne gitsin senin için bu dünyada senden değerli bir şey yok babuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Aynen Rahman gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 geçmiş olsun abi, bence de üzme kendini o kadar. aman diyeyim. beterin beteri var, en azından medenice ayrılıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 reampage said: Aynen Rahman gitsin rahvan o hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 reampage said: Aynen Rahman gitsin bismillahirahmanirahim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar