GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 şu 4 ve 5. bölümü üst üste bi çakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Türk görmesek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 çok kötü ya olayların gelişimi falan. Anlamsız referanslar falan. Kaliteli birşeyler çıkar diyordum ama vasatın altında gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Dizi çok zevkli, benim hoşuma gitti. Konu gittikçe karmaşıklaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Güzel dizi, hatun da iyi, gidiyor işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 concept çok güzel de işlenişte çok cheesy şeyler oluyor bazen ama çok keyifli dizi başladım takip etmeye. Bir de sonunu söyliyim hemen blaklist #1 Keen'in peder bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 ilk 3 bölüm biraz klişe ve önceden kestirilebilirliği ile üzdü beni. 5'de toparlıyor falan dediniz diye sabredicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Vasatligi neyle kiyasladigina bagli; bir Filefly degil tabii, Suburgatory bile degil, ama guzel dizi yine de. Bu sezon ve gecen sezon baslayanlar arasinda acik ara en iyi bence. Genel olarak da 8/10 filan alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 efektlerede biraz para harcasalar keşke yada en azından madem bu kadar kötü, öyle gözümüze sokmasalar. dizi iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 GERGE said: bir Filefly degil GERGE said: fiLefly http://i1004.photobucket.com/albums/af170/Bragallot/GT%20Turn%205/firebat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Dizinin bölümleri çok sürükleyici oluyor her hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Yuh .. Iyi bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Xaenin said: Abi James Spader oturup erotik hikaye anlatmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 resmen süper bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Haftaya kadar nasil bekleyecegiz simdi? Sonraki bolumun promoya bakmayin bu arada, ben bakma hatasini ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 abi normal iyi değil ya bu dizi. leş başladı ama deli ilerliyor. James Spader öl desin ölim yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 çok ii gidiyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Dizi chris metcalf approved beyler... izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 pendulum çalan bir diziyi seyretmicez de neyi seyredicez olum. çoh iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Baya iyi dizi , keşke daha geç fark etseydim de topluca izleseydim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Bu bölümü beyenmedim. Geçen bölüm ne güzel hardcore girmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 red , kızın babası değilmiş o sevindirdi beni. yoksa çok bktan olurdu dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Red kızın babası açık açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 koca koca ajan falan çıkmazsa şaşıracağız artık. sürprizi falan kalmadı mevzunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 GERGE said: Red kızın babası açık açık. Aynen.. Uvey baba olayi gosterdi hastanede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar