Xenus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Lg9Pokw9jtg star conflict gibi olacak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Şu an uzay kotor 1deki mini game'den ibaret. Ne yaparlarsa ekleme olacak haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 star conflict gibi olur eminim http://l1304.hizliresim.com/18/p/m945k.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 ben subs aldım lan oynuyorum. kötü mötü gidiyo. canım çok healerlık çekti dayanamadım. wow açmak istemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 D&R'da 20 TL, 1 ay bedava aldım 2 gündür gidiyor güzel oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 tiLi said: ben subs aldım lan oynuyorum. kötü mötü gidiyo. canım çok healerlık çekti dayanamadım. wow açmak istemedim Gelseydin Garrosh'u keser, subları kapatırdık sonra panpa sdfsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 garroshu da kesmek lazım doğru diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 customize your ship bölümündeki seçeneklerden derinliğinin notunu verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Bir JTL olamamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 vicuvv vicuvvv kia kia kia vicuvvv viccuvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Başladı mı bu mevzu? Hiç oynayan var mı? Birde f2p için ne zaman açılacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ben dün denedim müthiş olmus cok eglenceli :) acayip dogfightlar dönüyor ve savas alanları çok başarılı tasarlanmıs :) zaten f2p zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 bayağı güzel oldu ya, hiç leveling yapmıyorum girip sadece starfighter takılıyorum artık çoğunlukla zamanında kasmadım diye midir nedir bilmiyorum ama levelingi acaip sıktı. başlarda çok güzeldi de işte ne bileyim. Hikayesi güzel ilerliyor, orada sorun yok ama işte gezegenler boş diye falan herhalde Onun dışında Starfighter için bile sub almaya değer. Gunship ile yardırıyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar