inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Zikko bulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 alabildiğince altın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 BabacumMostors said: Top Kimde; renkli içi mifyonlu (yumuşak) top alınır, oyuncular müzik eşliğinde bu topu birbirlerine atarlar, müzik bitince top kimde kalırsa o ebe olur ebeye sopayla girişilir Ben Neyim; orta boy kağıtlara nesne, ünlü kişi, film vs yazılır. kimde ne olduğunu bilmez ve diğer oyuncular o kişiye ne veya kim olduğunu tarif ederek bildirmeye çalışırlar, bilemeyen kişiye sopayla girişilir Son Harf; ilk oyuncu bir kelime söyler, diğer oyuncular sırayla o kelimenin son harfindn başka kelime üretirler, belirli sürede kelime bulamayan yada daha önce söylenmiş kelimeyi tekrar söyleyene sopayla girişilir "Hayır abi bıraktım ben"; oyunculara esrar, oroğin, vs maddeler teklif edilir, eğer oyuncu kendisine ısrarla ikram edilen maddeleri kabul etmezse oyuncu taburcu edilir, kullanan sopayla dövülür bu nerde vardı yaa? bi dergide vardı eskiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 galiba penguende özer aydoğan yazmıştı hatırlayamıyorum ama bu minvaldeydi "yerel anadolu çocuk oyunları" gibi bir şeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Golden Shot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 strip poker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 screwy said: deve cuce ne lan 18-30 yas aralıgına. kollarını kesmemisler iyiki ahahahahasdjhfjhsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Laorx said: simit + zıldırzımba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 SenariouS said: uzun essek abi yas farkmaz uzun essek ama en az 3 pantolon yırtılması kaydıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 screwy said: deve cuce ne lan 18-30 yas aralıgına. kollarını kesmemisler iyiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 isim şehir hayvan kim kimilinle nerede de etkili olabilir kağıt kalem kullanabiliyorlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Şişe çevirmece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 bom oyunu vardı bi de 7 ve katlarında bom diyorsun tabi bunu 2 veya 3 de yapabilirsin 1 - 2 - bom - 4 - 5 - bom şeklinde, bilemeyen eleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 joint çevirmece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Zikko said: bom oyunu vardı bi de 7 ve katlarında bom diyorsun tabi bunu 2 veya 3 de yapabilirsin 1 - 2 - bom - 4 - 5 - bom şeklinde, bilemeyen eleniyor. Biz küçükken bilemeyen shot yapardı bu oyunda, madde bağımlısı o sıçış anında bir şey tüketmek istemesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ilk başta ben de troll'ledim ama bu arkadaşlarımızın da bu tarz aktivitelere ihtiyaçları var, bizim için komik gibi gelen şeyler onları gerçekten çok eğlendirebiliyor(askerde birçok kez tanık oldum). çünkü çoğu görmemiş yaşamamış, o yüzden ben biraz daha duygusallaştım, fikir üretmeye çalışıyorum, mesela el koordinasyonu hareketlerini de bilmedikleri için eğlenceli geliyor onlara :) bir elini göğsüne düz vururken diğerini aşağı yukarı yapmak gibi.. yapmaya çalışırken sandalyeden düşeni bile gördüm :) origamiler keza aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 blackjack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 biz yanlış yerde bom diyen arkadaşa yumruk tekme falan atıyoduk siz değişik yapıyomuşunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Rus ruleti dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 madde bağımlısı olan herkesin severek oynadığı tek oyun vardır, *halk mafya *hırsız polis *vampir köylü ben adı halk mafya olanı anlatıyorum artık adını sen koy oynatırken. en az 5 kişi olmak gerekiyor oyunun keyifli olması için. kişi sayısı kadar iskambil kağıdı oluyor, (kişi sayısına göre 5 kişi varsa 3 halk 2 mafya şeklinde olması için iskambillerden 2 tanesi papaz olsun) kağıtlar kapalı şekilde kişilere dağıtılacak ve kimse kimsenin kartını görmeyecek. oyun yöneticisi herkes gözlerini kapatsın diyecek, herkes gözlerini kapatacak, sonra sadece mafyalar gözünü açsın diyecek. mafyalar birbirini görecek halklar mafyanın kim olduğunu bilmeyecek. sonra mafyalar gözünü kapatsın diyecek sonra da herkes gözünü açsın diyecek. kimse mafyanın kim olduğunu bilmediği için birbirleriyle konuşarak mafyanın kim olduğunu tahmin etmeye çalışacaklar. herkes istediğine sen mafyasın deme hakkına sahip, eğer oyunda mafyaların elenmesine sayısal olarak imkan kalmazsa mafyalar kazanmış olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 pes 2012 oynayabilirler.teknolojiden faydalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Niye 2012 oynatıyosun arkadaş 2013 var. 2014 çıkacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 harbi ya 2013 yazacaktım dalgınlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Hacı senin hedef kitlen de sıkıntıymış ha. "I have never..." oynat desem bi de alkol bağımlılığı pörtleyecek. Vampir oynatın diyecem de onda da gerginlik ayrı. Adamlar bağımlıysa birbirine pıçak falan çekerler şimdi onda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 hacıt al sana eşşek yüküyle oyun, rekreasyonel sınıf oyunları diye aratınca türkçe içerik yok, ama az biraz ingilizcen varsa buralardan seç beğen al http://www.wilderdom.com/games/ icebreakers ya da group games for fundan giriş ,illa bişeyler bulursun. Eğitim bilimlerinde sınıf içi aktivitelerle ilgili bisürü kaynak var, ama şimdi kim tarayacak onları :P Umarım bunlar işine yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar