olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ahmedinejad said: Adam hem suçlu hem güçlü lan http://forum.paticik.com/read.php?7,7138687,7159071#msg-7158520 tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 yıldızın parlasın http://www.youtube.com/watch?v=GkiqcWATjqg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Adam ekranın fotoğrafını çekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ingilizce öğrenmenin sırrı çözüldü nasıl mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Sequo denmiş geldim. Nedir mevzu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 PrudenT said: oha ilk defa birine forum bıraktırdım çok heycanlı http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/04/17/article-0-195528F9000005DC-106_306x423.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 küfretmeyin ya /sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 sequo niye banlandi noldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Donunun altında salatalık sakladığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 adamın ne sevmeyeni varmıs arkadas ben tek bir postunu bile görmedim kim oldugunuda bilmiyorum ama adamın hakeretlerinden 15% ile kurtulma sansım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 hakliyim said: ugurz said: kaç tane adam var burda ? bir elin parmaklarını geçmez. ben varım. Bahsettiğin adamların çoğu benimle uğraşır hatta 40-50 adamı solo rahatlıkla tanklayabiliyorum. Tabi çoğu içinde bulundukları durumun ve yedikleri muamelenin farkına varabilecek kavrayış olmadığı için aynı tas , aynı hamam devam ;D 1. sayfadan tahmin etmiştim topiğin alacağı hali said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 zeytinyağı kullansa bu sorunlar olmayacak ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 banlanan adam niye geliyor la geri kalitesizliği kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 benim mesaja niye edit geldi ya. hepinizin aklından geçeni yazmıştım halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Laorx said: http://i.imgur.com/3dRYDUf.gif bakıp bakıp gülüyorum, çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Aluriel said: benim mesaja niye edit geldi ya. hepinizin aklından geçeni yazmıştım halbuki ben de öyle yapmıştım ama hunharca editlenmişh =/ bazen sadece sövesin gelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Basliktaki cumleden hicbir anlam cikaramadim, gercekten gerizekaliyim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 sebep kadar gerizekali insanlarsiniz arkadaslar ne ? bu nasil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Abi neden diye soru sorulmus ve kimse firsati degerlendirmemis. http://www.zpnd.com/neden.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 o fırsat günde 10 kez falan geçiyo paticikte burda tercih edilmemiş bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 aquila said: Basliktaki cumleden hicbir anlam cikaramadim, gercekten gerizekaliyim galiba. shalom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Sana da shalom cococum. Hayirli bayramlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Yazanları , yazılanları ve burayı fazla ciddiye almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 başlık içten hakaretle başlıyor gibi geliyor ama cümleye devam ettikçe git gide etkisini kaybediyor ve basligi açan adam topicin içinde fena ezilecek belli yani öyle bi başlık atmış arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar