reampage Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 occulus seneye çıkar herhalde artık, fb seri üretime geçirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Beta ben geliyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 space settingi çok güzel ya cosmos izlerken böyle ağzım açık kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 A scientifically accurate 1:1 scale, seamless Milky Way galaxy using a mix of procedural generation and artist direction - with around cosmic phenomena like black holes, supernovas, active binary stars etc. It will also have specially handcrafted overrides for and planetary objects that we know and love. For example, our solar system with Earth, Moon and Mars, other systems with recently discovered planets, etc. Adamlar 1 e 1 gercek evreni bazı artistik dokunuşlar ekleyerek yapmışlar . 400 milyarın üzerinde ziyaret edilecek yıldız varmış Bu ne yaw . En son keşfedilen sitemleri gezegenleri bile eklemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 akirafes said: Beta ben geliyorum ! sevdim ya. eve online son yıllarda oynadığım en sevdiğim mmoydu kesinlikle. ama çok geç başlamışlığn verdiği bi sıkkınlık olduydu bırakmıştım. karakter satın alasım gelmemişti. ama buna yapışırım valla ilk gündne. ben alırsma kesin tutmaz ama sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 mmo mu olacak bu tek megaserver? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 tek mega server mmo eve de target base sistem vardı bir andan sonra cok bayıyordu buradaki action ...... Bekliyemiyorum resmen hayal bir oyun geliyor. Starcitizenı bekliyordum bu cıktı. Herkes daha erken hemen yorum yapmayın diyor ,ama herkesde, bu oyunun üstünlügünü soylemeden edemiyor . Forumlarda inanılmaz bir oyun yapmışlar lafı dilden dile dolaşıyor. Alphaya 600 tl verenlerin hepsi cok mutlu. Neyse gireyim betaya bakayım ilk elden . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 beta gelsin intergalactic annen inc'i salarız cosmos'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 alıcanmı 30 mayısda ? Ben alıcam . hatta şimdide satılıyorda beta single olarak oynanıyor Şu an 30 mayısda betalar alphalarla birlikte multiye girecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 betayı alırım büyük ihtimal, single'a gerek yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 120 euro vereceksin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 veririm duruma göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 siz bi alın, duruma göre gerekirse banka soyucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 buna ne kadar veriyoruz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 10lira veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 beta oyundan 120 euro istemek? gamer tayfasının kafasının çalışma şeklini anlamıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 30 mayıs betasını kesin alıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 packagelar açıklandı mı ne veriyorlarmış 120 euroya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 en son durum şuydu: Elite: Dangerous - Premium Beta Play now and be part of the Elite: Dangerous development team! Get access to the first Beta stage of the game and help us shape Elite: Dangerous! • Immediate access to Single Player Combat missions to develop your Sidewinder skills before the first Premium Beta build is released • Automatic access all the Beta development stages • Automatic access to all major downloadable expansion packs as they are released • A download copy of the released game The full Premium Beta will be available from 30th May, with access to the Single Player Combat build OUT NOW. Availability: In stock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 yalnız ben oyunun mmo'luk kısmıyla ilgili official bilgi bulamıyorum. multiplayer yazıyor da yani böyle eve online'ın ekşınlısı kıvamında sandbox player driven economy persistent multiplayer mı yoksa, 10v10 girdik savaştık çıktık kafası mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 herhalde öyle olsa cosmos'u yaratacaz diye kasmazlardı diye umut ediyorum asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 abi ne bilim freelancer'ın da çok geniş bi evreni vardı ama öyle çok mmo da değildi hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 sandbox player driven economy persistent multiplayer olacak multi kısmı tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 zannetmiyorum değil olum öyle olacak sdf. forumlarında gezip post aralarında crawllamıştım nasol olacağını multinin. baya efsane olacak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar