knox Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 herkes onu kullanacak bu gidisle zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 evet kesin öyle olur. :) http://fc04.deviantart.net/fs70/i/2014/072/b/a/crusader__by_iwanaga-d7a3inm.jpg http://fc07.deviantart.net/fs71/i/2014/071/7/9/the_crusader_by_fleshtint-d79x6rs.jpg sanırım contest'ten düzgünlerin neredeyse hepsini koymuş olduk, 3000 tane taradım ama çok rezilleşti son 1000 tanesi filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 knox said: http://th00.deviantart.net/fs70/PRE/f/2014/077/4/0/crusader_by_adriandadich-d7a409s.jpg Çok güzel, tam goddess olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Ya ben whirlwind nerfünden sonra Barb'dan fena soğumuşum. Anajinn short story'i de okuduktan sonra yarın gece direk Crusader kasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 karakteri torment 2'de kasmama rağmen daha yarı hp'ye düştüğünü görmedim. sadece bi kere ölür gibi olum onda da 3 arcane içinde kesmeye çalışıyordum elite packi. gerçi hellfire ring var o da bi etken. ne olursa olsun çok beğendim, class çok iyi. dungeonlara felan girmeden direk quest yaparak act 1 spider queeni kesip bıraktım level 25 oldum zaten. level 25 buildim PS: smite, SS: blessed shield, 1: condemn, 2: falling sword 3: laws of valor 4: steed charge. torment 2'de rahat kesiyorum wrath falan sorun olmuyor. tek bi sorun var boss fightlar biraz uzun sürüyor. elite packlerde bazen uzun sürüyor moblara bağlı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Her zamanki bliz taktiği ,yeni çıkan classı allah yaparlar ilk birkaç ay,sonra millet nerf nerf diye ağlayınca yerin dibine sokarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Overpowered ise wizardla devam edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Bugün denerik artık =) 60 layıp wiz e geçeceğim muhtemelen. 00:00 dan itibaren başladı mı şimdi expansion ? =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 millet çoktan 70lemiş crusaderi twiçte izliyorum. dpsler falan uçmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Torment 6 açıp level 60 dan boost alınca normalde bence 70 adam olması. 50% xp buffla 1 saatte mi ne 60 olunuyordu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 dün moldran 1 saatte 70 oldu. 30-35 lvl'a kadar 60 lvl birisi party leader olup duruma göre t6-t5 falan kuruyor, ondan sonra low lvl olan party leader olup t6 kuruyor. moldranlar keep depth lvl 2'de kastılar hep. ilk başta full t6 gidememelerinin sebebi 60 lvl olanlarında lvl almaları nedeni ile bayağı zorlaşması. Zaten low lvl kurunca tek turda 5 lvl falan almaya başlıyor. tabi üstünüze cain set, hellfire falan olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 serhater said: karakteri torment 2'de kasmama rağmen daha yarı hp'ye düştüğünü görmedim. sadece bi kere ölür gibi olum onda da 3 arcane içinde kesmeye çalışıyordum elite packi. gerçi hellfire ring var o da bi etken. ne olursa olsun çok beğendim, class çok iyi. dungeonlara felan girmeden direk quest yaparak act 1 spider queeni kesip bıraktım level 25 oldum zaten. level 25 buildim PS: smite, SS: blessed shield, 1: condemn, 2: falling sword 3: laws of valor 4: steed charge. torment 2'de rahat kesiyorum wrath falan sorun olmuyor. tek bi sorun var boss fightlar biraz uzun sürüyor. elite packlerde bazen uzun sürüyor moblara bağlı olarak. bunu nasil becerdin ? item vs mi var ustunde.. benmi yanlis anladim yoksa. sifirdan torment 2 ile baslayip canin yariya bile inmeden 25 e kadar mi geldin yoksa baska bir seymi. deniyim dedim yemiyor yani. tormentin bir oncesi bile yemiyor level 5 im daha ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 bende onu anlamadım. torment nasıl kasıyorsunuz? ben hardda kasmaya çekiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 oyun zaten hard dan ötesini açtırmıyor yeni karakter ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 mumkun degil tormentin bir oncesi bile yemiyor. normalde mis gibi sakin sakin eglenerek gidiyorum valla. torment 2 benim icin mumkun degil sifir karakterle nasil yapildigini merak ediyorum ama. set vs mi var acaba karakterde diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 hellfire ring + craft item'ları socket'li yaparak hayvani gem'ler takıyosun ve paragon lvl'leri dps'ye yönelttiğinde güzel sonuç alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 tip cok iyi ama zirhla vs. smite fenaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Kanuni said: serhater said: karakteri torment 2'de kasmama rağmen daha yarı hp'ye düştüğünü görmedim. sadece bi kere ölür gibi olum onda da 3 arcane içinde kesmeye çalışıyordum elite packi. gerçi hellfire ring var o da bi etken. ne olursa olsun çok beğendim, class çok iyi. dungeonlara felan girmeden direk quest yaparak act 1 spider queeni kesip bıraktım level 25 oldum zaten. level 25 buildim PS: smite, SS: blessed shield, 1: condemn, 2: falling sword 3: laws of valor 4: steed charge. torment 2'de rahat kesiyorum wrath falan sorun olmuyor. tek bi sorun var boss fightlar biraz uzun sürüyor. elite packlerde bazen uzun sürüyor moblara bağlı olarak. bunu nasil becerdin ? item vs mi var ustunde.. benmi yanlis anladim yoksa. sifirdan torment 2 ile baslayip canin yariya bile inmeden 25 e kadar mi geldin yoksa baska bir seymi. deniyim dedim yemiyor yani. tormentin bir oncesi bile yemiyor level 5 im daha ama :D hellfire ring var +577 life on hit ile kasıyorum rahat. zaten 17k hp var life on hitle sorun olmuyor. paragonları da attack speede felan verdim. championları ve bossları kesmek uzun sürdüğünden torment 1 e düşürdüm şuan çok rahatım. build ve itemler şu http://eu.battle.net/d3/en/profile/lokhnarash-2591/hero/38525942 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 abim bastan desene :D girdim dedim herhalde op class, gonderdiler geri beni, ne canlari gidiyor ne kesiliyorlar. edit: path findinginde sorunmu var karakterin .. stead de falan sacma sapan gidiyor ya da charge da.. acaip takilmalar vs yasiyorum diger karakterlerde olmayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 paragon leveli varsa zaten 0dan baslamis gibi olmuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 haha sırf crusader kasıcam diye 2-3 gün hellfire ring farmladım. rahat rahat kasıyorum şuan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Law said: Overpowered ise wizardla devam edeyim. wiz'den op sınıf yok şu anda. hepsini oynayan birisi olarak yazıyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 bir elde shield diğerinde spear süper olmuş abi crusader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 61 lv build bu 4m civarı tafnıs 400k civarı dipies var zıçırtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Sam said: Law said: Overpowered ise wizardla devam edeyim. wiz'den op sınıf yok şu anda. hepsini oynayan birisi olarak yazıyorum bunu. Tamamen gönlümden wizard geçtide açtım :), demek ki kalbim temizmiş :P. Halbuki barbarian ardından, wizard yaparım demişdim diablo 3 karakterleri açıklandığında. Genelde melee severim ama bu sefer wizard ile başlayayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar