axedice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Kesin troll ya mümkün değil "wireless şifresini vereyim istersen" cevabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 feyk misin bilaee ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Abi imkanı yok gerçek olmasının, inanılmaz yani şu hareketi 14 yaşında sivilceli bakir yapmaz. Sevişmekten mi korkuyorsun abi anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Kadin kafayi takmis, yakinda evleniyoruz diye konu acar eleman. Gerci o anda dusunemiyor insan, benim de boyle komsu kizi gondermisligim vardi, sonra dank etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 bu disci kadin kendisi olmasin o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 aslında gerçek olabilir, var böyle adamlar da, kadın buna niye bu kadar takmış olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 AH GERGE AHHHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Seele said: bu disci kadin kendisi olmasin o.O bu daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 monoscope said: abi yok kapatın bu konuyu sinirlerim bozuluyo aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 kadın çıplak ev ziyaretine gelse acil işim çıktı diye kaçar bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Bi gay asla şöyle bi teklifi reddetmez arkadaşlar. Gay mey değil fake. Kendimden biliyorum ayol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 gay olsa gel kiz cay icer dedikodu yapariz der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 abi gay falan değilim, tipimde öle çok iyi değil anormal bir durum yok yani. o yüzden fesat düşünüyor olabiliriz. o an içersinde herşeyi düşünemiyorsunuz. dün kola içmem rezaletti mesala. harbi cocuk gibi hissettim kendimi. 26 yaşında adam elinde kutu kola sohbet edio. anlık gelişio ve karşı taraf tamamiyle iyi niyetiylede konuşuyor olabilir. o an çözemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 seks yapmak kotu niyetli birsey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 aquila said: gay olsa gel kiz cay icer dedikodu yapariz der. hahaha stereotype'a rush. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 aynen, yazarken hay steryoma sokam dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 abi telekom tesisatçısı ol elde ankesörlü ahizesi, kotun belinde pense. üstünde askılı beyaz badi. telefon hatlarını bağlarken alnındaki teri silip bi bardak soğuk su alabilir miyim de. sonra sen çömelik olduğun için kadın suyu verirken eğilecek ve göğüsleri omzuna sürtecek. gerçi sen annem arıyo diyip çıkarsın evden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Abi bu adam trollüyo forumu çünkü bunun yaptığını gayların bile yapacağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 sakata gelmedimi daha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 stormeagle said: abi gay falan değilim, tipimde öle çok iyi değil anormal bir durum yok yani. o yüzden fesat düşünüyor olabiliriz. o an içersinde herşeyi düşünemiyorsunuz. dün kola içmem rezaletti mesala. harbi cocuk gibi hissettim kendimi. 26 yaşında adam elinde kutu kola sohbet edio. anlık gelişio ve karşı taraf tamamiyle iyi niyetiylede konuşuyor olabilir. o an çözemiyorsun. niye? o yaş olunca illa sıcak kahve veya alkol mü içmeli insan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 adam cinsel tercihinden vazgeçer diyorsun kadın yazdı diye, vay arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Tam olarak karşılaşman gereken kişiyle karşılaşmışsın hayatında. The Manmaker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 beyler adam bakirdir belki ? bu yuzden panik oluyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 olm gaz vermeyin adama. sonra cikip gidecek kadina. -Patiye sordum he dediler. Sana sokmaya geldim diyecek. yavas olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 kumbarayı bu fırsatla bozduramıyorsa hiç bozduramaz zaten, forever virgin gider. şimdi düşündüm de komşuyla da çok sakat ya, malum erken boşalma falan, her asansörde denk geldiğinde böyle bir awkwardness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar