Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sakata gelir miyim ?

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kadin kafayi takmis, yakinda evleniyoruz diye konu acar eleman.

Gerci o anda dusunemiyor insan, benim de boyle komsu kizi gondermisligim vardi, sonra dank etti.
Mesaj tarihi:
abi gay falan değilim, tipimde öle çok iyi değil anormal bir durum yok yani. o yüzden fesat düşünüyor olabiliriz. o an içersinde herşeyi düşünemiyorsunuz. dün kola içmem rezaletti mesala. harbi cocuk gibi hissettim kendimi. 26 yaşında adam elinde kutu kola sohbet edio. anlık gelişio ve karşı taraf tamamiyle iyi niyetiylede konuşuyor olabilir. o an çözemiyorsun.
Mesaj tarihi:
abi telekom tesisatçısı ol elde ankesörlü ahizesi, kotun belinde pense. üstünde askılı beyaz badi. telefon hatlarını bağlarken alnındaki teri silip bi bardak soğuk su alabilir miyim de. sonra sen çömelik olduğun için kadın suyu verirken eğilecek ve göğüsleri omzuna sürtecek. gerçi sen annem arıyo diyip çıkarsın evden.
Mesaj tarihi:
stormeagle said:

abi gay falan değilim, tipimde öle çok iyi değil anormal bir durum yok yani. o yüzden fesat düşünüyor olabiliriz. o an içersinde herşeyi düşünemiyorsunuz. dün kola içmem rezaletti mesala. harbi cocuk gibi hissettim kendimi. 26 yaşında adam elinde kutu kola sohbet edio. anlık gelişio ve karşı taraf tamamiyle iyi niyetiylede konuşuyor olabilir. o an çözemiyorsun.

niye? o yaş olunca illa sıcak kahve veya alkol mü içmeli insan?
Mesaj tarihi:
kumbarayı bu fırsatla bozduramıyorsa hiç bozduramaz zaten, forever virgin gider.

şimdi düşündüm de komşuyla da çok sakat ya, malum erken boşalma falan, her asansörde denk geldiğinde böyle bir awkwardness.
  • Yeni Oluştur...