cantug Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Tori said: Tori said: İşine yaramayan/fazladan battlefield 3 veya mirrors edge keyi olan pmlerini esirgemesin plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Darklight1903 said: steam'den redeem ettiklerin origin'e eklenmiyor. DareJedi said: Yalniz keyleri hem steam e hem origine ekleyebiliyorsunuz. Yani iki platformu destekleyen oyunlardan elinizde 2 tane var haberiniz olsun. Ekleniyor ben de denedim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 fazla bf3 ü olan verebilirmi lütfen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Dead Space 3 Origin EYHH-VY3F-973Y-K8VP-ELDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 BlackRose said: Darklight1903 said: steam'den redeem ettiklerin origin'e eklenmiyor. DareJedi said: Yalniz keyleri hem steam e hem origine ekleyebiliyorsunuz. Yani iki platformu destekleyen oyunlardan elinizde 2 tane var haberiniz olsun. Ekleniyor ben de denedim ;) evet gercekten de oyleymis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Sims 3 kodları yeni geldi; The Sims 3 Origin Key The Sims 3 High End Loft Stuff Origin Key The Sims 3 Late Night Origin Key oynamayacağım için özel mesajla ilk isteyene kodlar.....gönderildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 sims3ün ek item kodu vardı gitmiş bundle listesinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 abi sims istemistim bende ilk mesajlarda :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 sims ne lan kız oyunu diyenler banada atabilir key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 bf3 fazla varsa alabilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 monoscope said: sims3ün ek item kodu vardı gitmiş bundle listesinden? aynen gelen kod gitmiş benimde daha register etmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 fazla bf3ü olan varsa alabilirim, kuzen istiyodu ama sadece onun için de tüm bundlea 5 dolar vermek istemiyorum. steamden indie oyun verebilirim 2 3 tane karşılığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 sims3 sitesine login edebilen var mı? illa oradan code redeem istiyor ama "Oops! We are not able to process your request." hata sayfası çıkarıyor habire. origin facia ya. madem bir sistem yapmışsın, bütün kodları oradan eklet işte ne uğraştırıyorsun tali sitelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 sims3e dün üye olabildim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 BF3 , Sims ,DS3 esirgemeyiniz. Pm karşılığında Reçel ve Noodle gönderebilirim. Hak geçmesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 originde register ettigim sims key register edilmiyo sims3.com da, invalid serial code diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 sims? zaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Bu arada bf3 isteyenler için şahane bir haberim var. Geçen gün oynadım. Bilmemkaç senedir oyun oynuyorum. Gördüğüm "en kötü" hava savaşı bölümüne sahip oyun sanırım. Her insan evladının o bölümü görmesi lazım. Bunun dışında cover üzerinden atlama animasyonu sırasında coverın ilerisindeki park etmiş arabanın altında kalarak öldüğüm de oldu. Bayağı eğleneceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 sp açmayacaktın zaten bf3ü kendin kaşınmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 fizban said: originde register ettigim sims key register edilmiyo sims3.com da, invalid serial code diyor. saçma salak key redeem guide hazırlamışlar bide gfsd. dün yoktu o guide bende originden redeem ettim aynı bok bende de var çözebilirsen bana da ilet çözümü pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 g3 için oynanıyor işte napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 of keşke dead space'i ilk kez oynuyor olsam ama eve dönünce 2. oyunu kurup bi yardırmak şart oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 haftaya bonus oyunlar (bu hafta 1 dolar vermiş olsanız bile alabiliyosunuz, ama bunlar geldikten sonra avaraj vermeniz lazım almadıysanız bundleı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 vay vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar