Liebe Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 pre-order için geçerliydi kanat, oyun çıktığından kelli pre order neyim kalmadı, kanat da =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Atma recep din kardesiyiz, ayin 30'una kadar sure var sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 durduk yere 3007 yiyip duruyorum net gitmiyor, başka oyunlarda sorun yok ama d3 direk dc yiyor meeeeeeeeeeeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Gelmezse dürterim Aralı false advertisement yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 dreagloth said: Atma recep din kardesiyiz, ayin 30'una kadar sure var sanirim. abi last chance for pre-order reward yazıyordu dün b.net arayüzünde ona dayanarak didim. inşallah yanılıyorumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 keyi ekeldim aferin dedi ama listede gözükmüyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 said: Seasons And Ladder-Like System One of the features you guys have asked about a lot, that we have done a lot of research for, is something called ladders. I'm happy to say that as part of our first big content patch in a couple of months, we will be releasing Seasons, which will include a ladder-like aspect to them. We're still working on them, but the general gist is that you'll level up a new character, we'll have specific ladders for Seasons, and also some goodies that will drop along the way. There's more information of that to come, and we're not making an announcement of when, but that's coming in the first major content patch - not the first patch, but the first major content patch. Seasons-Exclusive Legendaries There will be more legendary items in the future, both for rewards of Ladders, and also rewards from the Tiered Rifts. For the current ones, we probably are not going to revisit them. They all take time to do and I'd rather we were adding new legendary items, and the time is better spent on new legendary items than going back to refit old ones. Tiered Rifts And Leaderboards There is another major feature in the patch 2.1, which is going to be what we're internally calling tiered Rifts. The idea is a challenge scenario, where players do increasingly hard Rifts, to see who can get the farthest. You do your bounties, you do a Nephalem Rift. If you clear it, there's a chance to get a Greater Rift Token. If you successfully do that, you'll get a Greater Rift Key (rank 2), then Rank 3, etc.. Much like seasons, we're going to have a leaderboard as well, so you can see who got to the highest tier Rift, and what time were they able to obtain on that. diablofan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Ahahahah adamlar Path of Malthael yapmışlar xpaci. İyi iyi en azından tutan fikirleri uygulamaya geçirebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Tam oyunumu aldim basladim act5 e kut diye elektrik gitti, yarim saattir yok. Ne kaset cikacaksa ciksinda kurtulalim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 lag birtek bendemi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 bendede acayip lag var oynanmıyor suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Beyler iki tane kelepir ros lazım var mı 15 20 liraya okutacak :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Mezarci Day 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 oynanmıyor ya 500-800 ms latency catır catır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 su an chatte amazona yardiriyorum. Adamlara 9 martta pre0order verdim simdi yok diyorlar delivery estimationda yok. 31 marttan once gelme durumuda yok... abi bu ne sacma is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 gayet güzel bitti malteahsın ölümünün efekti cok iyidi yalnız. bide eğerki imperiusu dövebiliceksek zasmanı geldiğimde direk sokarım soulstone'u akfaya. dallama herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 bugün öğlen geldi kutum, akşam anca girebildim. 3 lvl ilerledim henüz. eşşek gibi lag var, timeout yiyip duruyorum. şimdilik bıraktım=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 dün gece çıkışından sonra 3-4 saat hiç sorunsuz oynadım ama bugün gündüz bende de sürekli yüksek ping vardı, bezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Selam,oyunu dvd olarak aldım, ama ona rağmen oyunun kurarken downlad etmeye çalışıyor. 7,5 gb download dedi, nasıl kurarız bunu dvd den? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Ben beğendim oyunu ek paket güzel olmuş, act 5 keyifliydi. Advanced modda yaptım biraz, nephalem rift olayıan girdim, oda güzeldi. Mistik olayını beğenmedim gold verip bir nevi kumar oynuyoruz item üstünde. Co-op çok güzel olur, advanced modda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Şu oyun max 20$ eder, o yüzden almayacağım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 orası doru bencede pahalı, ha arkadslarla falan oynıycaskn yıne rahat rahat cıkarırı o parayı ama sonucta bu kadar contente cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 20 lira olsa alınırdı oyalanmak için 20dolares çok bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 adamlar diablo oynuyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Ben de almadım ya. Content çok sığ abi, özellikle de 2.0.1de itemleri sistemi hepsini gördükten sonra. Wizarddı benim main mesela, path of exile ikide bir update yapıyor 1-2 skill ekliyor, sene 2014de blizzard hqdaki paşalar wizarda 1 tane skilli zor ekliyorlar, o da o kadar phony ki herkes klasik 1-2-3-4 armor/magicweapon/familiar/archona devam ediyor. Sırf 2.0.1de o bir haftalık hypeda hayvan gibi itemleri dizip rmahdan 200-300 lira para gelince aynı itemlerin level 70 versiyonlarını grindlemek için o paranın bir kısmını blizzarda geri vermeye elim gitmedi resmen :p edit: pic somewhat related http://gamerhorizon.com/wp-content/uploads/2013/08/Diablo-III-Jondar-Meme.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar