Seele Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Kuddusi cok kabasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Fin said: 4. aydınlanma taş ve sopalarla mı olacak 4. aydınlanmam x-men gibi olucak. muhtemelen salak insanların salaklıklarından kafam atıcak ve magneto gibi yardırcam genç yetenekleri toplayıp. sistem salaklara kalacağına ve dünya böylesine mahvolucağına sistemi ele geçiririm düzeni yeniden ben kurarım derim ya. bu esnada zihinsel güçler adeta duygular şelalesi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Uzun uzun yazmayacağım ama cinlerle onla bunla da iletişime geçtiğini düşünüp, insanlara yol gösteren ve bu işi yaptığı söylenen onlarca insan var. Senin tarot kartlarıyla insanların geçmişlerindeki yanlış işlerin şimdi sıkıntı yaratan durumlarını görmenin, aydınlanma ile ne ilgisi olduğunu merak ederim. Olayı yanlış anlamadım değil mi, sonuçta insanlar sana bir sıkıntıyla geliyor, sende bunu hissederek ve kartlarla sembolik olarak vücudun belli yerlerindeki enerji tıkanıklarını belli olaylara bağlayıp çözüm arıyorsun. Daha önce geçmişi çok bildiği söylenen medyum duydum, belki doğrudur hakikaten biliyorlardır. Ancak insanların şu anki durumlarını zaten geçmiş olaylara bağladıkları sürece ve ona çözüm bulmaya başlamaya çalıştıkları sürece, aydınlanmanın core'unu kaçırmış oluyoruz. Çünkü yarın öbür gün o sorunlar başkalarıyla yer değiştirdiğinde ki egosal toplumda bu oldukça normal bir durumdur, onlar yine sana gelecekler, sorunlar sadee yer değiştirmiş olacak. Sonuçta aydınlanma dediğimiz şeye nereden baktığımız ile ilgili alakalı durum. Şimdi sen bunu tarotla yapıyorsun, bir başkası cinle ruhla yaptığını söylüyor. Temeldeki farkı çözemedim. Tarot hakkında biraz daha araştırabilirim, ama universal bir code olması anlamsız geliyor nedense.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 KuddusiMavra said: Noyzura said: KuddusiMavra said: Noyzura said: (konuşmuşuz işte karşılıklı,piramite gerek yok :) ) masonlar bir seans için 5000 6000 dolarlar dönüyor cetocum. Oooo,hedef çok yükseklerde.E zaten Adnan'ın <> farkına varan Noyanıma da bu yakışır.Orası öyle Noyan,masonlar,fetocular toplandıklarında binlerce dolar,lira,çek,senet havalarda uçuşur. fetullah gülen varsa artık noyan yalayan da var. bende topladığım paralarla kendi okullarımı açtıracağım dünyanın her yerine. yobaz çocuklar değil benim gibi özgür ve istediğini başarabilen çocuklar yetiştireceğim. nasıl fikir kenks ? FETO THE SMILING...ilk ortaya çıktığında arkasına baktığında 1 tek kişi yoktu. ADNAN THE HARUN....aynı şekilde,tek başına bir adem oğlu idi. örnekler çoğaltılır,rahatlıkla hem de...Millet istediği kadar maytap geçsin,eğer böyle bir iddian varsa,arkana da sağlam şekilde yanında,önünde,arkanda duracak 40-50 tane <> olursa pekala yapabilirsin. Tabi bunları yaparken CIA,MOSSAD,MİT,MI5,vs. ile de flört edeceksin,kucağa oturacaksın falan filan. Bütün bunları yaparım dersen günün birinde Kaliforniya'da NOYAN THE LIGTHNING'in LIGHT SCHOOL'unu neden görmeyelim? Olur. o 50 kişiyi bulabileceğime inanıyorum. cia , mit v.s. bunlarda yıllardır araştırdığım konular ama bende boş değilim. hem akıl oyunlarında çok iyi olduğum gibi saniyede 8-10 yumruk atan biri olarak da öyle taklalara gelmem. algılarım çok kuvvetli olduğu gibi 6. hislerim ve ötesindekilerde her gün daha da kuvvetleniyor. Doğru insanlar ile doğru networkingleri ve gönül bağlarını kurmam yeterli. İyi niyetli ve hırslı insanlar ile iyi anlaşabileceğimin farkındayım. Çünkü herşeyi mümkün kılma gücümü dünyayı daha güzel bir yer olarak kullanmak için kullanmakda olduğumda bu niyete sahip titreşimdeki insanları kendime çekmem kaçınılmaz. İŞin güzel yanı 29 yaşındayım ve önümde uzun güzel yılları mucizeler ile doldurmaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 kizil denizimi yar noyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 offf bu konu hiç bitmesin hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 adam ban'ini enerji yollayarak actirmis lan, admin olaydim energy vortex yollardim ben de o zaman banin 4 ay suruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Noyan tier. http://www.youtube.com/watch?v=sVt2fuV9EYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Noyzura said: 4. aydınlanmam x-men gibi olucak. muhtemelen salak insanların salaklıklarından kafam atıcak ve magneto gibi yardırcam genç yetenekleri toplayıp. sistem salaklara kalacağına ve dünya böylesine mahvolucağına sistemi ele geçiririm düzeni yeniden ben kurarım derim ya. bu esnada zihinsel güçler adeta duygular şelalesi gibi. inş cnm yia http://i.imgur.com/y2EzOeJ.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Jim_E_Rustler said: http://www.youtube.com/watch?v=sVt2fuV9EYY off çok iyiymiş, kötü olan sanırım o yaştan sonra aldıramıyorsun da, ailelerinde işi zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 yaşı da epeyi varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Sotto said: Uzun uzun yazmayacağım ama cinlerle onla bunla da iletişime geçtiğini düşünüp, insanlara yol gösteren ve bu işi yaptığı söylenen onlarca insan var. Senin tarot kartlarıyla insanların geçmişlerindeki yanlış işlerin şimdi sıkıntı yaratan durumlarını görmenin, aydınlanma ile ne ilgisi olduğunu merak ederim. Olayı yanlış anlamadım değil mi, sonuçta insanlar sana bir sıkıntıyla geliyor, sende bunu hissederek ve kartlarla sembolik olarak vücudun belli yerlerindeki enerji tıkanıklarını belli olaylara bağlayıp çözüm arıyorsun. Daha önce geçmişi çok bildiği söylenen medyum duydum, belki doğrudur hakikaten biliyorlardır. Ancak insanların şu anki durumlarını zaten geçmiş olaylara bağladıkları sürece ve ona çözüm bulmaya başlamaya çalıştıkları sürece, aydınlanmanın core'unu kaçırmış oluyoruz. Çünkü yarın öbür gün o sorunlar başkalarıyla yer değiştirdiğinde ki egosal toplumda bu oldukça normal bir durumdur, onlar yine sana gelecekler, sorunlar sadee yer değiştirmiş olacak. Sonuçta aydınlanma dediğimiz şeye nereden baktığımız ile ilgili alakalı durum. Şimdi sen bunu tarotla yapıyorsun, bir başkası cinle ruhla yaptığını söylüyor. Temeldeki farkı çözemedim. Tarot hakkında biraz daha araştırabilirim, ama universal bir code olması anlamsız geliyor nedense.. ben insanların geçmişleri ya da gelecelerina bakıyorum demedim ve bunları sen kafanda ya o şekilde inandığın ya da düşündüğün için bana dayatıyorsun ya da ön yargıların olabilir. Benim bütün olayım ŞİMDİ yani şu an ile. geçmişi ya da geleceği söylemiyorum. ikisi de olmayan zamanlar ben sadece şu an'a dair konuşurum. Universal code olup olmama durumuna da şunu söyleyebilirim. dediğim gibi 76 kart ve o kartlar kapalı şekilde karıştırıp seçerken karşımdaki insanın titreşimini hissediyorum ya da belki de şanş denilen şey de olabilir ama o gelen 10 kart karşımda seans yaptığım insanın tam da olmak da olduğu titreşime göre kartlar geliyor ve bende o kişinin şu an olduğu duruma dair konuşuyorum. Ben karşımdaki ile karşılıklı olarak şu an içine bulunduğu titreşim ve durumlara dair bir sohbete girmişken karşımdaki insan sessiz kalsın ya da içini döksün farketmez bir şekilde şu an olduğu haline dair bir yüzleşme yaşıyor. Kendini objektif bir şekilde eleştirme şansını yakalıyor insanlar kartlarım ile. Çünkü kullanmaksızın ben bir insanın karşısına geçip sen söylesin bu yüzden böylesin dikkat et deseydim bu sözlerim insanların ego bariyerlerine takılı kalırdı ve bana "sen kimsin ki konuşuyorsun" diyebilirlerdi. Ama benim tek yaptığım şey karşımdaki insanı hissedip çıkan kartları onlara göre yorumlamak. Bu tekniği çok fazla uygulayan var mı bilmiyorum ama bu benim tekniğim. gerçekten anlamak ve bu durumun avantajlarından yararlanmak istiyorsan seninle de boş bir vaktimde bir tarot seansı skype üzerinden ya da yüz yüze yapabilirim. Yakındığın noktayı da çok iyi anlıyorum çünkü ortalık insanlara faydası olmayan ve insanlara geçmişi ya da geleceği söylediğini iddaa edip bir sürü paraları ceplerine indiren insanlarla dolu. Ben para karşılığında değil kitap karşılığında tarot bakıyordum ve çok fazla kitabım oldu bu iş sayesinde ve yıllarca okuyabileceğim kadar da kitabım birikti. Bu yüzden insanlara pek fazla zaman ayıramıyordum. Ama geçmişimde baktığım insanlar kendilerini hayatlarını düzenlemeleri ve performanlarını attırdığım konusunda çok ciddi güzel yaklaşımlarla geldiler ve bu işi isteyen herkes için profesyonel bir hizmet olarak sunmamın hem maddi olarak bana hemde diğer baktığım her insana her yönden çok iyi geleceğini söyledilerinde bu iş içime oturdu. Çünkü o kadar çok kitabım vardı ki öyle iylikler misyoneri bir adam değil eğlencesinde takılmasında olan bir adam olarak pek sallamıyordum böyle aylarca tarot için yalvaran insanlar oluyordu ve uygun değilim bi ara bakarım diyordum. Ama bu işin denge simyası olarak kendime kattığım kısma para koyunca maddi akışım çok rahatladı ve modellik işlerini koşturmadan rahatça çok sevdiğim ve insanlara çok iyi gelen bir hizmet vererek para kazanıyorum. İnsanları yalanlarla kandıran şarlatanlar kazanacağına insanlara gerçekten iyi gelen biri olarak kazandığım için hem çok mutluyum, hem kazancımdan da çok memnunum ve vicdanım sonunana kadar rahat çünkü kendi kendisine daha çok yeten ve bildiği şeyleri arzu eden insanlara öğreterek geçimini sağlayan biri oldum. Öğrettiğim şey ise çok basit : İnsanlara hayallerini ve arzularını gerçek kılma becerisini öğretiyorum. Bence bu çok değerli birşey. Dünya en fakit insanın en zengin olabileceği , en çirkin kadının taş gibi bir kadına dönüşebildiği ve herşeyin mümkün olduğuna dair sayısız örneğin bulunduğu bir yer . Ben herhangi bir şeyleri mümkün kılmak konusunda insanlara rehberlik hizmeti veriyorum sadece o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 abi sene olmuş 2013 forumun 90%ı mühendis enerji ile tarot açmak diye topik var sonra neden AKP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 fizban said: adam ban'ini enerji yollayarak actirmis lan, admin olaydim energy vortex yollardim ben de o zaman banin 4 ay suruyor. hatamı anladım ve hatamı tekrar etmeyeceğimi net bir şekilde içtenlikle ifade ettiğimde karşımdaki insan beni gayet net anladı. Ama sen olsaydın anlamazdın ve farkındaysan artık bu yüzden bir admin değilsin. benimle çok takıştığın ve kişisel duygularını görevlerine karıştırıp kendini kaybetmekde olduğun bir dönem adminlik görevini bıraktın. Bu bir tesadüf değil çok yerinde bir durum. her admin senin gibi burada her saçmalayan adamla seviyesiz münakaşalara girmesi adminlik vasıflarına , yöneticilik vasıflarına uygun bir davranış değil. Bunu şu an sana ifade ettiğim için mutluyum. Eminim sana da güzel birşeyler ifade etmiştir. Şu an etmese bile elbet edeceğini hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Noyzura said: fizban said: hatamı anladım ve hatamı tekrar etmeyeceğimi net bir şekilde içtenlikle ifade ettiğimde karşımdaki insan beni gayet net anladı. Ama sen olsaydın anlamazdın ve farkındaysan artık bu yüzden bir admin değilsin. adam kendi bıraktı lan hatta bırakmasın diye bi sürü adam rica etti işim gücüm var diye bıraktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Noyzura said: fizban said: adam ban'ini enerji yollayarak actirmis lan, admin olaydim energy vortex yollardim ben de o zaman banin 4 ay suruyor. hatamı anladım ve hatamı tekrar etmeyeceğimi net bir şekilde içtenlikle ifade ettiğimde karşımdaki insan beni gayet net anladı. Ama sen olsaydın anlamazdın ve farkındaysan artık bu yüzden bir admin değilsin. benimle çok takıştığın ve kişisel duygularını görevlerine karıştırıp kendini kaybetmekde olduğun bir dönem adminlik görevini bıraktın. Bu bir tesadüf değil çok yerinde bir durum. her admin senin gibi burada her saçmalayan adamla seviyesiz münakaşalara girmesi adminlik vasıflarına , yöneticilik vasıflarına uygun bir davranış değil. Bunu şu an sana ifade ettiğim için mutluyum. Eminim sana da güzel birşeyler ifade etmiştir. Şu an etmese bile elbet edeceğini hissediyorum. ADAM REIKIYLE FIZBANA ADMINLIK BIRAKTIRDI BEYLER DIKKAT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 slm 3 sorum var 1-tarot un tam olayı nedir? 2-aydınlanmadan önceki hayat ile aydınlandıktan sonraki hayat arasında ne kadar fark var 3-aydınlandığını hissettiren duygudan nasıl bu kadar emin oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 moncici said: abi noyzurayla ilk geldiğinde testis geçtim falan ama şimdi görüyorum ki dünyaya spiritüelizm lazım lan. varoluşsal problemlerini ancak böyle aşabilir insanlar. evrim teorisini falan da sansürlemezler aynı zamanda biz de keyfimize bakarız. win-win Aynen öyle evrim teorisini sonuna kadar destekliyorum ve spiritüel bilinç ışığında bir çok bilim adamınında daha nice güzel ekletiler yapacağına da eminim. Hiç bir şekilde bilgiyi kısıtlama kafasına yokum. sadece ufacık çocuklara beyin yıkarcasına din kültürü ve kaypak faşişt tarih aşılanmasına karşıyım. İlla din dersi diyorsan da öyle tek dinin dualarını ezbertletmece dersi olmaz. gerçekten genel olarak din kültürü ve ahlak bilgisi dersi vereceksem dinleri genel olarak geçip ahlak olarak insanlara sosyal toplumda saygılı olmayı, farklılıklara anlayış göstermeyi ve zihinimizi yormadan calm bir mind statede kalmayı ve ayrıca doğru şekilde nefes alma yöntemleri gibi şeyler koyarım müfredata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 bingildak said: off çok iyiymiş bunlar level 1 ya hep, asıl youtubeda bi türk amca var 50+ yaş, bunların hepsini tek elle alır, böle illuminatiden bi giriyor ufolardan çıkıyor uzun uzun videoları vardı, bayada çok hit alıyordu bi ara sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 çok uzun açıklamalar yapıyonuz ya belki hayatımda bi kere olsa aydınlanıcam onada musade etmiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Noyzura said: hatamı anladım ve hatamı tekrar etmeyeceğimi net bir şekilde içtenlikle ifade ettiğimde karşımdaki insan beni gayet net anladı. Ama sen olsaydın anlamazdın ve farkındaysan artık bu yüzden bir admin değilsin. benimle çok takıştığın ve kişisel duygularını görevlerine karıştırıp kendini kaybetmekde olduğun bir dönem adminlik görevini bıraktın. Bu bir tesadüf değil çok yerinde bir durum. her admin senin gibi burada her saçmalayan adamla seviyesiz münakaşalara girmesi adminlik vasıflarına , yöneticilik vasıflarına uygun bir davranış değil. Bunu şu an sana ifade ettiğim için mutluyum. Eminim sana da güzel birşeyler ifade etmiştir. Şu an etmese bile elbet edeceğini hissediyorum.SU AN ENERJIYI ALDIM, HAZMETTIM. TESEKKURLER MEDYUM NOYAN . lan 'kisisel duygularimi', 'gorevlerime' karistirip, bu yuzden admin degilmisim ? ahahheaheaheauehauehauehauehauehaeu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 BonePART said: Noyzura said: fizban said: adam ban'ini enerji yollayarak actirmis lan, admin olaydim energy vortex yollardim ben de o zaman banin 4 ay suruyor. hatamı anladım ve hatamı tekrar etmeyeceğimi net bir şekilde içtenlikle ifade ettiğimde karşımdaki insan beni gayet net anladı. Ama sen olsaydın anlamazdın ve farkındaysan artık bu yüzden bir admin değilsin. benimle çok takıştığın ve kişisel duygularını görevlerine karıştırıp kendini kaybetmekde olduğun bir dönem adminlik görevini bıraktın. Bu bir tesadüf değil çok yerinde bir durum. her admin senin gibi burada her saçmalayan adamla seviyesiz münakaşalara girmesi adminlik vasıflarına , yöneticilik vasıflarına uygun bir davranış değil. Bunu şu an sana ifade ettiğim için mutluyum. Eminim sana da güzel birşeyler ifade etmiştir. Şu an etmese bile elbet edeceğini hissediyorum. ADAM REIKIYLE FIZBANA ADMINLIK BIRAKTIRDI BEYLER DIKKAT!! 25 Dec 2012, 00:28 "Tatar Ramazan" said: Archangel_ said: fizban gideli daha iki gün oldu be.vay canına Bide Fizbanla takıştıydı bu tüylü, silin o başlığı diye, lan yoksa Fizin gidişi de bundanmı? Kiminle dansediyosun paticik???::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 noyan'a acimiyorum, adam apayri bir diyarda da, noyan'a inanip onla ciddi tartismaya girenlere ve inananlara falan baya bildigini aciyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 ahahhahaha kendini bu kadar ciddiye alan bi adam tanimadim hayatta. yarin obursugun hukumet devrilince ben devirdim osurarak diye cikacak adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 telekineziyle öldürecem seni fizban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar