Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC Gaming #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Norak said:

data storage fiyatlari acayip dusu buyuk miktarlarda olunca, 10 milyonlarca kiside bile koymaz o acidan sanmiyorum.

$0.004 per GB

Aylık mı yıllık mı bu? 1 petabyte ı 4k dolar, az buz da değil aslında.
Mesaj tarihi:
ya o hizmetin daha azı için bile aylık para istiyor bütün konsol şirketleri, biz bedavaya fosur fosur save, ss vs upload edip hostluyoruz uyarı vs almadan. şu kadar rahatını görmedim ben şahsen. 10 liralık 15gb'lık oyunu istediğin yerden istediğim kadar anında indirilebiliyorum, dünyanın en değerli şirketi apple'ın yaptığı gibi "200mb os update için kuyrukta bekle" filan olayları da yok.
Mesaj tarihi:
konsol sistemini bilmiyorum hic kullanmadim, o acidan.

zaten o 10tlnin 3.3tlsi steame gidiyor her turlu adam basi,

3.3tl bile 1gblik alani 235 ay boyunca oduyor eger yanlis hesaplamadiysam. bunun kart satisi vs extralari da var oyun satmasa da surekli aktif. gaben zararina satis yapmaz :p
Mesaj tarihi:
sony değil ki sadece, hepsi öyle. ms, nintendo. başka da şirket yok zaten oyun işinde ciddi olan. game center'ı deaktive ettiğim halde "x challenges you on shovelware x" notları çıkaran apple filanı saymıyorsak. :P pc'de de yok başkasından alınan üçüncü parti oyunları buna yakın destekleyen. başka platformlar ya kendi oyunlarını hostluyor ya da onlardan direkt almak lazım.

yani büyük hesapta zarar etmezler de hele şu bedava key sağlama filan tam vakıf işiymiş resmen limit yoktuysa.
  • Yeni Oluştur...