Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Valve iyi bile hostluyor devasa dosyaları kendisinde satılmasa bile, başka platform var mi bunu yapan bilmiyorum. Buna da şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 data storage fiyatlari acayip dusu buyuk miktarlarda olunca, 10 milyonlarca kiside bile koymaz o acidan sanmiyorum. $0.004 per GB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Norak said: data storage fiyatlari acayip dusu buyuk miktarlarda olunca, 10 milyonlarca kiside bile koymaz o acidan sanmiyorum. $0.004 per GB Aylık mı yıllık mı bu? 1 petabyte ı 4k dolar, az buz da değil aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 amazon serverlari icin aylik, birde o 1 petabytei kac kisi paylasiyor ama, her oyun 1gb vermiyor saveler/ssler icin sonucta, 100-200mb olanda cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 ya o hizmetin daha azı için bile aylık para istiyor bütün konsol şirketleri, biz bedavaya fosur fosur save, ss vs upload edip hostluyoruz uyarı vs almadan. şu kadar rahatını görmedim ben şahsen. 10 liralık 15gb'lık oyunu istediğin yerden istediğim kadar anında indirilebiliyorum, dünyanın en değerli şirketi apple'ın yaptığı gibi "200mb os update için kuyrukta bekle" filan olayları da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 konsol sistemini bilmiyorum hic kullanmadim, o acidan. zaten o 10tlnin 3.3tlsi steame gidiyor her turlu adam basi, 3.3tl bile 1gblik alani 235 ay boyunca oduyor eger yanlis hesaplamadiysam. bunun kart satisi vs extralari da var oyun satmasa da surekli aktif. gaben zararina satis yapmaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 sony alemin en kotu network'une sahip ve konsolda su an rakibi olmadigi icin insan dudukluyor diye, cloud save gibi default hizmetleri ayakta alkislamaya gerek yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 sony değil ki sadece, hepsi öyle. ms, nintendo. başka da şirket yok zaten oyun işinde ciddi olan. game center'ı deaktive ettiğim halde "x challenges you on shovelware x" notları çıkaran apple filanı saymıyorsak. :P pc'de de yok başkasından alınan üçüncü parti oyunları buna yakın destekleyen. başka platformlar ya kendi oyunlarını hostluyor ya da onlardan direkt almak lazım. yani büyük hesapta zarar etmezler de hele şu bedava key sağlama filan tam vakıf işiymiş resmen limit yoktuysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 abi adam ornekte 500k key diyor. bundan otesi suyu saraba donusturmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=GfocC_Yq8sI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 sinan akkol burak akmanek 50şer yaşına geldiniz bırakın olm bu işleri artık yalnız o siyah kaplı gameshow bende de duruyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 hea ben de sinan akkol mu o diyeceğdim, sonra soracağıma vidyoyu açıp bakayım dedim, sonra "pff ne bagıcam ya" dedim. o muymuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 hangisi bilmiom da hic 50 gostermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Videoda söylüyorlar; biri 75, diğeri 76 doğumlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 obligatory "ah gameshow ahhhh, ozledik seni :'(" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 nostalji olarak guzelde, su an ciksa is yapmaz. level fln bile satmiyordur heralde artik dogru duzgun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 50 mecaziydi yani moruk oldular anlamında sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 PC Gaming master race: https://www.youtube.com/watch?v=ueQDmaoAF2c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Bu ne sacma bi event ya. Adam ayri uyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 unsub(facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 ne izledim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 linus ne bozdun be arkadaş. tabi anlıyorum para kazanmak için yapmak lazımda kim neden izliyor yani şu videoları asıl ona şaşırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 cringe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 kanalin about kismina gidip blockladim komple, oyle bir dram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Bu hangisi nazi vs diye dalga gecilen mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar