Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2024 multiplayer altyapısını koduyla ve server kayıtlarıyla oyunu kapatırken open source olarak sunabilirler işletmek isteyene ama o zaman yeni oyunu nasıl satacaklar. planned obsolescence bu iş efektif olarak. unreal tournament'ları tamamen kapatma ve kaldırma sebebi oynanmaması değil, fortnite shite satmak istemeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2024 hmm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2024 dün wb gaming büyük zarar etti haberleri vardı, şaşırtıcı değil. tek suicide squad'a bel bağlamışlarsa gg. önceki mesajımda önerdiğimi yapan olmuş bu yıl meğerse, yapabilecekleri şey yani: https://www.pcgamer.com/knockout-city-sunset-gdc-talk/ Alıntı 'Make a private hosted version of your game': Knockout City dev's top tip for studios shutting down a live service game is to give players the keys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 oyun haberciliğinde bir zeka geriliği daha yaşanmış anlaşılan. https://www.theverge.com/2024/8/12/24219016/valve-deadlock-hands-on-secret-new-game Valve'nin paylaşmayın dediği oyunu "ESC ye baştım OK'e başmadım ki ehehehe beni bağlamaz" diyen biri sızdırmış. Oyunun vidyosunu filan da youtube a koymuş hatta, meraklısı bakabilir. Oyun gerçekten duyurulmadan bakasım gelmedi benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 buna davet geldi bana, bu ne ya dedim steam'de arattım saçma sapan oyunlar çıktı. sonra sallayıp sildim. 1-2 gün sonra haberlerini görünce hatırladım valve oyunu olduğunu. öyle kaynadı gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 overwatch vs benzerlerininin tipkisinin aynisi gibi duruyor daha az isiltilisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 geçen hafta inv geldi ama mobaymış dendi diye denemedim bile. ow gibiyse deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 oynamadimda videolardan oyle gozukuyor gorsel olarak, yoksa moba gibi de olabilir, 30sn izledim en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 fps moba işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 (düzenlendi) Evet %100 moba ama tps gameplay. Lane, mob dövme, shop vs aynı moba. Şimdi denedim. tutoyu oynayıp sildim. Ağustos 13, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 yatırımcıları yok paraları var. şu en risksiz, bağımlılık yapıcı ve ergenliği suistimal eden oyunlardan bi sıyrılsalar keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 mba 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 gabenden orjinal birsey cikmaz bu saatten sonra bu oyunda ikinci bir artifact vakasi olsada gulsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 en boktan mobayı bile oynayacak tipler çıkar ya bu sefer daha garantici davranmış yen artifact olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2024 owlcat, publisher olmus 2 oyuna: https://store.steampowered.com/app/2126190/Rue_Valley/ https://store.steampowered.com/app/1173980/Shadow_of_the_Road/ 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2024 Deadlock yarım saat kadar oynadım tps moba + valorant karışımı birşey olmuş , benim için tam bir meh 16-17 yaş civarındakiler çıldırır muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2024 Davetiyeye red deyip geçtim ben, oynamam, kütüphaneye eklenmesine gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2024 dedlok güzel. item'larla bonus'ları stack'leyip oyunu kırıp teamfight'ta jolly co-op'la karşı takımı dövüp teabag yapma oyunu. what's not to like? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2024 (düzenlendi) https://store.steampowered.com/news/app/593110/view/4326355263805583415 Bugünkü Steam güncellemesiyle, Steam'in mağaza sayfalarındaki kullanıcı incelemelerini sıralama şeklini değiştiren yeni bir sistemin herkese açık testine hazırlandık. Bu sistem oyuncuların oyun satın alma kararı vermelerine en iyi şekilde yardımcı olabilecek incelemelere öncelik verme amacını taşımaktadır. Bu yeni yararlılık sistemi varsayılan olarak etkindir ve her oyun için kullanıcı incelemeleri ayarlarından kolayca açılıp kapatılabilir. Ağustos 15, 2024 kizillelma tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2024 What are the legal risks of using generative AI in games development? Andrew Velzen of law firm MBHB explores the potential issues that can arise regarding IP law, privacy law and more https://www.gamesindustry.biz/what-are-the-legal-risks-of-using-generative-ai-in-games-development Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2024 Deadlock tutar gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2024 Deadlock demişken orjinal Deadlock oyununu satıp alıp oynamak lazım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2024 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2024 Sirf bunlara inat satin almak lazim bu oyunu sgdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar