Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC Gaming #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

indie goty falan olsun diyecegim ama daha iyi birsey buluruz muhtemelen yil boyunca hic adini duymadigim bir oyun yerine 😛

Norak tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

zomboid rahat konumdayken oyunu yenileyip zamanla oyuncu nezdinde daha da fazla karsilik bulmalari... bunun artik bir no clip belgeseli olmali.

hatta merak edip arattim gecen sene hakkinda podcast bolumu yapmislar.

Mesaj tarihi:

bu steam e gelen döviz zorunluluğu sonrası xbox'a geçtim özellikle DLC ihtiyacı olmayan oyunlarda misal ben simülasyon oyunlarından cities vs oynuyorum ama dlc isteği olan oyunlardan bir tanesi. ben bu xbox ta böyle bir şey göremedim ya da internette steamde olduğu gibi dlcler var. xbox'a yüklenebiliyor mu öyle bi şansımız var mı

Mesaj tarihi:
arcane, 01.01.2024 16:18 tarihinde dedi ki:

simdiden almani tavsiye etmem zira expansion/dlc hedeflerini ertelediler ve tekrar erteleme ihtimalleri yuksek.

evet evet biliyorum yani bu oyun üzerinden bi örnek vererek sormak istemiştim daha 2-3 defa daha bekleriz gibime geliyor

After 34 years, a 13 year-old prodigy has become the first person to 'beat' Tetris by reaching the holy grail of high-level play: a 'true killscreen'

Willis Gibson, A.K.A blue scuti, made history last month

https://www.pcgamer.com/after-34-years-a-13-year-old-prodigy-has-become-the-first-person-to-beat-tetris-by-reaching-the-holy-grail-of-high-level-play-a-true-killscreen/

www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-67871775

🤔

kizillelma tarafından düzenlendi
  • Like 1

steam kadar kompakt olmasa da ms de benzer bir yıllık inceleme yapmış:

W3XBJr7.png

bu yıl ilk defa steam'den daha çok oynamış oldum herhalde ekonomi sağolsun.

mpIfAwI.png

saatlerde bir yanlışlık var herhalde çünkü savegame'lerde yazan miktarın 2 katı filan. anlamadım neden.

Sam tarafından düzenlendi
  • Like 1

Sam 

Senin korona mRNA aşın varsa ondan oluyormuş.

Aşı ile vücuduna giren çip Xbox ile iletişim kuruyormuş ve bu rakam farklılıkları bunun delili.

Bilgisayar ise WiFi üzerinden iletişim kuruyormuş çip.

Yaa..

kizillelma tarafından düzenlendi
Kalın
  • Haha 1
Mesaj tarihi:

şimdi yanlış mı hatırlıyorum diye özellikle girdim xbox app’teki kaydettiği rakamlara baktım şu oyunlara da

starfield 282 saat

monhun 116 saat

gotham 47 saat

bu review saçmalamış nedense. o total rakam da 1300 saat olamaz yani.

• Yeni Oluştur...