Norak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2023 (düzenlendi) indie goty falan olsun diyecegim ama daha iyi birsey buluruz muhtemelen yil boyunca hic adini duymadigim bir oyun yerine Aralık 27, 2023 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2023 Aldım şimdi, oynamak istiyordum zaten. Akşam vakit bulabilirsem bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2023 cocoon gamepass te var. Baktıydım ordan da beni de sarmadıydı pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 Steam https://store.steampowered.com/sale/BestOf2023 🩵 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 2023'ün en iyileri deyip 3. sıraya overall rating'i mixed, recent rating'i mostly negative olan Starfield koymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 (düzenlendi) measured by Gross Revenue demis ama orda zomboid var asil ilginc, dev aaa oyunlarin yaninda duran. Aralık 28, 2023 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 Starfield bedava oynamaları ayırınca eşsiz bir konumda üç ayrı grupta. Umarım sevgili Todd için moral olur .. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 zomboid rahat konumdayken oyunu yenileyip zamanla oyuncu nezdinde daha da fazla karsilik bulmalari... bunun artik bir no clip belgeseli olmali. hatta merak edip arattim gecen sene hakkinda podcast bolumu yapmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2024 bu steam e gelen döviz zorunluluğu sonrası xbox'a geçtim özellikle DLC ihtiyacı olmayan oyunlarda misal ben simülasyon oyunlarından cities vs oynuyorum ama dlc isteği olan oyunlardan bir tanesi. ben bu xbox ta böyle bir şey göremedim ya da internette steamde olduğu gibi dlcler var. xbox'a yüklenebiliyor mu öyle bi şansımız var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2024 Cities Skylines II - Expansion Pass ve +Offers in-app purchases. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2024 simdiden almani tavsiye etmem zira expansion/dlc hedeflerini ertelediler ve tekrar erteleme ihtimalleri yuksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2024 arcane, 01.01.2024 16:18 tarihinde dedi ki: simdiden almani tavsiye etmem zira expansion/dlc hedeflerini ertelediler ve tekrar erteleme ihtimalleri yuksek. evet evet biliyorum yani bu oyun üzerinden bi örnek vererek sormak istemiştim daha 2-3 defa daha bekleriz gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2024 (düzenlendi) After 34 years, a 13 year-old prodigy has become the first person to 'beat' Tetris by reaching the holy grail of high-level play: a 'true killscreen' Willis Gibson, A.K.A blue scuti, made history last month https://www.pcgamer.com/after-34-years-a-13-year-old-prodigy-has-become-the-first-person-to-beat-tetris-by-reaching-the-holy-grail-of-high-level-play-a-true-killscreen/ www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-67871775 Ocak 3, 2024 kizillelma tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Hayallerin hayallerimiz . 敬具 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 (düzenlendi) steam kadar kompakt olmasa da ms de benzer bir yıllık inceleme yapmış: bu yıl ilk defa steam'den daha çok oynamış oldum herhalde ekonomi sağolsun. saatlerde bir yanlışlık var herhalde çünkü savegame'lerde yazan miktarın 2 katı filan. anlamadım neden. Ocak 7, 2024 Sam tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 (todd x2 yazdırmıştır) 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 (düzenlendi) Sam Senin korona mRNA aşın varsa ondan oluyormuş. Aşı ile vücuduna giren çip Xbox ile iletişim kuruyormuş ve bu rakam farklılıkları bunun delili. Bilgisayar ise WiFi üzerinden iletişim kuruyormuş çip. Yaa.. Ocak 7, 2024 kizillelma tarafından düzenlendi Kalın 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 şimdi yanlış mı hatırlıyorum diye özellikle girdim xbox app’teki kaydettiği rakamlara baktım şu oyunlara da starfield 282 saat monhun 116 saat gotham 47 saat bu review saçmalamış nedense. o total rakam da 1300 saat olamaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 543-282 Cokomantis, 07.01.2024 15:04 tarihinde dedi ki: (todd x2 yazdırmıştır) Helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 Unity 1800 kişinin işene son vermiş. İşten atma dalgası devam ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 Adamlar aleni dalga geçmiş ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 Eyyyyy Ubisoft bizi oraya getirme .. Spoiler Vizeyi bi alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 Ispanyolcasi soap opera tadinda olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 ne olayı var anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar