Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 ea<>amazon primeda aynısı olmuştu bana, amazon heasbını değiştirdim meğerse 1 ea hesabına ömür boyu 1 amazon link edilebiliyormuş.. böyle saçma iş olmaz ea forumlarında kaymıştım hatta bunlara halen mesaj atan varmış ahah https://answers.ea.com/t5/Origin-Mac-Client-Technical/Linked-Accounts-Found-Amazon-connection/m-p/10480367#M115482 bunlar ubi<>gp bağlantısında aynı şeyi yapmış gözüküyor, özetle yeni gp hesabını yeni bir ubi hesabı açıp ona bağlayıp kullanacan gp ile ubi oyunlarını oynamak istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 çabuk cvp için teşekkürler, ama önce Division2 ve Splinter Celli bitireyim bari sonra dediğini yaparım napaym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 progamer, 13.06.2021 21:24 tarihinde dedi ki: redfall da güzel duruyor. nope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 (düzenlendi) arkane gamepass e de gelmiş redfall ama çok oynayasım kalmadı reviewlerden sonra. Bi oyunuda düzgün çıkarsalar Mayıs 2, 2023 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 Arx fatalis ve dark messiah gibi oyun yapsin arkane vampur l4d ne zaten lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 ya şu bitmemiş oyunları release edip durmaları oyunlardan soğutmaya başladı beni iyicene. küçükken crackli oyunu indirir bi oturuşta bitirirdik, hiç patch gereği filan da duymazdık. bugün ise parayla aldığımız oyunda patch beklemek zorundayız oynayabilmek için. bir de bundan seneler önce crysis, farcry vs muhteşem grafikleri varken redfall gibi SÖZDE nextgen denilen oyunların bu grafiksizliği nedir anlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 Sektor sıcanzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 isminde fall geçen oyunlarda bi sıkıntı var ya sdfg titanfall underrated gümbürtüye gitti Firefall vardı bi zamanlar deli gibi oynamıştım kesinlikle underrated bi oyun oldu ve kapandı. bu direk fallen olarak başlamış zaten asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 100gb aşırı büyükmüş ama yine de bedava ve ekstra bir gıda deyip denemeye karar verdim coop shooter olduğundan hiç beklentim olmasa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 fazla oynayamadım da back4blood gibi sistemi gördüğüm kadarıyla, epic ve leveled silahlar filan. para verilmez, gamepass varsa oynanabilir belki ama rakiplerinden daha zayıf gördüğüm. sadece 4 char var posterdeki, hepsi o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 bir on dakika izledim oyun dunyasi cok tatli geldi bana ama yorumlarda onu da gommusler. gomulmedik ogesi kalmamis hatta. kisa seyirde bile dusmanlara dair caba olmadigi bariz. combat o sebepten cok kotu duruyordu. bu oyunla birlikte bas tasarimcilardan birinin arkane'den kopusunun yapisal bir degisimin semptomu oldugu asikar oldu. yeni duzeninin simdilik artilari multiplayer da olabilmesi ve yeni oyun dunyalari denemeleri. minimal cabayla AAA hit kovaliyor gibi duruyorlar. deathloop uzerinden 1.5 sene kadar olmus. o kulvarda bu tempoyla pek bir sey olmasi zor. neydi, ne oldu diyecegimiz firmalarin basina yazacagiz gibi duruyor. uzucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 (düzenlendi) Ben de indirmeye değer mi diye 1 saat stream izledim. Yapay zekası yok bile denemez. kötü olmak için özellikle programlanmış gibi. Hiç olmasa daha iyi. Cyberpunk ın release i yanında efsane kalıyo Mayıs 3, 2023 df tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 şu an oynuyorum, yazıldığı kadar berbatmış.. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2023 bu gp pc app açınca niye otomatik ubisoft client açmaya başladı yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2023 Bungie wins yet another lawsuit against Destiny 2 cheat sellers LaviCheats ordered to pay $6.7m USD. Bu hile yapanlardan 3-5 tanesini sallandırmak gerek.. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2023 Silphatos, 09.05.2023 20:24 tarihinde dedi ki: bu gp pc app açınca niye otomatik ubisoft client açmaya başladı yav galiba bağlı olan ve oyunu yüklü olan client'ları açıyor otomatik. benimki de riot açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2023 Hee yuklu ubi oyunu vardi ondan demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2023 kizillelma, 09.05.2023 23:23 tarihinde dedi ki: Bungie wins yet another lawsuit against Destiny 2 cheat sellers LaviCheats ordered to pay $6.7m USD. Bu hile yapanlardan 3-5 tanesini sallandırmak gerek.. olum niye bu hile yapanlara irl ceza kesmiyolar harbi? yasalandırsınlar, para cezası falan bişi olsun yani temel insan hakkı mı online oyunda hile yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2023 heart of darkness oynamis var midir la burda _? 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2023 oynamamış olan yoktur bence. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2023 Kitabını okudum, oyunu da mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2023 Googleladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2023 pascalnouman, 10.05.2023 13:21 tarihinde dedi ki: heart of darkness oynamis var midir la burda _? çok iyiydi be 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar