Darksun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 https://store.steampowered.com/app/1583230/High_On_Life/ Bu oyun yanlış fiyata çıkmış 60 dolar , 92TL eski suggested. Almak isteyen varsa acele etsin yakında düzeltirler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Eleştirileri pek iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 gamepass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 Sunun early access yakinda bitecek fiyati artacak buyuk ihtimal, an itibari ile 22.4 tl: https://store.steampowered.com/app/1105670/The_Last_Spell/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 (düzenlendi) On 13.12.2022 at 11:36, Darksun dedi ki: https://store.steampowered.com/app/1583230/High_On_Life/ Bu oyun yanlış fiyata çıkmış 60 dolar , 92TL eski suggested. Almak isteyen varsa acele etsin yakında düzeltirler . fena değil 1-2 saat oynadım. gameplay tırt ama muhabbetler güzel. rick and morty hayranı için çok iyi. oturup salonda tv izliyim dedim elemanlarla, 3-5 skeç çıktı onlar bitti sonra bildiğin film başladı. baya düz film akıyor bitmiyor, heralde tüm filmi koymuşlar lol. oyun 40gb falan, yarısı seslendirme ve bu abik kubik şeyler. eğlenceli ya, shooter olarak asla oynanmaz ama saçma sapan şeyler var yarıyor arada. yalnız 60 dolar aşırı saçma bi fiyat, 1 seneye 15'e düşer o. tl fiyatı fena değil ama yani youtube'dan izlemek daha iyi bile olabilir bişiler yerken falan sdf. Aralık 15, 2022 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2022 https://www.imdb.com/title/tt0111361/ şu dandik film full oynuyor, ben de oturum 30dk falan izleidm asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2022 https://www.pcgamer.com/they-really-all-came-crawlin-back-to-steam-didnt-they/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2022 bethesda da launcher'ını iptal edip steam'e toptan döndü bu yıl. cidden uygun fiyatta iyi hizmetin rakibi yok. gaben sektörde son 20 yılın en önemli ismi oldu açık ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2022 Exploring Finland's proposed loot box regulation We look into the implications of a bill that could classify loot boxes as gambling, and what it could mean for the Finnish games industry https://www.gamesindustry.biz/exploring-finlands-proposed-loot-box-regulation .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paradox oyunlarından alacağınız varsa bu yılbaşı indiriminde almaya bakın. Forumlarında 1 şubatta fiyat değişikliği yapacağız yazmışlar, bize %300 girecekmiş. https://forum.paradoxplaza.com/forum/threads/price-changes-in-selected-territories-updated-december-2022.1424549/page-4#post-28680500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 2500₺ eu4 collection yolda demek ki lmao. burada sıfır satıp rahat ederler. steam vpn detection'ı geliştirip banlasın biz napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 kalbimize daş basar oynamayız be Samim napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 en azindan duyuruyor adamlar o da birsey, hop diye %300 gomebilirlerdi ansizin bir gece. paradoxtan 3-5 eski dlc disinda alacagim bisi yok neyseki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Portekiz'e mi göç etsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 orada 8-12 yaş kitlesi yetişkinlere ezilmiştir kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 roblox ne ki la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 boktan oyunların yapıldığı bi platform(multiplayer). minecraft modları gibi düşün ama daha limitsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 (düzenlendi) hmmm sağol Aralık 20, 2022 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 almanya da doğu ve batı olarak ayrılıyor aslında, çok ilginç heh. doğu almanya aynı doğu taraf gibi minecraft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 aha dur daha iyisini buldum, bunun videosu varmış yeni, çok iyi. bomba bi oyun çıkınca tüm dünyayı değiştirmesi çok süper heh. pokemon go çıkınca ukrayna ve moldova dışında tüm dünya sarıya boyanıyor. bi ara tüm avrupa fortnite'ın eline düşerken bizim pubg ile diretmemizden gurur duydum sdsf. oyun fiyatlandırması en etkili faktör ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 (düzenlendi) 59 dakika önce, razzRaziel dedi ki: bi ara tüm avrupa fortnite'ın eline düşerken bizim pubg ile diretmemizden gurur duydum sdsf. lan aynı şeyi yazacaktım dsgsdf ne biçim direnmişiz helal bir de gta hype'ımız hiç bitmemiş sdfs tam biter diyosun hop gta 4 geliyor. bütün dünya oynayıp bitirmiş başka başka oyunlar çıkıyor biz gta gta, tam bitecek diyosun hop gta 5 geliyor sdfsdv pokemon hype'ı da korkunç. bütün dünyayı bi anda ele geçirip aşırı hızlı bir şekilde de yokolması. Çok tatlı video olmuş ibretlik paylaşım bastım repini üstelik pokemon go bizde çıkmamıştı bile. korsan apk indirip oynamak zorundaydık. vay anasını ya. sonra da darbe oldu lol Aralık 20, 2022 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 fortnite beleşken yine de papçi kalmamız ilginç ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 13 saat önce, Xenocide dedi ki: sonra da darbe oldu lol Tam bunu yazacaktım.. Türkiye'de pokemon go'yu toplasan 3-5 gün anca oynayabildik. ZBAAAM diye bitti resmen. Tamamen merakımdan soruyorum. Nedir bu roblox? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar