Darksun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 valla 2 gündür sanırım hem ps hem xbox tarafı bliz e sallıyor. bayağı bir tepki olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 babi bu sefer gidici herhalde ama alacağı tazminatla ömür boyu çalışmasına gerek kalmaz zaten itoğlu itin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Çalışanı ölümle tehdit ettiği kayıt varmış, ondan sonra bu laflar başladı zaten. Haklı fesih yaparlar, hiçbir şey vermezler. Zaten aldıkları yeter ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Hisse biraz daha duserse Kotick net yolcu. Ki baya iyi olur bence firma icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 https://www.eurogamer.net/articles/2021-11-18-activision-blizzards-zero-tolerance-policy-on-harassment-wont-apply-to-kotick-staff-reportedly-told Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Şu silkdimin tipinden her şey beklenir ya.oyun dünyasının kanseri pezemnk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 board kotick gardasimizin arkasindayiz demis, cogu zaten arkadasi bunun 20 senelik, boyle cok absurd bir mali kayip falan olmazsa gitmesi zor oyle 3-5k calisan imzasi ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Çok beğendim oyunu henüz early access 1.5 episode var ama çıktığında full 3 episode olacakmış. Atmosfer (slav) quake, interaktivite de duke3d tadı veriyor. Bu iki oyunun zamanında suyunu çıakrtmış 35+ arkadaşlara şiddetle öneririm 25 kağıt steamde https://store.steampowered.com/app/824600/HROT/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Steam Sale var, Cyberpunk, rdr2, biomutant falan %50 Wasteland 3 20 tl, Crossroads Inn 23 tl, vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 tüh lan önceki gün cyberpunk ı epicden almıştım refund oluyor mu acaba bakiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 On 21.11.2021 at 14:15, Silphatos dedi ki: Çok beğendim oyunu henüz early access 1.5 episode var ama çıktığında full 3 episode olacakmış. Atmosfer (slav) quake, interaktivite de duke3d tadı veriyor. Bu iki oyunun zamanında suyunu çıakrtmış 35+ arkadaşlara şiddetle öneririm 25 kağıt steamde https://store.steampowered.com/app/824600/HROT/ senenin 2021 olması dışında bi sıkıntı yok tstst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 @Xenocide senin 2021 oyunun vs benim 2021 oyunum (tokatlandınız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 1.355 inceleme vs. 48.496 incelemeyi gösteriyosun sanırım bu da iyiymiş bunu da al tststs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 bir "zaaaaaa" birakirdimda turkce steam isi bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 1300 oylu oyun iyi denmişse kötü çıkabilir, iyi olma ihtimali daha yüksektir. 50k oylanmış oyun çok kötü dendiyse o oyunun iyi çıkma ihtimali yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 whatever ben oynuyom valla asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 o degilde bu 2042nin review kisminda chart/graph kismini gizlemisler en sagda lel yada asiri negatif olunca cikmiyor mu aceba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 2 saat önce, Xenocide dedi ki: whatever ben oynuyom valla asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 4 saat önce, Xenocide dedi ki: whatever ben oynuyom valla asdf Offf sam bile bethesdayi böyle savunmuyor, bu ayri bi tier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 (düzenlendi) olum dengesiz misiniz, oynuyorum diyorum, savunmadım ahaha HAYIR SAVUNMADIM ALÇAK PUŞT oynamak da yasak. az önce çıktım oyundan, 3,5 saatlik non-stop combat mmmh dundun dun du dUĞN DUĞĞN bi de yani şeyi anlamıyorum, bak 3.5 saattir oynadım, "böyle saçmalık mı olur" dediğim tek bi şey oldu, jetteyim, füze kitleniyor, flareliyorum, uzaklaşıyorum. hiçbi şey yok, ZRNK yine lock ve bam, yokluktan füze çarpıyor. Ok, diyip biraz daha bekliyorum, self-repair. Bu yani. Bi de keşke 10 fps daha yüksek olsa. Neyine ağlıyosunuz bu kadar bi anlasam dicem adam haqlı. Kasım 25, 2021 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 E yasak tabi oynamak. Senin gibi dandik oyunları ne bassalar alırım kafasında düşünmeden day1'layan dayılar yüzünden kötü oyun seri üretimleri devam ediyor. Yarın öbürgün süpergüç sahibi olup dünyayı ele geçirsem ilk ortadan kaldıracağım grup bu oyunları yapanlar değil, bunları satın alarak insanlığın yerinde saymasına neden olan senin gibi hayinler olur. Hepinizi gemilere doldurup madagaskara sürmek lazım . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 öyle olmadı ama o iş, open betaya girdim oyunu beğendim, "eksikleri var ama düzelir oyun güzel hacı" dedim, sonra preorder bastım. ben öle şey yapmam. asıl her sene aynı oyunu 2019, 2020, 2021, 2022 diye alan fitböl fanatiklerine söyle sen onu baltamın zarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 1300 review az buz degil. % olarak saglikli bir sonuc alabilecegin bir pool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 FMye laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar