Edriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 (düzenlendi) şöyle bir alıntı yapayım: Series X de Series S de AMD tarafından özel olarak geliştirilen, Zen 2 mimarisi üzerine kurulu sekiz çekirdekli işlemcilere sahip. Series X işlemcisinin frekans hızı 3,8 GHz iken Series S işlemcisinin frekans hızı 3,6 GHz olacak. İşin içine ‘multithreading’ girdiği zamansa Series X işlemcisi 3,6 GHz, Series S işlemcisi ise 3,4 GHz hızında çalışmaya devam edebilecek. Yine AMD tarafından özel olarak üretilen ekran kartları, iki konsol arasındaki işlem gücü farkının oluşmasında rol oynayan en büyük faktörlerden biri. İki konsolda da AMD’nin oyunlara odaklanarak geliştirdiği RDNA 2 mimarisinden güç alan ekran kartları kullanılıyor. Xbox Series X’in ekran kartı 12 teraflop işlem gücüne sahipken Series S’in ekran kartı 4 teraflop işlem gücüne sahip. Xbox Series X 16 GB GDDR6 belleğe sahipken Xbox Series S bu noktada da daha güçsüz olan 10 GB GDDR6 GPU olarak 3 kat fark var teoride (pratikte bu kadar olduğunu sanmıyorum), cpu olarak da fark var, rami de düşük S'in. Kasım 2, 2021 Edriel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 kağıt üstüne ağır fark varmış evet farklı olduklarını biliyordum da bakmamıştım hiç speclere işin ilginci her oyun ikisine de aynı şekil çıkıyor aynı konsolmuş gibi ama neredeyse jenerasyon farkı kadar fark var. her oyunda 2 tarafa da aynı optimizasyonları yapmaları zor, sadece bunun için bile X alırdım şu an alacak olsam herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 On 01.11.2021 at 16:11, GERGE dedi ki: 9. nesil kol aldım ben Windows 11'e güncelleyince Share tuşu da çalışmaya başladı, kullanıyorum güzelce. Konsol oyun fiyatları Steam'e göre uçmasaydı ama Series X almayı düşünüyordum, sırf Steam ve Epic fiyatları ve indirimleri nedeniyle PC kurdum. Yoksa konsol daha rahat. 4K gaming şimdi yapmayabilirsin, ama ilerde yaparsın yani. Oyun fiyatlara böyle uçmaya devam ederse ama 1 yıl sonra %70 düşen PC fiyatları bile çok gelmeye başlayacak, konsol iyice ülkeye uygun olmamaya başladı. Peki dongle aldın mı yoksa kablolu mu kullanıyorsun? Aldıysan link paylaşır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Bluetooth dongle aldım sadece TP-Link'ten. Şu: https://www.amazon.com.tr/Tp-Link-UB400-TP-Link-Bluetooth-Adaptör/dp/B07NQ5YGDW/ Tavsiye ederim, bundan önce Asus vardı, gecikme ve kopma oluyordu. Bu sorunsuz. Latency hissetmiyorum. Ama Bluetooth 5 olamdığından daha çok pil harcıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Heeaa Ben kendimi eksik ifade etmişim ya. Bluetooth değil de wireless olan diğerini sormuştum aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 (düzenlendi) @Dynun dinan kardiş, pahalıu dediklerin 9. nesil alırsan da dongle çıkmıyor. "for windows" olan controller'lar da var sanırım, onlar dongle'lı (emin değilim direkt pc destekliyor olabilir bunlar, xbox one ve daha eski olanlar desteklemiyor) Kasım 3, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Series gamepadlerin hepsi bluetooth destekliyor, Xbox One gamepad almanın da bir mantığı yok şu anda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 (düzenlendi) (senelerce dualshock kullandıktan sonra) benim ellere büyük geldi series controller, mesela microsoft wireless lisansı vermediği için 3rd party 'wireless' controller yok... razer almıştım dubai'den bozuk seri çıktı: 900tl'lik bir daha almam... hori fight stick aldım, xbox series x'de çalışmıyor. xbox alınca da böyle UFAK uyuzlukları var ekosistemin. Kasım 3, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 ya bende 1 değil 2 tane logitech f710 var. neden var, ben de bilmiyorum ama 1 saatten sonra ellerim aciyor benim. bir umut Xbox controller alayim dedim. Loginin wireless sözde ama o bile sapıtıyor bazen, o yüzden bluetooth ile bağlamaya çekingen yaklasiyom @Goering Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 (düzenlendi) bende pci-e bluetooth/wifi var, 30-40$ fln almıştım - hackintosh için kullanıyorum. (pek kullanmıyorum işte video edit yaparım vs. diye kurmuştum) GERGEnin attığı değil de daha iyi bir dongle alıp dene asla kopmuyor. bence en ergonomik ds4, yan sanayi olanı bile BT'da sıkıntı yaratmıyor. (DS4 REFURB. diye satılanlar orj. değil ama paketli geliyor) Kasım 3, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Benim attığım kötü değil, koptuğu olmadı daha. pci-e alacaktım ama uygun slot yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 lezgo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SamFisher Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 10 yıllık Skyrim çakması gibi duruyor, ayrıca da konsol oyun gibi, meh ıııhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 bana genshin impact hissi verdi biraz ama fena durmuyor, gerçi dark souls tarzına pek ilgim yok ama dodge-roll yapmadan oynanabiliyorsa düşünürüm indirimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 (düzenlendi) İlk dakikadaki ejderhayı görüp skyrim diyen be dodge suz ds arayan sam kardeşler sdf bir de genshin i nasıl çıkardın Kasım 4, 2021 dreagloth tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 zaten dark souls'a ilgim olmadığını yazmışım, gameplay videosunun yarısını kalkanlı charlarla gösterince belki alternatifi vardır dedim. roll yapacaksa neden kalkanla geziyor char yani. genshin değil de esas breah of the wild'a benzetmişler yorumlarda zaten, genshin ona benzemişti. böyle bir tepeye çıkıp etrafa bakınca aynı his ama iyi grafiklisi. bu eleştiri veya küçümseme değil ayrıca çünkü o oyunların en düzgün yaptığı şey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 (düzenlendi) Buram buram DS işte. oynanır bu oyun tekrar izledim birazda sekiro gibim sanki. Kasım 4, 2021 GreenPeace77 tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 1 saat önce, SamFisher dedi ki: 10 yıllık Skyrim çakması gibi duruyor, ayrıca da konsol oyun gibi, meh ıııhh şu yorumu başka ortamlarda yapma da dalga geçmesinler. gameplay'lerinin alakası olmadığı gibi bu adamlar skyrim yokken de souls oyunları yapıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SamFisher Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 benim ilgilendiğim sevdiğim bir tarz değil napayım. god of war da ilgimi çekmedi misal videolarından bakınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 Nier Automata benim aksiyon üst sınırım, Dark Souls, Sekiro filan gelemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 Dark Souls Lite x ( skyrim + tencere adam + spaceX keçi binekler) gibi gözüküyor. Ama oynanır tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 sekiro combatlari baya rewarding, umarim ustune ekleyerek geliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 grafikler eski oyunlarından bile dandik sanki niye öyle, senin oyununa nolmuş fromsoft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 grafik değil de stream kaynaklı bi sıkıntı diye düşündüm ben. düşük kaliteli stream'i kayıt etmişler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 Stream den evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar