dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Şişli de açık veteriner bulamadım Bugun kuzen gezdirirken yerden bişey yemiş o sırada eğitim tasmasını çekmiş ancak o saatten beri gırtlaktan öksürüyor Boğazına birşey mi takıldı acaba Nasıl kusturulur? Çok sakin duruyor sadece ara sıra aksırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 sırtına vur, helal helal de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Çıkaracak gibi yapıp çıkaramıyor mu? Bir şey yuttuğundan emin misin? Keşke kuzenin ne yuttuğunu görebilseymiş ona göre önlem alırdın. İnternetten en yakın nöbetçi veterineri bulup zaman kaybetmeden götürebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 boğazını çizmiştir belki o yediği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Zeytinyağı verdim birazcık eğer patilerini yüzünde ovuşturuyorsa boğazında bir şey var demekmiş diyolla ama çok sakin sadece aksırıyor Bayağı panik oldum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Tavsiye vermek istemiyorum, zira veteriner değilim. Fakat merak ettim, kaç dakikada bir öksürüyor ? Ve uyumasını güçleştirecek kadar şiddetli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Abi, ciddi bir şey olabilir benim köpeğim genzine tavuk kemiği battığı için yaşamını kaybetmişti. Mümkünse bu gece içerisinde bir veteriner bulmaya çalış. Umarım önemli bir şeyi yoktur. Geçmiş olsun şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 abi gece açık veteriner yok mu? götür gerildim burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 abi illa kusunca rahatlar diyorsan döşe tuzu hayvanın boğazına çıkartsın ne var ne yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Kusması için tuzlu su içirilmesi lazım köpekler için de ancak bu noktada kusması iyi mi olur, kötü mü olur bilinmez. Ben Google'dan Şişli'de nöbetçi veteriner bulabiliyorum da arkadaş nasıl bulamıyor anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 öksürük şurubu dendi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 allah aşkına saçma sapan cevaplar vermeyin her topice ya. vaziyet nedir abi bizi de bilgilendirirsen seviniriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 gece şişli de bulamadım google da yazıyor ama aradıklarım hep yeşilköy civarı çıktı onlarda gelmeden 1 saat önceden haber verin hekimimiz gelsin falan diyor. hep gittiğimiz veteriner de tatile gideceği tuttu. Sabaha kadar uyumadım başında bekledim ateşini falan kontrol ettim çok aksırmıyor sakince hep yatıyor uyuyor hareketlendiği zaman hafif aksırmaya tıksırmaya başlıyor. başka veteriner buldum açılmasını bekliyorum geliyormuş oraya götürücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 gelişmelerden haberdar et bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 çok geçmiş olsun lan inş sert viski falan içmiştir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Ciğerine lego falan gibi birşey kaçmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 bizimkinede olmuştu. sanki boğazında bişey var onu çıkarmaya çalışıyor gibi. üniversteye vet fakültesine götürmüştük ankarada. film çekildi kan testi yapıldı. miğdesinde sorun var artık ev yemeği yağlı şeyler vermeyin dedi doktor rejime girmeli. özel besleyici bi konserve yemek verdi. ayda bir gelmelisiniz felan dedi. kan testini yanlış yapmışlardı. 50 olması gereken değer 3 felan gözüküyodu. teste göre köpek ölü yani. filmi hiç göremedik. rektörün yanına gittim kavga ettim. 250 lira felan parayı geri aldım vezneden. o konserveden verdik bikaç gün kendiliğinden geçti sonra. gastrit demişti hatta doktor. beyaz bi sıvı çıkartıyodu hatta balgam gibi. hıığğyt hıığgyt diye sanki boğazındaki bişeyi çıkarmaya çalışıyormuş gibi öksürüyordu. yemekte zorla yemişti bi kaç gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 tasmanın sert çekilmesi ile ilgili olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Gittik veterinere bronşit olmuş İlaç verdi 2 hafta sonra gidicez kontrole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 iyi hadi geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 üzüldüm bişi olursa diye :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 bizide gerdin kardeşim burda : ) çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 bronşit mi? oha nerde üşüttünüz hayvanı=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Sıkışirsaniz msg atın diye pet kısmına yazmıştım. Veterinerim, boğazına birsey kaçsa aralıklı öksürük olmaz derdim. Geçmiş olsun, hayvanı yıkamayin, klima altına yatirmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar