sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Ben oldum olası Marvel sevmişimdir. Ha Marvel'den de sevmediğim karakterler yok mu, var elbette ama DC'ye bakıyorum, bir Batman var sevdiğim (Constantine unutmuşum) gerisi tırışka. Neymiş superman'miş. Bu mu lan aklınıza gelen süper kahraman. Kryptonite zayıf karnı ama adı üstünde superman... Gözlük takıyor tanınmıyor falan. Töbe töbe sinirlendim bak yine. Bir diğeri de wonder woman... Bööle karaktersiz geliyor DC'ninkiler resmen. Diğer tarafa bakıyorum, Spiderman, Ironman, X-men, Hulk, Kaptan Amerika, The Thing, Blade vs vs. Akıyor adeta. Gerçi artık kaptanı pek sevmiyorum, çocukken hastasıydım ama.neyse böyle işte sizin sevdikleriniz genelde hangi tarafta? kim yener demiyorum, sevdiğiniz diyorum, yanlış anlaşılma olmasın. FIGHT!
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 marvel'de çok var sevdiğim tek tek saymıyım bi de marvel çok fazla kalabalık dc'de flash var , zatanna var, batman var işte özet: marvel döver
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 DC'den Batman, Flash, Question, Zatanna, Supergirl, Marvel'dan Punisher, Doctor Strange, Psylocke, Gambit, Nightcrawler, X23, Deadpool
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 oylayanlar aynı zamanda feedback verirlerse daha güzel ortaya çıkar hangi süper kahramanlar seviliyor sevilmiyor vs.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Batman en tırt. Spidey en efendi.
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Tabi ki dc captain marvel.shazam demesi yeterli
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 eskiden marvelı daha cok severdim ama DC daha kaliteli bence
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 marvel bebeler için, dc alfa erkekler için.
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 marvella büyüdüm ben, dc neymiş yea peh
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Marvel ezer, DC'de çok saçma kahraman var (en başta green lantern olayı, efsane fikir rezalet uygulama )
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 http://wallcapture.com/wp-content/uploads/2013/06/Deadpool-HD-Wallpaper-Backgrounds.jpg
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 dc'de de efsaneler var ama marvel'da iyi karakterler çok daha fazla.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 DC'den okudugum ve sevdigim tek karakterler, Vertigo'ya girmiyorum: John Constantine, Amethyst, Animal Man, Katana, Madame Xanadu. Marvel'de hepsini sayarsam onlarca olur, sadece en favorilerimi sayiyorum: Cessily Kincaid, Katherine Pryde, Blink, Magik, Psylocke, Maddox, Layla Miller, Sif, Loki, Spider-man, Pym, Thanos, Gamora, Jessica Drew, Kang, Sinister, Archangel, Rogue...
yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 - Marvel'da sevdiğim karakterler DC'den fazla. - DC'de taptığım karakterler Marvel'dan fazla. Sonuç.; Dc Marvel'ın karesini alıp üçe katlar. (:P) yeter zaten...
Öne çıkan mesajlar