sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Ben oldum olası Marvel sevmişimdir. Ha Marvel'den de sevmediğim karakterler yok mu, var elbette ama DC'ye bakıyorum, bir Batman var sevdiğim (Constantine unutmuşum) gerisi tırışka. Neymiş superman'miş. Bu mu lan aklınıza gelen süper kahraman. Kryptonite zayıf karnı ama adı üstünde superman... Gözlük takıyor tanınmıyor falan. Töbe töbe sinirlendim bak yine. Bir diğeri de wonder woman... Bööle karaktersiz geliyor DC'ninkiler resmen. Diğer tarafa bakıyorum, Spiderman, Ironman, X-men, Hulk, Kaptan Amerika, The Thing, Blade vs vs. Akıyor adeta. Gerçi artık kaptanı pek sevmiyorum, çocukken hastasıydım ama.neyse böyle işte sizin sevdikleriniz genelde hangi tarafta? kim yener demiyorum, sevdiğiniz diyorum, yanlış anlaşılma olmasın. FIGHT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 marvel'de çok var sevdiğim tek tek saymıyım bi de marvel çok fazla kalabalık dc'de flash var , zatanna var, batman var işte özet: marvel döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 DC'den Batman, Flash, Question, Zatanna, Supergirl, Marvel'dan Punisher, Doctor Strange, Psylocke, Gambit, Nightcrawler, X23, Deadpool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 oylayanlar aynı zamanda feedback verirlerse daha güzel ortaya çıkar hangi süper kahramanlar seviliyor sevilmiyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Batman en tırt. Spidey en efendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Tabi ki dc captain marvel.shazam demesi yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 eskiden marvelı daha cok severdim ama DC daha kaliteli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 marvel bebeler için, dc alfa erkekler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 marvella büyüdüm ben, dc neymiş yea peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 lol dc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 marvel hoplatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Tek başına x- men bile > dc lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 örümce > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 batman abi en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Marvel ezer, DC'de çok saçma kahraman var (en başta green lantern olayı, efsane fikir rezalet uygulama ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 http://wallcapture.com/wp-content/uploads/2013/06/Deadpool-HD-Wallpaper-Backgrounds.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 dc'de de efsaneler var ama marvel'da iyi karakterler çok daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 ikisindede iyi şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 cCc_MaRvEl_cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 DC'den okudugum ve sevdigim tek karakterler, Vertigo'ya girmiyorum: John Constantine, Amethyst, Animal Man, Katana, Madame Xanadu. Marvel'de hepsini sayarsam onlarca olur, sadece en favorilerimi sayiyorum: Cessily Kincaid, Katherine Pryde, Blink, Magik, Psylocke, Maddox, Layla Miller, Sif, Loki, Spider-man, Pym, Thanos, Gamora, Jessica Drew, Kang, Sinister, Archangel, Rogue... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LesterPiggott Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 DC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 - Marvel'da sevdiğim karakterler DC'den fazla. - DC'de taptığım karakterler Marvel'dan fazla. Sonuç.; Dc Marvel'ın karesini alıp üçe katlar. (:P) yeter zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar