Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard has "special announcement" for Gamescom

sabonis

Öne çıkan mesajlar

Darksun said:

D3 expansion bencede, wow expansion muhtemel 'burning legion' blizcon da açıklanır zaten ekim de mi ne çok kalmadı yani. 5.4 oynanırken expansion açıklayıp release date ide aralık sonu felan yaparlarsa çok adam kaybetmezler gibi geliyor bana. Öteki türlü 5.4 ile 1 sene oyalamaya çalışma çabasına girerlerse 3 aydan sonra azalmaya başlar 6 aydan sonra serverda adam kalmaz yine =)

Yani diyorsun ki 5.4 eylülde gelecek, ekimde exp açıklayıp aralıkta exp getirecekler. Ya kıçı kırık patchlere 4 ay ptr yapan firma, kalkıp duyurduktan 2-3 ay sonra exp çıkaracak, toplasan koca expansion'a 2 ay ptr yapacak.

Ya insan bunu rüyasında görse sabah arkadaşlarına "dün bir rüya gördüm, o kadar saçmaydı ki direk kaale bile almadım" diye anlatır.
Sosyal ağlarda paylaş

Diablo 3 expansion değil, en iyi ihtimalle DLCden hallice bir revamp patchi olucak muhtemelen. Çünkü aylardır diablonun ps3 & xbox360 release'i için goygoy yapıyorlar, ve next gen konsollardan ps4ün de 20-30 tane çıkış title'ından da birisi diablo 3. Şu durumda d3'e expansion duyurmak blizz'in şimdiye kadarki bütün tarihine ters yani.

"Bize paragöz dediniz RMAH yüzünden, şimdi bütün oyun dünyası 3 5 dolar daha at yeni content gör diye size DLCleri sunarken, season passlara 15-20 dolarları alırken biz size free veriyoruz contenti hülooooğğğ" diye de bir PR dayarlar yine herkes delirir. D3 1 aylığına canlansa 5 tane DLC parası çıkarırlar zaten ah microtransactionından.

Yine de bana en muhtemel gelen şey wow expansionu. Subscription base'ı iyiden iyiye düşen, uzakdoğu dışındaki populasyonunun %20lere gerilediği wowa expansion açıklarlar oldschoolların cidden dikkatini çekicek 1-2 feature duyurarak. Detaylarını da geleneksel olduğu üzere blizzconda verirler işte 2 ay sonra kasımda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...