Tori Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 New dungeon: Zul'Zul! Explore Zul'Zul, where Zul'Zul trolls zul around zulling their zuls. Do you have what it takes to zul? Alliancedaki en yaygın race human, horde'da muadili olarak orc olmasını beklersiniz ama değil, troll, istatistiği vardı bir yerlerde. Bir de şey var trollerle ilgili, bu en son raidde bossların yarısından fazlası "beast" kategorisine giriyor, trollerin de racial trait olarak beastlere herşeyin %5 fazla vurması gibisinden bir özellikleri vardı. Ne kadar hardcore warlock mage shaman falan var bakın hepsine, hepsi bir anda troll olmuşlardı ehueheu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 farklı bi ortamda outland. argalonun bizden önce yoketmeye çalıştığı bi dünya falan bekliyorum sonra emerald dream var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 emerald dreami corrupt eden neltharion değilmiydi zaten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Emerald Dream bitti artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Darksun said: Değişmeyen tek şey her expansionda trolllerin olduğu herhalde =p ya dungeon ya bişi illa troll geliyor. şunu yazmaya gelmiştim tam. her yerden çıkıyor bir troll dalgası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 MasterHapLo said: burning legion dan baska bisey kalmadi. Murlock falan da getirebilirler Murloc vardı zaten bu expansion da. Faction hatta murloclar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 emerald dream gelmedi di mi hala kapıları war 10 senedir kullanılmayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Ya su altı gibi değişik mekan gelsin, yerçekimsiz ortam ve mountları gibi =D Magic plane mi derler ne derler artık ama vashyr çok güzel değişiklikti mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Su altı mekanlara edilen küfür yüzünden ghostcrawlerın beli bir daha doğrulmayacak sen su altı diyorsun sdşlkdsjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 wotlk'in su altı mekanları cok iyidi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Tüm su altı mekanlar buharlaştırılsın, zindan vadi olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 abi wowda su olmasın lütfen eauhhuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 yeni char kasarken ya hyjal ya da vashjir gidiceksin o levelda. kimse de su altina inmek istemedigi icin herkes hyjalda world pvp mekanina donusuyo orasi. lvl 90lar falan herkesi kesiyo boyuna kastirtmiyo. buna ragmen 2 alt charimi da hyjalda kastim. o suya ayagimi sokmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 sualtı yüzünden karakter kasmaktan vazgeçmişliğim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 O sualtı yüzünden oyunu bıraktım lvl 82 de. Sonra kardeşime boostlattım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 niye ya su altı ayrı bi zevk olmuştu benim için, ne gibi bi sıkıntı yaşıyosunuzki orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 lootlayamıyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Su altı mapi wow'un en güzel ve iyi mapi bence. Questleri de iyiydi sonunu bağlayamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 he bi o vardı onada alışıyosun hemen kemerayı yan tututum acıyı tam görüyodum ben. mis gibi okyanus manzaralı insanın içi acılıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Ya WOW'un bitmesi gerek artık, Emerald Dream'di Legion'du dönüşleri vs. Starcraft vari bir strateji oyunu ile geri gelmeli ve devamında WOW2 tarzı bir şey ile MMORPG'ye reset atılmalı Var olan Warcraft dünyasının olayı Illidan - Arthas - Thrall çevresinde şekillenmişti. Hepsinin olayı bitti, MOP'un diğer patchlere göre görece zayıf olmasının sebebi de bana kalırsa ana karakterlerin efektif olarak oyunda yer almamasıydı. WOW bundan sonra sürekli zayıflayacak, gerekirse yine 2-3 oyunluk bir seriyle hikayeye yeni bir boyut kazandırılmalı, Legion yine gelsin, Bolvar'dı yine gelsin hatta Zandalarlar sonunda birlik olsun tekrar Azeroth'a çöksünler. Harita genişlesin, krallıklar değişsin vs. vs. ama şu var olan dünyanın üstüne eklenmesin, bir şey hissetmiyor çünkü ben 2006'da ilk wow'a başladığımda salak gibi mapte gezmek bile eğlenceli geliyordu atmosfer yüzünden, stratejilerde bağlandığım yerlerin 3D olarak karşıma çıkması vs. gerçi oyunculuk vs. değişti, ayrı konular ama reset şart. Şu oyun halen çok iyi, ama Warcraft gibi hissettirmiyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 acc yi açasım geldi açsam bayarmı acep hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Herbiryerden agro çekiyordun, kaçarken peşine haritanın yarısı takılıyordu. Karmaşık, boyut kavramından uzak, yolu yordamı olmayan, kaosun hakim olduğu, target seçmenin eziyet, fps'nin dibe vurduğu, sevimsuz, soğuk, gudubet haritalardı. ** sualtı haritaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 bana hiç öyle seyler olmuyodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 DarKRideR said: WOW2 tarzı bir şey ile MMORPG'ye reset atılmalı Var olan Warcraft dünyasının olayı Illidan - Arthas - Thrall çevresinde şekillenmişti. Hepsinin olayı bitti şu var olan dünyanın üstüne eklenmesin, bir şey hissetmiyor çünkü ben 2006'da ilk wow'a başladığımda salak gibi mapte gezmek bile eğlenceli geliyordu Warcraft gibi hissettirmiyor işte işin özeti bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Ya tamam onu örnek olarak verdim zaten, su altı olmasında yerçekimsiz ortam gibi olsun hani kael in bizi havaya attığı bir büyü vardı havada yüzüyordunuz =p onun gibi mesela. Değişik birşeyler getirsinler illa su altı şart değil. Mesela kendi siege weapon umuzun olduğu bir map olsun bütün map o tank gibi aletin içinde geçsin , questlerle felan upgrade edelim en sonunda da map finali olarak bir boss gelsin o upgrade li halde indirelim felan. Ama dediğim gibi değişik birşeyler olsun artık, mapler birbirine benzemeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar