Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW 6.0 / Kim Gelsin?


Wyand

Öne çıkan mesajlar

garrosh ve 5.4'ün son major panda patchi olduğu söylendi.
5.4 eylül ayında gelecek ve kasımda da blizzcon var.

%99 yeni wow ek paketi de burada duyurulacak. açıkçası bir legion expansionı şukela olur. azsharalı, avatar of sargeraslı falan birşeyler gelir muhtemelen, araya da bir N'zoth serperlerse tadından yenmez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tüm hikaye burning legion üzerine gelişiyor. Zaten açık açıkda burning legion dönecek felan diyorda gidip blizconda alakasız bir expansion çıkartırlarsa sağ gösterip sol vurmuş olurlar. Beklentiyi %90 burning legion yaptılar sağolsunlar =P Fire temalı expansion yine , adamlar her 2 expansion da bir illa alevlendirecekler ortalığı =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oynamasak da gene wow'un muhabbeti sarıyor ya.

Sargeras gelmez daha ya, uzun hikaye oraya gelene kadar. Legion gelsin bence de. 1-2 ay oynarım belki. WoW'un asıl olayı Burning Legion zaten, onlarsız hep eksik. Yıllardır dillenen Emerald Dream de olmaz gibi geliyor şu an. Ysera uyanmamış mıydı Cata'da?

Acaba araya Bolvar'ı da yeni Lich King belası olarak sunarlar mı? Undeadlerin de üzerinden 2 exp. geçti. Buraya da sığınabilir sığır blizz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bolvar kesin gelecek ama ne zaman.. o loading screen boşuna konulmadı zamanında. blizz titan projesini çöpe attıklarını,istedikleri gibi olmadığını, en baştan başlayacaklarını söylemişti bi kaç ay önce. o yüzden sargeras için beklerler sanırım daha. 90-100 olmaz sanırım 95-100 olacak gibi. en az 5 yılı var bitmesinin böyle olursa
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...