Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BIST, Döviz, Altın, Tahvil, Bono [piyasalar başlığı]

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

monoscope said:

eğer bir işte çalışıyorsan o telefon elinden düşmez iş verimin yerlere düşer kafanı kaldıramazsın grafikten hop düştü hop kalktı diye
borsaya yeni girmiş ve dakikalık dalgalanmaları kovalayan biri olarak, kesinlikle dogru. canli borsa ekranina bakmaktan maile zor yetişiyodum biara, sonra kagitlari sattim da ferahladım
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

az parayla girip gerçek hesapta para kazanabilir miyim onu görmek istiyorum. yani amacım gerçek yatırım değil şu aşamada, tamamı gitse üzülmeyeceğim bir miktarı atıp elimde telefon sabah akşam oynarım. atıyorum 1000 tl ile girip 20 tl-50tl aralığında işlem yapmak gibi.

şimdi işlem komisyonları miktar büyüdükçe orantısal olarak düşer. O yüzden ufak al sat yaparak ödeyeceğin komisyonlar kar etmeni zorlaştırır.

Küçük yatırımcı borsada en az 6 aylık yatırım yapmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

o değil de iyice öğrenmişim sanırım bugun risk alınca ne oluyor diye bol bol scalping yapıp deli kar ettim demo hesabımda

bu tacirlerde gcmforexte scalping serbest diyor ama ne kadar serbest acaba, bi hibnelik yapmazlar umarım. en güzel para öyle geliyor çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

valla bem finansyatırımın depo hesapla oynadım geçenlerde yüz bin dolar veriyor yarım satte 80 bin dolar kar ettim sonra -milyona girdim başka bi hesap daha açtım yüzkyı yediyüzk yaptım
oynamalımıyım sizce giç anlamıyorum düşünce alıyom ellibindolarlık çıkıncasatıyom mantık bu fjjdk
Sosyal ağlarda paylaş

"Türkiye ekim ayında altın ithalatını 4,3 kat artırdı. İstanbul Altın Borsası tarafından yapılan açıklamaya göre, geçen ay ülkeye yaklaşık 15.98 ton altın ithal edilirken, geçen yılın aynı döneminde bu rakam yaklaşık 3.702 ton olmuştu." said:

bu kadar altını kim alıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Altının kaldıraçlı falan hali var mı? Kenarda köşede komple batsa üzülmeyeceğim 500 liram var öyle milyarlarım yok , e 500 lira koysam alacağım max 600 lira o da değmez. Bari varsa kaldıraçlı falan riskli bişilere girelim , gidecekse komple 500 gitsin gelecekse 1000+ lira gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...