synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 monoscope said: eğer bir işte çalışıyorsan o telefon elinden düşmez iş verimin yerlere düşer kafanı kaldıramazsın grafikten hop düştü hop kalktı diyeborsaya yeni girmiş ve dakikalık dalgalanmaları kovalayan biri olarak, kesinlikle dogru. canli borsa ekranina bakmaktan maile zor yetişiyodum biara, sonra kagitlari sattim da ferahladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 çok yanlış yapıyorsunuz kağıt alınır +/- bi değer belirleyip hatırlatma girilir - ye gelince stop loss satılır + ya gelince satılıp akşama nerde içiyoz diye arkadaşlar aranır telefonda öle manyak gibi bakınca artmıyor kaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 DoruK said: az parayla girip gerçek hesapta para kazanabilir miyim onu görmek istiyorum. yani amacım gerçek yatırım değil şu aşamada, tamamı gitse üzülmeyeceğim bir miktarı atıp elimde telefon sabah akşam oynarım. atıyorum 1000 tl ile girip 20 tl-50tl aralığında işlem yapmak gibi. şimdi işlem komisyonları miktar büyüdükçe orantısal olarak düşer. O yüzden ufak al sat yaparak ödeyeceğin komisyonlar kar etmeni zorlaştırır. Küçük yatırımcı borsada en az 6 aylık yatırım yapmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 komisyon yok forexte. giderse spreadden gider o da göz yumabileceğim bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 o değil de iyice öğrenmişim sanırım bugun risk alınca ne oluyor diye bol bol scalping yapıp deli kar ettim demo hesabımda bu tacirlerde gcmforexte scalping serbest diyor ama ne kadar serbest acaba, bi hibnelik yapmazlar umarım. en güzel para öyle geliyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 valla bem finansyatırımın depo hesapla oynadım geçenlerde yüz bin dolar veriyor yarım satte 80 bin dolar kar ettim sonra -milyona girdim başka bi hesap daha açtım yüzkyı yediyüzk yaptım oynamalımıyım sizce giç anlamıyorum düşünce alıyom ellibindolarlık çıkıncasatıyom mantık bu fjjdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 demoyu baz almayın diyor millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 chrome said: bitcoin bitcoin bitcoin bitcoin bitcoin bitcoin bitcoin bitcoin bitcoin bitcoin bitcoin bitcoin bitcoin bitcoin bitcoin Bu ne ya 300 dolar olacak. Keşke zamanında girseydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 "Türkiye ekim ayında altın ithalatını 4,3 kat artırdı. İstanbul Altın Borsası tarafından yapılan açıklamaya göre, geçen ay ülkeye yaklaşık 15.98 ton altın ithal edilirken, geçen yılın aynı döneminde bu rakam yaklaşık 3.702 ton olmuştu." said: bu kadar altını kim alıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ülke zenginleşti herkes evleniyor ;=;););;);););;);););););;);) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 altına girelim mi, fon falan olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 evin bi köşesinde gümüşten çanak ıvır zıvır var 1 kg ya yakın ve çok yer kaplıyor. Nerede satmak lazım bunları ? Kg ı ne kadar gümüşün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 hanedan dara mı düştü keke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 dolar artıyor yarın borsa patlamassa 78500 görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 bitcoin vs. ye kaptırmışken dolar uçup gidiyor. en basidinden 2000 dolar almam lazımdı 5 gün önce almadım şu an alsam 100 lira zarardayım. bütçe anlaşması falan diyor daha da değer kazanır mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 altın almayı dusunenler varsa tam zamanı. yalnız altın alacagınız paraya acil ihtiyacınız olmasın ki bozdurup zarar etme durumları olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Altının kaldıraçlı falan hali var mı? Kenarda köşede komple batsa üzülmeyeceğim 500 liram var öyle milyarlarım yok , e 500 lira koysam alacağım max 600 lira o da değmez. Bari varsa kaldıraçlı falan riskli bişilere girelim , gidecekse komple 500 gitsin gelecekse 1000+ lira gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 bana gönder 1 hafta sonra 1000 lira veriyim. paranız burada değerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Hani o "USD 1.92 olur dendi öyle olur" cular sadjkla http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25431976.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 merkez bankasının neyine ya, tam şopar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Az bi birikmişim var 2 gün önce euro yapayım diyodum. Patladı gitti. Şu anda paranın değerini korumak için ne önerirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 euro 3 tl hohoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Dolar euro alınır mı şu noktadan sonra ya? 2 haftadır elim parayı dolara yatırmaya gidiyodu sonra "ben alırsam düşer" diye diye 2.0'lardan 2.16lara geldi -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 alınır dolar al 2.20 üzrine rahat çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Şunu anlamıyorum ama, çoğu firma kur dalgalanmasından etkilenmemek için kurlarını sabitliyorlar. Mesela; http://i.imgur.com/LxtqWGg.png Türkiye'nin en büyük tedarikçilerinden biri. E durum böyle olunca ticaret de durma noktasına gelecek. Kim 3.30 euro'dan bir şey satın almak ister ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar