Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Abi bu nedir ya kan kirmizisi karpuzu aliyorsun Ama sonra yiyince kabak gibi tatsiz acaip bi sey yemis oluyorsun Farkindamisiniz bilmiyorum son 2-3 yildir durum boyle Nerde o eski kurabiye karpuzlar agizda dagilan seker gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 AYNEEEEN LAN AYNEN! allah rızası için istanbulda düzgün karpuz satan bi yer söyleyin bana. lütfen ölücem karpuzsuzluktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 evet BE! istanbulun karpuzu da fıs. kavunlar idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 meyve dünyası datcom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Ya bide bu kapruzlara kabak asisi vuruyorlarmis birde tam olgunlasmadan hasat ediyorlarmis Yazik ama ya insan aksam sole buz gibi bir karpuz yemek istiyor ama yedigine yiyecegine pisman oluyorsun Ithal karpuzlar nasil acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Haziranda cok guzel adana karpuzu yedik. Simdi yerli karpuz cikti milasta ve baya guzel. Gecen sene yiyememistim bu sene abaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 adamlar onunda yolunu buldu, kestiriyosun kan kırmızı evde bi yiyosun tadı kabak gibi, kırmızı olsun diye bi sey katıyolar kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 ben artık meyve yemiyorum bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 en güzeli organik, anneanne tarlasından gelen karpuz win-win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 yenmiyolarki zaten düzgün. bizimkiler gecen köyün birinden 1 sandık cilek almış bi yedim şok geçirdim zevkden ölüyodum, unutmuşuz gercek meyve tadını. 10tl ye almışlar bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 hahah aynen geçen bize de geldi öyle erekte olmuşum yerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 op duygulara tercüman olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Abi bu sene karpuz bence gayet iyi ya, bilemiorum size en kötüleri mi denk geliyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 şimdi yedim sorun tadında değil aslında tatlı ama kütür kütür değil ağızdaki hissi. sünmüş sünger gibi. tadıda yapay tatlı. şeklide yuvarlak değil zaten oval. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 çeşme'de şahane karpuz yedim bir hafta önce karpuz yemek için ülkenin dört bir yanını dolaşan sapık varsa duyurulur ama bir hafta geçti hepsini yemiş olabilirler çabuk olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 bu sene de bi bok olmadan bitmis lan, vay anasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 aquila said: bu sene de bi bok olmadan bitmis lan, vay anasini. tatsız karpuzla birleşen sene sonu boşlugu http://www.youtube.com/watch?v=CuL1A_QJITY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Tam yerken geldi konu , koymadan edemicem. Beyaz sarap kadehiyle kirmizi tadiyorum ona takilmayin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 kro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 fakire bak üç uçlu çatal kullanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Ben yedim baya ya süperdiler hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 kabak aşısı bok etti karpuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Karpuz yemeyin. Kavun yeyin. Yanında da rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 50 kere dedim karı gibi yemeyin şu karpuzu diye, birde utanmadan konu açıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 geçen "keseyim mi" dedi "kes bakim merak ettim" dedim nasılsa alıcaz "yok bu yeterince kırmızı değil" mi dicem. adam bıçağı vurmasıyla karpuz çatladı çat diye :P baya güzeldi kavun da aldım o da güzeldi eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar