Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MMO Yok

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Claiborne said:

dayz'yi senle xunndan başka oynayan yok gibi ving :P

dfuw baktım şimdi güzelmiş. pati başlamış bitirmiş kötüleme evresine geçmiş bile. bi acc bulursam denerim.

en sonunda eve'e başlıycam sanırım.

zor oyun. pati oynayamaz. konsistınsi istiyor. yürek istiyor. bir çift top istiyor. refleksten çok beyin istiyor falan filan
Mesaj tarihi:
mmo'yu zevkli kılan contenti değil birlikte oynadığın insanlar abi. warhammer zamanında tanıştım pati tayfasıyla, o zamandan beri hiç bi oyundan o kadar haz almadım. warhammer mıydı iyi olan? hayır. admin kardeş cihat çağrısı yapsın da +rep sesleriyle inletelim sanal alemi.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

Mc_Lovin said:

mmolar bitti, single player, sevdiklerinizle eş dostla multi takılın, yormayın kendinizi

la yörü

bittiği falan yok mmoların. wow ve clonelarından başka mmo oynamadın hayatında sanırım.

sen hangisini oynuyorsun peki?
Mesaj tarihi:
dayz'nin yenisini bekleyeceksin artık. dean hall ve saz arkadaşları çıkardı çıkaracak bu aralar sanırım. arma üzerine kurulu olduğundan diğer oyunlardan daha sağlam olacaktır umarım. gerçekten sağlam bir zombie survival olsa da oynasak.
Mesaj tarihi:
nordlydian said:

soru şu; ne olacak bu MMO dünyasının hali?

Ne olacak senin halin demek daha yerinde bir soru .. hayatın kendisi MMO'nun en iyisi... şaka şaka oyunlarda güzel kafa dağıtıyoruz.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
böyle bir kusma topiğinin olması çok güzel ya.

Sene oldu 2014. Ben daha hala Ragnarok oynuyorum. Geçenlerde experience event vardı. Millet dancınlara girmiş xp kasıyordu rebirth edilmiş altlarıyla.

Archeage de fos çıktı *insert küfür here*.
Mesaj tarihi:
pve odaklı oyuncu varsa rift'i öneririm. pvp'si kötü yalnız. kötü derken son levelda battleground bulması saniyeler sürüyor yine. ancak eğlenceli değil.

pve konusunda kemik bir kitlesi var. dolayısıyla yapımcısı da içerik konusunda pve'ye yoğunlaşıyor. ben raiding işleriyle çok uğraşmak istemediğimden pvp bonuslarını alıp çıkıyorum.

ama ciddi anlamda f2p olan bir oyun arıyorsanız rift'i önerebilirim. pay to winlik durum yok oyunda.
  • Yeni Oluştur...