bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 gezi kısa soluklu yaptı ya, olsun varsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 gezi mmo'su çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Talcid Man'de class olur, medic gibi. Kepçe operatörü tanklar, Talcid Man healler, Çarşı dps yapar, okuyan adamda buffer olur işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 aynen öyle bişi çıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Claiborne said: dayz'yi senle xunndan başka oynayan yok gibi ving :P dfuw baktım şimdi güzelmiş. pati başlamış bitirmiş kötüleme evresine geçmiş bile. bi acc bulursam denerim. en sonunda eve'e başlıycam sanırım. zor oyun. pati oynayamaz. konsistınsi istiyor. yürek istiyor. bir çift top istiyor. refleksten çok beyin istiyor falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 bunlar bi tek senle ahmet de mi var aras? you are breaking my heart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keneagan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 mmo'yu zevkli kılan contenti değil birlikte oynadığın insanlar abi. warhammer zamanında tanıştım pati tayfasıyla, o zamandan beri hiç bi oyundan o kadar haz almadım. warhammer mıydı iyi olan? hayır. admin kardeş cihat çağrısı yapsın da +rep sesleriyle inletelim sanal alemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 -Deno- said: bunlar bi tek senle ahmet de mi var aras? you are breaking my heart. ahmet'te slk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Densiz said: Hile hurda olan oyunları tercih ettiği yok milletin :P. you're so naive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 -Deno- said: bunlar bi tek senle ahmet de mi var aras? you are breaking my heart. ahmette yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Aluriel said: Mc_Lovin said: mmolar bitti, single player, sevdiklerinizle eş dostla multi takılın, yormayın kendinizi la yörü bittiği falan yok mmoların. wow ve clonelarından başka mmo oynamadın hayatında sanırım. sen hangisini oynuyorsun peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 italyadan çok sağlam kaynaktan haber geldi. mmo bitmiş. bitmiş(kafa sallayarak). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 infestation çok güzel ümit vaad ediyodu bildiğin osuruk kıvamında uçtu gitti şimdi bana onun gibi oyun lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 dayz'nin yenisini bekleyeceksin artık. dean hall ve saz arkadaşları çıkardı çıkaracak bu aralar sanırım. arma üzerine kurulu olduğundan diğer oyunlardan daha sağlam olacaktır umarım. gerçekten sağlam bir zombie survival olsa da oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 nordlydian said: soru şu; ne olacak bu MMO dünyasının hali? Ne olacak senin halin demek daha yerinde bir soru .. hayatın kendisi MMO'nun en iyisi... şaka şaka oyunlarda güzel kafa dağıtıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 MMO görünce kaçıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 böyle bir kusma topiğinin olması çok güzel ya. Sene oldu 2014. Ben daha hala Ragnarok oynuyorum. Geçenlerde experience event vardı. Millet dancınlara girmiş xp kasıyordu rebirth edilmiş altlarıyla. Archeage de fos çıktı *insert küfür here*. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 pve odaklı oyuncu varsa rift'i öneririm. pvp'si kötü yalnız. kötü derken son levelda battleground bulması saniyeler sürüyor yine. ancak eğlenceli değil. pve konusunda kemik bir kitlesi var. dolayısıyla yapımcısı da içerik konusunda pve'ye yoğunlaşıyor. ben raiding işleriyle çok uğraşmak istemediğimden pvp bonuslarını alıp çıkıyorum. ama ciddi anlamda f2p olan bir oyun arıyorsanız rift'i önerebilirim. pay to winlik durum yok oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 neverwinter oynuyordum sabah. o derece yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 LOTROnline ile AoConanın harcandığını düşünüyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Sektörü Kore ele geçirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Black Desert biraz umut verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 nedir bu Pantheon: Rise of the Fallen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 ee beyler herhangi bi mmo oynayan var mı şu aralar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar