Remus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=trFB2YnDT7g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 asdfgasdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Şu videoları bir koymayı becerebilsem keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Linki olduğu gibi yapıştırman yeterli. Ekleme: Galiba sen embedded veya diğer sitelerde kullanılan farklı bir formattan falan kopyalamışsın. Direk olarak normal Youtube adresini yapıştırman lazım. Bu şekilde: http://www.youtube.com/watch?v=trFB2YnDT7g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 linkteki fazlalıkları atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 bu adam niye böyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Ahahaha ekrana patladim aksam aks buadami seviyorum ya feci basarili calisyiriyo ceneyi resmen grandmaster demagogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 1 kat sema ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 abi hc paylasmasaymısın daha iimis videoyu o kadar ki bos bi adam bu cubbeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 7 kat sema çekmişler ama kışın hala üşüyoruz. malzeme de sıkıntı var demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 oo imaj yapmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 diaboliq said: 7 kat sema çekmişler ama kışın hala üşüyoruz. malzeme de sıkıntı var demek ki Kombili olunca öyle ya, merkezi sistem olsa semada olmasalar bile yandığı için herkes ısınıyo. Kombide giden kapattığı için üşüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 bu adam ruslarla buluşurken yakalanmadı mı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Buluşurken mi? Bayaa bayaa bastı hatuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 bu 500 senelik mesafe ışık hızıyla giderken mi? o önemli onu acıklasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Adam haklı, daha girilmemiş Piramit odaları var, sen kalkıp marsta su var mı diyosun. Girsene piramite, dalsana Bermuda'ya.. Ay'a gitmişsin 45 sene önce, bir daha tıs. Bırakın olm bunları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 erhueh iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 "Öyle bir şey varsa 1. kat semaya bunlar nasıl çıkacak? Onların lafıyla onları bağlıyoruz." demiş ama hatrı sayılır bilim adamları arasında böyle gerizekalı düşüncelere sahip insan olmadığı için lafı ancak kendini bağlamış sdf. edit: Hah dolandırıcı tutamamış kendini. "Bilimsel araştırma yapma, marsa gidene kadar kıyamet kopcak, o parayı bana ver ben sana sıkarım bişe" diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Şu sahtekar adam hiç yokmuş gibi davransak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 ahaha saçmaladığının kendi bile farkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 ben bu adamı seviyorum. hani eminim bunları dedikten sonra bi zaaaaa çekiyordur. adama inanan salaklar düşünsün. videoda kendi bile gülmemek için zor tutuyor kendini sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Ben gülemiyorum böyle videolara. Böyle adamların varolduğu ve bunların inanlarının olduğu gerçeği geriyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar